Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - mi6inkata

Страници: [1]
1
Искаш да кажеш, че трябва да изследвам детето ми отново след 4 - 5 години. Това означава ли че тогава може да има положителен хепатит б или само антителата може да са намалели? Нали щом веднъж е показало отрицателно изследването няма как да стане положително, освен ако не се зарази от друго място, но имам впредвид, че от мен не го е прехванал. 

2
Благодаря!!!! :smile:

3
Здравейте, пуснах си изследвания за АСАТ и АЛАТ вчера и излязоха в норма - около 22 и двете. Интересува ме ако реша да пусна ПСР - къде да го направя.? Миналата година го правих в българо-германската лаборатория, но чух негативни мнения и затова питам? Достатъчно ли е пускането на изследвания за АСАТ И АЛАТ или те могат да са нормални и въпреки това вируса да се размножава, т.к доц. Антонов не ми казва да правя ПСР а само чернобробни ензими и мисли че това е достатъчно????

4
Просто мислех, че е нормално да са над 10 както пише в референтните стойности, но незнаех, че може да варират до такава степен, но както и да е щом всичко е наред е супер. Знаеш ли дали трябва отново след време да правя изследване за хепатит или това е достатъчно достоверно на този етап?

5
Диагностика / Тълкуване на резултат от anti HbsAg
« -: Декември 14, 2010, 11:55:19 »
Здравейте, вчера пуснах изследване на детето ми за хепатит Б и анти тела и се очудвам от резултата за анти телата. Може ли някой да ми каже дали това е нормално да са в такава голяма стойност?

Хепатит В (HBsAg) Отрицателен
   
 
 anti-HBsAg -  161.1mIU/ml      < 9 oтр.; 9 - 11 граничен; > 11 пол.
 

6
Диагностика / Лаборатория хепа биолаб
« -: Декември 09, 2010, 11:07:38 »
Искам да попитам дали някой е правил изследвания в тази лаборатория и дали е доволен. Предстои ми вземане на кръв за хепатит Б на детенцето ми, което е на 1 годинка и сестрата на доц. Антонов ми препоръча да отида там.

7
Извинявай, не обърнах внимание. ОК, разбрах!!!

8
Честно казано незнам как изобщо ще успеят да му вземат кръв от вената - изглежда ми невъзможно, но ще видим какво ще стане. Ще отида в Кандиларов, но изчаквам, защото едно момиче тук във форума ми предложи да ползвам някакъв тест, койта са и изпратили от чужбина, с помоща на който се взима само една капка кръв и той дава достоверен резултат. Тя е правила изследванията на детето си в Иван Рилски.

9
Здравейте, на мен също ми се налагаше да сложа имуноглобулин на бебето си, взех си рецепта от д-р Балабанска - болница Токуда  и с тази рецепта една приятелка ми го изпрати в хладилна чанта от Виена. Там със сигурност го има, струва 30 евро. Прикачвам и рецепта, за да видите как точно се изписва!

10
Благодаря ти, ще отида скоро в лабораторията на доц. Антонов да направя изследванията. Дано всичко да е наред!!!! :smile:

11
Благодаря за отговора, само не разбрах кои маркери трябва да пусна като изследване - обикновенно изследване за хепатит или и всички останали маркери?

12
Здравейте, откриха ми болестта хепатит б по време на бременността, след раждането на детето ми му беше поставен имуноглобулин и беше ваксинирано по схемата за хепатит Б. сега предстои да му бъде направено изследване за наличието на хепатит - искам да попитам кога трябва да се направи изследването, за да е най-достоверно (в момента сме на 11 месеца ), от вената ли ще му вземат кръв и какви маркери трябва да пусна освен хепатит Б?

13
Здравейте доц. Антонов. Аз съм ваша пациентка и искам да ви попитам следния въпрос - аз разбрах, че съм болна от хепатит Б случайно при направените ми изследвания по време на бременност преди една година. Ходих при Вас няколко пъти и ми казахте когато детето ми навърши една година да си направя изследвания и да дойдем отново при Вас.  Въпросът ми е  кога мога да направя на него изследването - сега той е на 11 месеца и от къде ще му бъде взета кръв - от пръсчето ли? Благодаря предварително!!!!

14
Здравейте, бременна съм в 4 месец и при първоначалните изследвания ми откриха хепатит б. Направих още две изследвания, за да съм сигурна и излязоха положителни. След това ми пуснаха АСАТ - 33.94, АЛАТ - 39.61, HbeAg -отрицателен , Anti HbeAg - положителен. Това е което имам като резултати до сега. Как мислите това добри резултати ли са??? Дали има риск за заразяване на бебето??? Много се притеснявам и най-вече затова, че това не е най-правилното време да ти открият такава болест, но това е живота - жесток  и непредсказуем!!! :scream:

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007