Автор Тема:  Какво да очаквам  (Прочетена 2694 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Krasimir1111

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 13
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
Какво да очаквам
« -: Ноември 25, 2021, 17:22:20 »
Здравейте престои ми лечение с zapatier някои приемал ли го е досега и какво да очаквам .

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Какво да очаквам
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2021, 11:39:38 »
Очаквай никакви странични ефекти и да се излекуваш от хепатит С, без да разбереш :)

Успех.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен hristo_gb

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 148
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2021, 14:25:20 »
Здравейте престои ми лечение с zapatier някои приемал ли го е досега и какво да очаквам .
Аз се лекувах с него, няма проблеми, аз получих много силна сухота в устата, но после се оказа, че съм имал друг недиагностициран проблем - проблем с паращитовидна жлеза и калция ми се бил повишил.
Приемай повечко вода и няма да имаш проблеми. Изчиства се с фекалиите, така че няма проблем да пиеш повече вода.
Важното е да не пропускаш хапче, това е много важно, на 24-часа точно се пие, няма значение след или преди хранене, както и по кое време от деня. Аз пиех вечер, но май е по-добре сутрин.
Предполагам си генотип 1, защото основно за него го изписват.

П.п. Прочетох че си и с цироза, предполагам компенсирана, защото имаше май и други препарати, които ставаха за некомпенсирана.

Следи се докато го пиеш за прежълтяване, потъмняване на урината и изсветляване на фекалиите. Ако усетиш някакъв такъв проблем се обърни към лекуващия ти лекар - този, който ти е издал протокола.
Другото са ти го казали: никакъв алкохол (изобщо е добре да се примириш и да забравиш за съществуването му), без мазно, соленото също трябва да се избягва, както и пикантно. Като цяло по леки храни и без химии - гледай да е по-органично. Леко натоварване и движение, без никакви тежки натоварвания и ако можеш без стрес и с повече почивки и спокойствие. Всичко ще е наред! Успех! :)
« Последна редакция: Ноември 29, 2021, 14:33:26 от hristo_gb »

Неактивен Krasimir1111

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 13
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2021, 11:55:33 »
да асъм с цероза на фиброскана,които ми правиха ми показа f4 ,но без усложнения .

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007