Автор Тема:  Не знам вече какви лекарства да пия ......  (Прочетена 7535 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Rumi 231

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Здравейте,имам нужда от съвет какви лекарства или билки да пия за чернодробната стеатозата,която съм  имала, явно от преди и не съм знаела.
Сега съм на химиотерапия (имам не оперативен тумор на панкреаса) и от нея , показателите асат,алат,ггт  скачат след всяка вливка и се налага да правя почивки за да ги държа в рамките на 100-200,а това не желателно.След 5 месеца лечение тумора за сега се е стопирал,а стеатозата прогресирала.

Вече 6 месеца пия Трансметил,по 2 хапчета на ден.От един месец ги намалих на 1/ден.Изобщо не ми действат!
Също така 6 месеца пия и Карзил по 3/ден

Колко време могат да се пият  и двете без прекъсване?Някаква алтернатива за да ги сменя?
Какви билки ще ми препоръчате или хранителни добавки ?

При последната ми консултация с гастроентерелог ,съвсем се обърках.....Трансметила бил токсичен..,Карзила нищо не струвал....да съм пиела Легалон (Е,каква е разликата между двете?).....Няма нужда да правя " диета без мазнини",а да консумирам все пак мазнини ,но да не прекалявам......

Неактивен лиана

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 110
    • Профил
Re: Не знам вече какви лекарства да пия ......
« Отговор #1 -: Март 04, 2014, 12:37:22 »
Кураж Руми!
За съжаление не съм компетентна да ти дам съвет за билки и лекарства. Не знам от къде си, но според мен е добре да се консултираш в София с някой от най-добрите лекари. Може би дори някой от старите светила с повече опит, Чернев, Кръстев. Едва ли някой във форума може да ти даде добър съвет, без да е лекар и да е запознат с цялата ситуация.
Желая ти успех  :flowers: .

Неактивен Rumi 231

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
Re: Не знам вече какви лекарства да пия ......
« Отговор #2 -: Март 04, 2014, 14:43:12 »
Благодаря за отговора!
От София съм ,но не не мога да попадна на добър специалист който работи със здравната каса.
Чернев, Кръстев - в коя болница приемат?

На пазара има много хранителни добавки,но аз се чудя дали концентрацията на полезните вещества в тях е по малка отколкото ако си купя билката и пия. Всъщност всички ли хепаро протектори и подобни билки действат разхлабващо и диуретично? Кога се взимат?Аз, Трансметила го взимам сутрин преди храна и може ли от него да ми пада кръвното ?

Някакво мнение за добавката хепавитал,имате ли?

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007