Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Panaiottt

Страници: 1 ... 6 7 [8]
106
Моята история / Re: Здравейте!
« -: Февруари 28, 2012, 20:45:34 »
Усетих симптомите някъде 15 16 декември 2011год.По принцип съм от Бургас,но уча в София и тогава си бях в Бургас приеха ме в инфекциозно отделение където не установиха никакъв хепатит.Бях изписан с неустановен хепатит.Два дена след изписването ми се почуствах пак зле.Взех мерки и отидох да ме изследват в болница Токуда град София.Там установиха че имам хепатит С,прибрах се в Бургас където бях настанен отново в инфекциозно отделение.Бях приет втория път със стойности ASAT-796 и ALAT-1870 и бях изписан с ASAT-86 и ALAT-333.От Бургас беше пратен серум от моята кръв в София за да се установи какъв вид Хепатит С е.Резултатите бяха готови след седмица и те показаха,че вируса се разпространява с две думи остър вирусен хепатит С.Ходих разбира се на контролен преглед ASAT-29 и ALAT-61 при референтни стойности 0-42.0 Контролния ми преглед бе извършен на 14ти Февруари и сега трябва да си направя куп кръвни изследвания и след това идва биопсията.Това е общо взето моята история само дето края не и е ясен  :wink3:

107
Моята история / Re: Здравейте!
« -: Февруари 28, 2012, 20:05:27 »
Здравейте!Не знам дали тук е точно мястото да попитам предстой ми влизане в болница причината е извършване на биопсия, аз съм с остър вирусен хепатит C и исках да попитам дали биопсията ще реши дали съм за програма,защото съм чувал,че точно тя показва каква е степента на увреждане Та има ли вероятност да се избегне програма и да се справи организма? Благодаря ви!!!!    :ashamed2:

108
Моята история / Здравейте!
« -: Февруари 28, 2012, 18:05:27 »
Здравейте!Имам няколко въпроса предстой ми вземане на биопсия от черния дроб,боледувам от остър вирусен хепатит С,искам да знам дали чрез биопсията може да стане ясно че ще бъда вкаран в програма,понеже съм чувал че биопсията е много точна и показва степента на увреждане или може да имам някакво минимално увреждане и да бъде излишна програмата. Благодаря!!!  :smile:

Страници: 1 ... 6 7 [8]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007