Ето, че малко след изтичането на двумесечния срок и аз получих протокола си от здравната каса. Другата седмица ще си го взема и ще започна лечението.
Докторката беше доста лаконична и моля за съвети от вече миналите по пътя
Няма хоспитализация в началото. Каза ми да чета листовките и да спазвам указанията.
Сутрин и вечер с храна, ок, това значи след закуска и вечеря ли, или по време на хранене?
Трябва ли да се спазват точни часове на прием?
Искам да си пусна някакви изследвания и в самото начало на лечението, какви да бъдат те?
Колко дни пауза да направя от вземането на лекарствата до началото на пиенето им?
До колкото разбрах, срока започва да тече от взимането на протокола от здравната каса.
На няколко места във форума прочетох, че е нужно спокойствие по време на лечението. Колко важно е това?
Работата ми в момента е много натоварваща,стресираща и ниско платена като бонус
, и обмислям сериозно смяната и, и без връзка с лечението. Би ли могъл стресът да провали лечението? Ако е така, готова съм веднага да реагирам.
Днес като ми се обадиха и предизвикаха буря от емоции в мен. Корема ми е свит на топка и имам чувството, че ще експлоадирам. Докторката каза, никакви лекарства по време на лечението, дори и билки не са разрешени.
Четох листовките в нета, но ми е трудно да си събера мислите. Ще съм много благодарна за вашите съвети и споделен опит не само по моите въпроси, но за всичко, което сметнете за нужно и полезно.
Успешно лечение и добро здраве на всички ни! И честита Нова Година
макар и с малко закъснение