Вирусен хепатит - Обща дискусия > Моята история

 Хайде отново

(1/2) > >>

tetibulka:
Здравейте, хора.
Много се лутам напоследък и май няма с кого другиго да го споделя освен с вас.
Някои знаят, че съм с положителен тест за антитела за хеп С от 2008 г. и с отрицателен за вирусно натоварваане от 2009. Идеята е, че тялото ми е машина и на собствен ход се е справило.
За съжаление от няколко месеца не се чувствам добре. Да, знам, че е пандемия и всички изтрещяваме, но аз все по-често си мисля, че точно черният ми дроб има проблем. Нямам обяснение защо при тези страховее още не съм отишла при нашата лекарка да си поговорим. Може би защото съм много уплашена.
Дали е възможно тези гадове, които не ги засякоха през 2009, сега да се размножили и да си танцуват безцеремонно върху черния ми дроб?

Силвана Лесидренска:
Пиши ми на ЛС да те пратя за ПСР

hristo_gb:
Пускали ли сте пълни кръвни - с АЛАТ АСАТ ГГТ и прочие. Може да е черния дроб, но може и да е нещо друго.

Боян Спасов:

--- Цитат на: tetibulka в Март 16, 2021, 20:26:46 ---За съжаление от няколко месеца не се чувствам добре. Да, знам, че е пандемия и всички изтрещяваме, но аз все по-често си мисля, че точно черният ми дроб има проблем.

--- Край на цитат ---

Има по-вероятни причини за неразположение.
Може да ви се гади дори от нещо съвсем тривиално, като например стомашни киселини. :smile:
Направете си изследвания и ще се успокоите. :smile:

hristo_gb:
Извинявам се че ползвам чуждата тема, но като стана дума за ПЦР, вече пусках един път в Рамус, но все пак да попитам - дали може да им се вярва и дали има риск да покаже негативно поради лошо транспортиране до София от Габрово - т.е. вируса може ли да умре по пътя, ако го има де, и да ми даде фалшиво негативен резултат - т.е. не знам колко е устойчив Хепатит Ц вируса? Вече ги питах и няма да се съгласят вземат кръв, която да ми дадат да изпратя сам по някакъв начин в София до избрана от мен лаборатория... А очевидно точно с тези ковид истории хич не ми се и ходи по болници и лекари... засега
Просто искам да изключа възможността от някакъв странен релапс, който да стои зад другите ми проблеми (още не съм пускал второ изследване за калция и прочие, което коментирах в друга тема)...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия