Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - lorka

Страници: 1 [2] 3
16
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 01, 2014, 23:43:26 »
Здравей!
Извинявай, че отговарям с такова закъснение! Ако съм с отрицателен австралийски антиген, това означава, че съм с много ниска концентрация на вируса или изобщо го няма и не би трябвало да съм заразна. Проблемът са антителата- ако ги няма, означава, че при евентуално спиране на лечението, вирусът може да започне репликация отново. Затова е хубаво, дори и в този случай, всички близки да са ваксинирани, макар и да съществува нищожен процент на заразяване. Лека вечер! :)

17
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Април 08, 2014, 18:09:39 »
Благодаря ти за окуражителните думи! Просто леко разочарование от пресните резултати. Разбира се, че се радвам от постигнатото, но чакам тези антитела с такова желание, че явно проявявам нетърпеливост на моменти! Успех и перфектни резултати ти пожелавам! :flowers:

18
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Април 07, 2014, 08:53:32 »
Здравейте! Отдавна не съм писала, но и не намирах смисъл, т.к. няма нищо ново от последния път.
Вече втора година съм на лечение с Виреад, на края на 1-та година успях да негативизирам австралийския антиген и оттогава си чакам антителата. Последните ми резултати от преди 3 дена отново показаха отрицателен антиген и отрицателен резултат за антитела. Много съм отчаяна- 1 година и никакви антитела. Не знам какво да направя, за да стимулирам тази имунна система. Чували ли сте за подобен случай? Докога да чакам тези антитела? Има ли надежда след 1 година? Благодаря предварително!!!

19
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Юни 28, 2013, 15:47:21 »
Благодаря много, Руми!  :flowers: Забравих да попитам- има ли вероятност да си остана само с унищожения антиген и без антитела? Това би ме притеснило, защото, по изследвания, вирусът го няма, но де факто, той може да бъде и в прекалено ниска концентрация(и затова да не се открива) и може да се активира ако не направя сероконверсия. Какво бихте ми казали от прочетеното от вас по темата- има ли случаи на негативизиране на австралийският антиген и да няма помен от антитела никога? Благодаря, приятели!

20
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Юни 28, 2013, 14:10:47 »
Здравейте! Бързам да се похваля с невероятна новина- при изследвания, направени вчера, австралийски антиген-отрицателен. Повторих изследването и резултатът беше същия. Асат-12, Алат-7, Гама ГТ-9. Изобщо всички резултати са повече от перфектни. Относно антителата за австралийски антиген- отрицателни. Предположението на лекуващите ми лекари е, че едва ли не вчера съм унищожила антигена и организмът има нужда от малък прозорец 1-3 месеца, за да изгради стабилна бариера и да направи достатъчно антитела. Ще ви уведомя за резултати, след поредните изследвания. Желая ви страхотен уикенд и перфектни резултати!  :flowers:

21
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Февруари 25, 2013, 10:43:42 »
Благодаря много! Късмет и на теб! :flowers:

22
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Февруари 24, 2013, 21:29:40 »
Благодаря много, Силвана, за окуражителните думи и за ценното инфо!  :girl_wink: Ще прочета повече по темата и ще говоря с Проф. Чернев.
Успех и на теб!
Поздрави,
Лора

23
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Февруари 22, 2013, 10:58:58 »
Благодаря много за подкрепата и милите думи! Аз също желая здраве и успехи на всички!!!
Поздрави,
Лора

24
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Февруари 21, 2013, 20:35:09 »
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но следя новостите около леченията ви, радвам се с вас и ми е болно при неуспехи.
Какво ново около мен- нормализирах почти веднага ензимите след последното им ескалиране. В момента са: АСАТ-11, АЛАТ-12. След този висок стартов вирусен товар, ПСР-а ми беше отрицателен 5 месеца след започване на Виреад, а още 4 месеца след това, бях направила сероконверсия на Е-антигена и хубавки антителца. Сега, от сърце се надявам да мога д изчистя и австралийския антиген. Проф. Чернев предложи да приемам Виреад още грубо година, за да опитаме да изчистим и него.
Това общо взето е новото около лечението ми. Желая искрено живот и здраве на всички и само успехи в леченията!!!
Поздрави!!!

25
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 31, 2012, 10:10:57 »
Благодаря за успокоението, Радо!
Като цяло, знам, че Тенофовира няма странични действия, но, наистина, всичко, свързано с усложнение на здравето ми, го свързвам с лечението. Това е просто чиста параноя, като се замисля. :smile: Ще уведомявам за следващи резултати.
Поздрави
Лора

26
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 29, 2012, 14:15:37 »
Здравейте!!!
Аз си продължавам с вливанията на глюкоза. Направихме малка почивка и сега продължаваме с една банка глюкоза на ден. Ензимите ми започнаха да спадат.
Сега, обаче,  имам друг проблем- лимфните възли на врата ми са леко подути, усещам дискомфорт и някакво чувство на изтръпналост, не е болка думата. Някой имал ли е подобен проблем? Моля за отговор!
Благодаря предварително!
До скоро!

27
Моята история / Re: Моята история
« -: Август 22, 2012, 20:01:22 »
marianka, не съм компетентна по темата хепатит Ц, но ти пожелавам много здраве и само хубави резултати!

28
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 21, 2012, 12:50:15 »
Много благодаря на всички за милите думи! Пожелавам и на вас само хубави резултати!!! :flowers: :party:

29
thessy, пожелавам на теб и съпругът ти много здраве и само хубави резултати! Успех!

30
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 21, 2012, 01:43:05 »
Да, Руми, в една и съща лаборатория са правени и двата пср-а.
Благодаря много! Да ви се връщат и на вас същите хубави резултати! Пожелавам ви го от сърце!

Страници: 1 [2] 3

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007