Всеки, който желае, би могъл да направи дарение на сдружението. За повече информация за банковите сметки и самата кампания, посетете тази страница: Подкрепи сдружението!
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте!Такива иследвания за каквито питаш ти ILI;правят в двора на военна болница,след портала в дясно има един паркинг и в кюшето има един вход.А иначе доц.Коцев както каза е човека във Варна,който най-адекватно може да помогне относно хепатитите .Може би инфото ми е закъсняло,но сега видях поста ти.Успехи.
несъм чувал такова нещо че ако си в болницата ти ги правят безплатно...няма такова нещо ,нали мене от болницата ме пратиха....-в грешка си.моето изследване за вирусното натоварване ми го направиха напълно безплатно без да имам направление даже за самия лекар ,в терапията.чаках малко над месец ,но не съм платила и лев.
за HBV ДНК ли говориш?
Дааа Лили_ана е права ако имаш направление от отделението в което си лежал преди да ти отпуснат лечението(не от личната лекарка) ти го правят напално безплатно.Аз съм от Бургас но лежах в Пловдив за да може да ми отпуснат лечението.Миналия месец трябваше да отида специално до Пловдив за ПСР-теста иначе можеше да си го направя кадето искам но трябваше да си платя.
Посетители след 12 Февруари 2007