Здравейте отново.Силви,багодаря за съвета.Ще опитам днес отново.Още преди да приключа с интерфероните,на ехограф ми откриха напреднала стеатоза.А на биопсията преди лечението беше 0.Лекувам се в Плевен.При доц.Маринова и д-р Стойкова.Те са според мен много добри специалисти в стандартната медицина.Предложиха ми лечение с Трасметил,Хепасейф,Карсил,които трябваше да редувам.
Аз реших да отида и на ирисодиагностика.Там ми препоръчаха и започнах допълнителен курс на лечение,от няколко етапа.1.Приемах 5-6мес.Колактив 3 и Цитросепт.2.После с Кордицепс,Холикант,Хитозан и Канлиза1м.3.Продължих с Вейкан и Сан Гао1м.4.После с Рейши гъби-последователно с Ganoderma i Agarcus blazei Murill.При последния преглед при ирисодиагностика получих уверение от него,че има леко раздвижване в обратна посока.т.е. къмподобрение.Скоро от билковааптека си взех Бял трън,чай от Сарсапарилаи зелен чай,БЕТА-лиций,които смятам да изредя.Горните лекарства са от ''Тянши'' и се намират само там,в София.Но в стандартната медицина,поне в нашия район изобщо не са познати,както и други възможности,освен Горепосочените,за които сами не са убедени ,че непременно ще доведат до обратим процес,евентуално само забавяне.За това се надявам някой да знае повече по проблема,евентуално и алтернативно лечение.Благодаря ви за търпението.Ина