Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Марта

Страници: [1]
1
Диагностика / Мнения за лаборатория Лина
« -: Септември 18, 2017, 12:17:33 »
Здравейте приятели!В момента съм в Бургас и искам да си направя иследвания за вирусен товар (ПРС)на х.В.Моля да споделите мнение за Лаб.Лина.Мога ли да им се доверя на тях.Благодаря ви предварително.

2
Радвай се на прекрасното лято мила.Бъди сигорна,че си го убила за винаги. :flowers:

3
Здравейте!От 3 години съм излекувана от хеп. С .Не взимам никакви хапчета за възстановяване .Просто не ми е препоръчано от лекуващия лекар.Правя това,което казва Данаил Андреев и се чувствам добре.Имам фиброза 4, но не цироза.На първата година след терапията нямаше промяна.Втората я пропущам умишлено.Когато се навършат 3 години живот и здраве щте видим.Успех пожелавам на всички и успешно възстановяване .

4
Честито :flowers:Излекувана си бъди сигурна.Бъди здрава и щастлива и се радвай на жовота :girl_haha:Марта

5
Браво,радостна новина.Пожелавам ти до края на август да започнеш терапията.На втората седмица вирусът щте го няма.Успех!

6
Благодаря ти мила пожелавам от все сърце и на теб само хубави кръвни резултати :congrats:

7
Здравей болен-здрав!Аз съм написала показателите от фиброскана.Според тях си е направо Ф-4.

8
Здравейте приятели!Ето на кратко и за моите болежки.Гледам като чели съм с най дълъг житейски стаж от всички ви.Аз съм на славните 60 години вече,но по дух не се предавам да знаете.И така-през февруари на 2015 имах проблеми с кръвното налягане.Личния Д-р.Ми направи изследване на щ.ж.От там повишени чернодробни ензими.И така след три дена бях с диагноза Коинфекция на х.С и х.В.Както и при всички вас в първият момент нямах представа какво значи всичко това.В последствие ми се проясниха нещата,но за миг не си позволих да изпадна в паника.Това съм си го имала около 45 години без нищо да подозирам.Като дете следствие на тромбоцитопения ми е изваден далака.Имала съм безброй кръво преливания и тромбоцитни маси.Явно през целите тия години и двата вируса са били активни,защото са ми направили дробчето на няма нищо.Фиброза- тежка 13,9 кРа.Злъчката и тя цяла каменна кариера.За цироза не се коментираше.Машината се задейства по най бързият начин и след три месеца ми назначиха без интерфероново лечение за 12 седмици с Ombitasvir,Dasabuvir,Ribavirin.Всичко 12 таблетки на ден.След две седмици х.С го нямаше,слава Богу до днес.Остана ми х.В.Той е с много нисък вирус тен товар и Д-ра казва,че нямам нужда от лечение.Моля се да се държи за дълго така.На първата година фиброзата нямаше промяна.Казаха ми,че е добър знак и хеп.В не уврежда черният дроб.Тази година умишлено пропущам и догодина живот и здраве пак.Иначе се чувствам добре.Имам си една чиста полянка до нас с глухарчета и редовно си паса от нея .Изяла съм и съм изпила на чай поне един човал до сега.Не се натоварвам много,но карам колело всеки ден поне по 10 км.Това е за сега приятели.Някой,ако има въпроси с радост щте отговоря.Благодаря и бързо въстановяване на всички.

9
Благодаря Velimira,на теб желая също

10
Добро утро!Аз също съм с фиброза и то доста тежка-13,9кРа.Имах коинфекция на хеп.Ц и Б.От 3 години вече съм излекувана от хеп.Ц.Остана ми Б,но е с много нисък виростен товар.На първата година след лечението фиброзата нямаше никаква промяна.Тази година мисля да пропусна.До година жовот и здраве пак.Стремя се да живея здравосливно и се чувствам слава Богу добре.Пожелавам го на всички ви.   Марта

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007