Автор Тема:  мравче от гората започва битката с Хеп С, генотип 3а  (Прочетена 20735 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Мисля, че твоят мъж трябва да почне да те води само по ресторанти...това готвенето не ти се отразява добре  :girl_wink:
Важното е лечението за С да си върши работата, един пръст и една настинка ще ти минат за нула време.
Мравкее, няма такъв чешит като теб  :girl_in_love:
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен mravche_ot_gorata

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 132
  • Put another dime in the jukebox
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте, банда

предпоследните 2 съботи и недели прекарах в леглото, така зле се разболях. Глас нямах, температура имах... много неприятно  :crying2:

освен това на работа ми се случиха различни лоши неща... но така е с хората  :whistle:

последното ми изследване беше точно след като се оправих от грипа и преди да падна в плен на ларингита - и вс е наред там. Като цяло няма нищо за споделяне, нищо не ме тревожи. То все повече и ми омръзва, де, да се тревожа за разни работи.  :medicine: Просто джугам хапчета и не му мисля. Така или иначе от мен нищо не зависи.

Та така. Курсът с Харвони е преполовен вече. Остават ми още 41 дни до края (от 84 общо). Нямам никаква промяна в усещанията. Леките "странични ефекти", които даже не съм сигурна, че бяха странични, щото често си ги имам, вече ги няма. Все така се уморявам, но и с това бях свикнала, все си мисля, че е от възрастта и общото изхабяване. Освен това ми омръзна да не пия алкохол, така че 2-3 пъти си позволих по половин до една бира  :ashamed2: Първите две седмици пиех страшно много вода, но и това мина.

Вирусно натоварване не изследвах на 4 седмица, нито пък ходих в Терапията да показвам резултати на наште мадами. Много зле ми беше, а и не виждах причина да им ги показвам. Изобщо не планирам да се появявам при тях повече. Е, ако се наложи второ лечение, няма да имам избор  :fight:. Но засега не ми се струва важно да си губя времето. Така да се каже, за нищо не ми трябват. Класически случай на "използвани и захвърлени"

пожелавам ви приятни празнични дни и много усмивки
 :dance:
мравчето
... че трябва твърдост, кураж, постоянство,
че страхът е подлост,  гордостта - пиянство.

Неактивен mravche_ot_gorata

• Немедицинско лице
  • Публикации: 132
  • Put another dime in the jukebox
    • Профил
Здрасти, колеги

Време е да се отчета с най-важната и хубава вест за форума!  :carate:

на 23.05 изпих последното хапче Харвори, а на 9.06 - последното хапче Рибавирин. На 25.05 пуснах ПСР и преди 2-3 дни получих резултата - Не се открива!

Сега съм добре. Когато приключих с Харвонито, малко почнах да се отчайвам, защото все така се уморявах (това ми е най-големият проблем в последните години - никаква почивка не е в състояние да ме възстанови, просто силите ми изтичат като пясък, много гадно), а се бях надявала умората да е от вируса. Та - свърши Харвонито, а умората си остана.

Но - 10-ина дни след това нещата се промениха. То стана неусетно. Бях на една голяма екскурзия и ... странно, но не ми се налагаше да си лягам всеки следобед и дори за момент не се почувствах като пребито куче (което вече е нормалното ми състояние при активен ден с ходене и слънце).

Ами, какво да кажа... То толкова леко мина, че чак ми е неудобно. Какво нещо е науката  :clap:

Пожелавам на всички да видят този резултат и след 3 месеца ще се отчета задължително отново.

Много ви благодаря за подкрепата и за окуражаването.
 :love5:
мравчето
... че трябва твърдост, кураж, постоянство,
че страхът е подлост,  гордостта - пиянство.

Даниил Андреев

• Гост
Браво, супер, само така  :bravo2:, не забравяй, че  възтановителния процес също е много важен, така че повече позитиви и повече почивка  :congrats:

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Мравке любима, много се радвам за теб.  :flowers:
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 302
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Неуспешно
Ха честито и на теб, Мравче!  :congrats:  :flowers: Страшно много се радвам, знаех си, че ще го пречукаш. Заслужаваше си да започнеш това лечение въпреки съмненията и колебанията ти в началото! Не следях нещата известно време и вече се чудех какво става с теб.  Мен също ме преследва постоянна умора, чудех се има ли връзка с хепатита и като те слушам все пак ще се окаже, че организмът без хепатит е доста по- жизнен, което също е чудесна новина!

Неактивен Alice

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 387
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Браво Марвче!!! Много се радвам за теб  :flowers:

Неактивен лиана

• Немедицинско лице
  • Публикации: 110
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Браво, Мравче  :flowers:

Неактивен snd242

• Немедицинско лице
  • Публикации: 118
  • Генотип 3
    • Профил
Вие сте добре, аз още съм в изчаквателен режим. Не ми дадоха хаповете, защото биопсията ми беше на нули, а PCR 12413.
Към края на месеца ще повтарям PCR след 3 м чакане, за да видим как е. Ако го зануля или понижа още без хапчета ще е добре.
Harvoni + Rebetol за 12 седмици
- старт 197 498 IU/ml
- на 4 седмица - няма го!
- на 12 седмица - няма го!
- на 12 седмица след края на лечиниието - абсолютно го няма! SVR12
- на 24 седмица след края на лечиниието - абсолютно го няма! SVR24

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 577
    • Профил
  • Вид лечение: Боцепревир + пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Мравче,много се радвам за теб,само отрицателни ПСР ти пожелавам  :flowers: :love5: Аз след месец ще си правя изследване на ПСР,но ще си го правя тук в Русе,не ми се ходи до Варна . Днес си пуснах изследвания на всичко,което се сетих  :laugh: Всичко ми е в норма и най-важно,че чернодробните ми ензими са в норма и то 5 месеца откакто спрях лекарствата,това не ми се е случвало до сега  :dance:  Но аз се лекувах с коварния боцепревир и все още се изморявам и нямам сили,но полека лека всичко се подобрява  :flowers:
Животът - това е изкуството да се научиш да вървиш, въпреки стискащите обувки...

Неактивен Joro Dimitrov

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 3
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
Честито и от мен! Много е хубаво да чуваш такива добри новини, така давате кураж на много хора в това положение , включително и на мен :smile:!Благодаря и още веднъж,честитооо!

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007