Автор Тема:  Hepatit b  (Прочетена 11460 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Stilian

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Hepatit b
« Отговор #15 -: Декември 27, 2019, 18:56:55 »
Здравейте хора връщам се пак на темата за хепатит б в което нямам много яснота и не съм си обръщал внимание 1 година.  Преди 5 дни си пуснах в болница токуда кръвни изследвания :HBV - (Хепатит В вирус) PCR количествен
1136,1 IU / ml; 9327,38 копия / мл
HBsAg
HBsAg
4126.66
S \ CO
0
1
Н
HBsAg текст
реактивен
Анти-HBs
3.10
MIU / мл
0
12

АСАТ 58  АЛАТ 90.
Интересното че докато чаках резултатите да излязат продължение на 6 дни първо получих HBsAg 6000 след това го нулираха и накрая ми сложиха 4126. Въпроса ми е дали възможно да са объркали пцр вече 2 години ми излиза негативен. А сега за първи път ми излязаха копия при който даже не знам високи ли са опасно ли е ще се умира ли и аз не знам вече. Нямам възможност да се консултирам с доктор на този етап защото заминах на лагер. Ще съм благодарен ако ми дадете мнение и яснота за тези изследвания. Пцр теста ме стресира най много.. Преди да го пусна ми беше паднала имунната система дали е от това нямам отговори на нищо. 
« Последна редакция: Декември 27, 2019, 19:31:30 от Stilian »

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Hepatit b
« Отговор #16 -: Декември 27, 2019, 20:40:07 »
Здравей,

Ти имаш чернодробни ензими два пъти над нормата, така че вероятно няма грешка с пср и Хепатитът е активиран. Когато имаш възможност, пусни нови изследвания или направо действай за хоспитализация при някой гастро, за да не ги плащаш тия тестове.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007