Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - happy

Страници: [1]
1
Моята история / Здравейте и от мен!
« -: Август 03, 2007, 11:08:34 »
Радвам се, че го има това място защото аз поне срещам доста трудности в разшифроването на хепатита като цяло.
Накратко за мен  -в края на 2005 след повишени АСАТ, АЛАТ и т.н. и много силни ставни болки / до пълно схващане абсолютно цялата и неправилно лечение за артрит/ бях приета в инфекциозно отд и след направените тестове / маркери/ дадох положителни резултати за хеп В и хеп С. Излишно е да казвам, че все едно ме удариха с тухла по главата / толкова силен шок до момента не бях изживявала/. В добавка съм и с диабет, та направих 3 в 1. Както и да е, след 1/2 год дадох отрицателен резултат за австралийски антиген и ако не се лъжа положителен за антитела към В, та тържествено ми заявиха, че съм излекувана напълно. Малко по-късно се изследвах и хеп С - НCV - изследваха ми резултата 3 пъти и накрая писаха - отриц. / 0,666 - нещо такова беше концентрацията/. Казаха, че съм излекувана и от двата типа хепатит и аз си представяте колко щастлива бях. Но болките в ставите си продължават и до днес обаче / пия ЛИВ 52 и тогава се чувствам доста по добре/. Казаха, че при наличие на двата типа вирус съществува някаква несъвместимост м/у тях и В-то изяждало С-то, та съм била ударила бингото. Обаче доколкото разбирам с тия хепатити никога нищо не е сигурно. Няколко месеца по-късно изследвах отново HCV и отново резултата беше отрицателен. Сега най-накрая убедих моя приятел да се изследва и той  /аз отново заедно с него/ и съм изумена, че ми казват, че имам автралийски антиген граничен и ще ми повтарят изследванията, а на него му е граничен резултата за С-то.  Тук е момента да кажа, че идея си нямам откъде се сдобих с тия чудесии / вероятно зъболекар или манипулация в б-ца/. Цяло чудо е, че не съм му предала Б-то на моя човек, а е много странно да го заразя с С, а с Б -не. Не зная, шантава работа. Излиза, че на тези тестове изобщо не може да им се има вяра. Сега на всичкото отгоре ми казват, че ако съм прекарала С не мога да дам отрицателен HCV щото това били антитела, а не антиген. Е, и в мен е абсолютна каша отново - или съм била с погрешна диагноза за С или ....възможностите не са толкова малко. Лошото е, че нашите лекари са не много вещи и не им се занимава особено и няма кой да ти обърне внимание и да те насочи какво трябва да направиш. Уж се лекувах при най-добрия лекар в града ни!
Иначе ако ви интерисува мога да ви кажа мен с какво са ме лекували  -имуномодулатор, антиоксиданти в огромни дози, диета разбира се, и се оказа, че иТиогама-та, която пих заради едно усложнение от диабета е всъщност и за лечение на хепатит. Пия от тогава непрекъснато и ЛИВ 52, както писах. Дали някой от вас може да ми каже какви изследвания трябва да си направя, за да съм наясно с положението / и къде/. Биопсия не ми е правена, само ехограф наскоро - казаха, че имам леко затлъстяване на дроба и че, е в добро състояние след тия вируси.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007