Aз, за Великото ни Търново съм на 100% , че ще дойда.
Другата седмица исках да кажа и аз не знам какво съм искала да кажа, така че стягайте се за бурни срещи горещи.
Къде са Ели и Радо? Защо не пишат нищо по мойта тема, а???

Кой още ще дпйде в старата ни столица на посочената дата, казвайте бе много-много да се офлянквате. Аз ще се опитам да навия и брат ми Пумукъл, а той винаги без да иска пристига с тайфа. В случая ако сметне той и ние, че не е уместно да влачи тайфа "хулигани" (майтапя се, разбира се. Приятелите и приятелките му са очарователни хора, с които може да се води комуникация на почти всякакви теми.).
Е, това от мен за сега.
Искрено се надявах в моя чест да се сберем по-голяма тумба хепатитни и близките им нехепатитни, но щом сте такива, добре!
Ще го запомня аз това.
Още нещо!
За събиране в София също може да стане организация. Става дума за вечерно или привечерно парти в нас. Нали имаше предложение от страна на Радо, да се съберем някой път в някой апартамент, например (или друг персонаж го беше предложил).
Все тач!
Да знаете, че в нас може да се организира парти по някое време.
Стига толкоз, че пак се изгърбих (ниска ми е масичката, за т'ва), така че айде оставете ме на мира, аз на никого не прече, живота мой не си владея, но драго ми е да живея.