Добър вечер приятели. Рък бъзък, тва онова и ето, че и аз започнах лечението на скромната дата 22.02.2013г.
Бих споделил, че въпреки бюрокрацията, преснимането на всякакви изследвания в поне 5 екземпляра, чакане на срокове за одобрение, разходки по болници, боцкане вената на ръката ми незнам колко десетки пъти от който може би за година съм дарил за изследване на всякакви тромбоцитни, еритроцитни, асатни и алатни величини може би над 1 л. кръв си струва усилията. Струва си времето, ядовете защото се чувствам пълноценен, че правя нещо по въпроса.
Много ми се чете някой фентъзи роман на Стивън Кинг, но за съжаление нямам време за това и в свободното си време чета за новости свързани с хепатита. Както и да е.
Сега по лечението. Първата инжекция ми я биха в 11.30 на обяд. Сестрата сподели, че първите странични ефекти като температура и болки в ставите ще се появят не по рано от 4 часа след боцкането. И наистина към 21.00 вечерта батко си направи една готена температура от 38.6 която си поддържах около 2 часа. През 10 мин. ходих на мивката и с ледено студена 15 градусова чешмяна вода си обливах челото. Помислих си, че може би е неправилно така ударно да смъквам температурата. Тва се едно заврял буркан от компот от ягоди да го извадиш от казана и да го сложиш на студена земя. Получава се лютеница с късмети. Но така постъпих. След 2 часа Температурата си спадна.
Редовно си пия Копегуса- 3 сутрин + 3 вечер по време на хранене. Засега съм добре. Днес си бих сам и втората инжекция в бедрото. Засега съм герой.
Та с две думи засега понасям тия белтъци дето си ги бия. БЕ ако ям сурови яйца няма ли помогна на интерфероновия белтък като му доставя и яйчен
След седмица ми престой първа проверка на 2 седмици от лечението на ПКК.
Ако има нещо ще рева тука за хелп.
Благодаря за вниманието. Иво.
Свързана тема: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=3206.0