Така е Иване, омазняването на черния дроб не е задължително свързано с много излишни кг. Зависи къде са ти мазнините, дали са основно подкожни мазнини или са натрупани около вътрешните органи. И аз това съм чела, че голямата коремна обиколка обикновено е свързана с повишено отлагане на мазнините вътре в тялото.
На мен ми препоръчаха месо и салатки. По-въглехидратното хранене се свързва с по-голямо омазняване. Но пак зависи от организъм, от възрастта, от начин на живот, дали спортуваш, дали имаш активно ежедневие или седиш по цял ден.
С изключение на алата последния път, ензимите ми до сега са били в норма. По-скоро към горна граница, но в норма. Смятам да ги изследвам пак някъде края на май. Мразя да ме бодат, винаги си ходя синя след това. Все не им харесват вените ми
Дано не си разваля храненето пак до тогава.
Не знам дали си обърнал внимание, но аз не съм провеждала лечение.
Колкото до тежестта в областта на черния дроб, може да е от доста неща, включително и от внушение
Сега си под напрежение, очаквайки резултата от ПСР и прекалено се самонаблюдаваш според мен.
И аз имам такива периоди и усещанията не са задължително свързани с физически причини за тях
Опитай да се разсейваш с приятни занимания. Дано се оправи времето скоро, повече разходки в приятна компания и не го мисли прекалено. То каквото има да става, ще си стане, независимо дали се забавляваш или си скубеш косите
Много философствам днес. На теория съм подготвена, ама практиката не винаги ми се получава
Отивам да изпълнявам собствените си препоръки т.е. на разходка.