Автор Тема:  Помощ с резултатите !!!  (Прочетена 49209 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Staffa1982

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #45 -: Ноември 25, 2016, 08:03:50 »
Здравейте,искам да попитам проблем ли е да пуша цигари заради хеп Ц?И някой по запознат да каже някой храни или витамини който биха помогнали да си пазя дробчето.Четох някъде за извари,някакво олио от еди какво си.Освен от алкохола от какво друго трябва да се пазя повечко.И да попитам,имам  леко увеличена злъчка,може ли да се дължи това от жепатита или е най вероятно да е от липсата на желязо/анемия/ имам лек стадии?

Неактивен Staffa1982

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #46 -: Ноември 29, 2016, 07:52:46 »
Здравейте,искам да попитам проблем ли е да пуша цигари заради хеп Ц?И някой по запознат да каже някой храни или витамини който биха помогнали да си пазя дробчето.Четох някъде за извари,някакво олио от еди какво си.Освен от алкохола от какво друго трябва да се пазя повечко.И да попитам,имам  леко увеличена злъчка,може ли да се дължи това от жепатита или е най вероятно да е от липсата на желязо/анемия/ имам лек стадии?

Неактивен Аника

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #47 -: Ноември 29, 2016, 12:56:32 »
Цигарите като цяло не са полезни за организма и имунитета, ти си прецени.
Изварата е много полезна за черния дроб. Маслото, за което говориш е олио от черен сусам, вероятно?! Няма да ти навреди. Има и масло от бял трън. Това е силимарин, хепатопротектор. Същата съставка я има  в хепатопротекторите Карсил, Легалон... Те са Ок!
Храни се здравословно, без алкохол и мазни храни, особено щом имаш проблем с жлъчката. Има ли камъни?
От анемията може да ти е уголемен далакът, не мисля че ива връзка с жлъчката.
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен Staffa1982

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #48 -: Ноември 29, 2016, 19:28:33 »
Карсил, Легалон това хапчета ли са?Ще ги потурся тука в Гърция,или ще попитам за заместители.

Неактивен Staffa1982

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #49 -: Ноември 29, 2016, 19:38:38 »
Това намерих тука,олио от черен сусам,да го копувам ли,ще помогне ли поне малко? http://www.neabraziliana.gr/botanolada/786-ladi-apo-mauro-sisami.html

Неактивен Аника

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
« Отговор #50 -: Ноември 29, 2016, 20:06:01 »
Това намерих тука,олио от черен сусам,да го копувам ли,ще помогне ли поне малко? http://www.neabraziliana.gr/botanolada/786-ladi-apo-mauro-sisami.html

Не мога да ти кажа дали ще помогне. Не вярвам да ти навреди, лично аз го пих няколко месеца. Но няма и да те излекува, да си знаеш.
Консултирай се с лекаря си, преди да го купиш.
Хепатопротектори със сигурност можеш да пиеш. Те пазят чернодробните клетки. Не знам в Гърция какво продават, но питай в аптeките. Съставката, която всъщност ти трябва е Силимарин (Silybum marianum).
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен Staffa1982

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #51 -: Февруари 11, 2017, 20:06:39 »
Здравейте отново,притеснен съм доста Фиброскана ми показа 6,6 кпа Ф0-Ф1 , но вирустното ми натоварване е много високо 5,5 мл единици..Ккакво да правя,дали ще бъда одобрен за лечение,и има ли опастност за йивота ми със такова вирустно натоварване.Благодаря

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 302
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Неуспешно
« Отговор #52 -: Февруари 13, 2017, 21:48:36 »
Здравей, според резултатите от фиброскана увреждането на черния ти дроб е минимално. Вирусното натоварване няма пряка връзка с това колко бързо ти се уврежда дроба (важни са стойностите на АСАТ и АЛАТ) и няма опасност за живота ти заради високото вирусно натоварване - моето преди 3 години беше 10 милиона, и нищо особено не се е случило. Все пак високото вирусно натоварване дава предимство при лечение (поне в България, неясно и за мен защо), за Гърция не знам. Много си далеч от момента, в който наистина ще имаш причини за притеснение.

Неактивен Staffa1982

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #53 -: Март 01, 2017, 20:33:31 »
Здравейте отново и от мен,от днес съм на алтернативно лечение със Ледифос.Днес си изпих първата таблетка,не съм усетил странични ефекти засега.Моля стискайте палци и успех на всички лекуващи и нелекуващи разбира се.

Неактивен mravche_ot_gorata

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 132
  • Put another dime in the jukebox
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
« Отговор #54 -: Март 01, 2017, 21:58:43 »
Честито начало, колега!
Пожелавам ти да го утрепеш безусловно!
 :carate:

И аз днес почнах същата комбинация, но в друга опаковка  :girl_wink:, заедно с Рибавирин. Ти за 12 седмици ли ще го пиеш твоето? На 23 май ще обърнем календара на "Нула Дни до Края"  :doubleup: (е, аз ще продължа още малко, щото рибаривирът е изписан за 101 дни, но това са дребни подробности).

:bravo2: Успех в борбата!
... че трябва твърдост, кураж, постоянство,
че страхът е подлост,  гордостта - пиянство.

Даниил Андреев

• Гост
« Отговор #55 -: Март 01, 2017, 22:38:47 »
Здравейте отново и от мен,от днес съм на алтернативно лечение със Ледифос.Днес си изпих първата таблетка,не съм усетил странични ефекти засега.Моля стискайте палци и успех на всички лекуващи и нелекуващи разбира се.

Пожелавм ти успех и от мен, усещам поредната нула на теста след края на лечението  :bravo2:.

П.П.Предвид че Ледифоса(Софосбувир+Ледипасвир) на Хетеро е лицензиран генерик от Гилид, бих написал че си е даже стандартно лечение, отколкото алтернативно.

Неактивен Staffa1982

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #56 -: Април 10, 2017, 18:09:37 »
Здравейте на всички,40 дена след алтернативното ми лечение сус генерик ,искам да ви покажа нещо...http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=jdv1491836705i.jpg   ....това са днешните ми изследвания...а това са преди месец  http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1491836864m.jpg   .След 35 дена след последното хапче,ще пусна да видиме дали имам тази гадина все още в кръвта ми..Стискайте палци

Даниил Андреев

• Гост
« Отговор #57 -: Април 11, 2017, 13:01:31 »
АЛАТ и АСАТ както и ГГТ  ти са в норма вече, в сравнение с предишните  :bravo2: , което е индикация, че гадинката я очаква неприятна изненада на песерето, стискам палци.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007