Автор Тема:  Пиивам, хапвам, спортувам, но имам тежест от ляво.  (Прочетена 8106 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен proddy

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 188
  • ЖИВИЯ човек може да се справи със всичко!
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте! Някои ме помнят други - не. Преди време успешно преборих хепатит Ц и т.н. Всичко е супер покрай мен. Но напоследък започнах да изпитвам тежест от дясно и сега се чудя какво да предприемал Пиивам хапвам и много спортувам (фитнес)л Взимам добавки и чат пат по-силни вещества. Чудя се какъв цикъл на подхранване на черния дроб да си направя и прочистване (детоксикация) и с какви медикаменти, добавки, билки, а у. Моля дайте предложения (Асат, Алат са ми на горната граница).
Поздрави,
Александър Породанов
Старт на лечението: 25 Ноември 2011 Хепатит Ц, генотип 3

Неактивен Таня Митева-Димитрова

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 112
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Пиивам, хапвам, спортувам, но имам тежест от ляво.
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2015, 17:53:47 »
Без да имам претенции, че съм веща по точно този въпрос, бих препоръчала фиброскан първо. Пиша го, защото (вече за кой ли път го споменавам) досега АСАТ и АЛАТ са ми били винаги в норма-19 до 27 максимум, а фиброзата ми беше А2Ф2. Доколкото знам фитнеса и добавките, които се приемат от хората, които се занимават с това, много натоварват черния дроб, а ти може да не си му дал време да се възстанови добре след лечението. Прочистването на черния дроб е добре да се прави февруари, март, защото тогава е най-активен. Но първо е добре да знаеш какво е състоянието му и дали би му се отразило добре такова прочистване. Иначе в интернет има подробно описана цялата процедура по пречистването.
Късмет!

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007