Здравейте, преди 16 г. когато ми откриха хепатит С този форум беше моето спасение, източник на информация и съвети и сега когато отново започвам лечение не мога да мина без него. Виждам, че вече форумът не е толкова активен както тогава, но дано все пак някой чете от време на време и може да ми отговори. Накратко - през 2009г. преминах експериментално лечение с Локтерон - интерферон с удължено освобождаване и рибавирин и лечението ми не беше успешно. Имам хепатит С, генотип 1а. Днес започнах лечение с Епклуза, преди малко изпих първото си хапче, след като изчерпателно прочетох листовката. Сега на първо време следя дали няма да получа алергична реакция в следващите часове и се притеснявам изобщо какви странични реакции мога да очаквам, какво да предприема ако се случат и дали ще успея да си завърша лечението. Затова ми се иска да поговоря с някого, който го е минал или го минава в момента и особено да съм подготвена за всички нежелани ефекти. Ще прочета и темите по въпроса, макар да не са много.
Пожелавам ви здраве!