Вирусен хепатит - Лечение > Интервюта и мнения на практикуващи специалисти

 Предложения за специалисти, които да бъдат интервюирани

<< < (5/5)

Радослав Русинов:

--- Цитат на: danihaleva в Януари 06, 2010, 07:57:20 ---Виждам,че проблемите с подаването на документи в НЗОК продължават.Но най-лошото от всичко е,че причината  е в лоша организация и неподготвени служители,за които не е ясно какво означава забавяне на протокол.Бих искала да чуя мнение на служител в НЗОК и тук у мястото да предложа на Радо да попита д-р Тотева дали ще бъде съгласна да отговори на наши въпроси.

--- Край на цитат ---
Здравей Дани,
Процедурата по разрешаване на официално интервю в НЗОК е много тромава и с неясен изход. Можеш да приемеш, че информацията от тази статия: Как да се лекувам е съгласувана и обсъдена, и дискутирана (както искаме можем да го наречем) с НЗОК. Именно затова наблегнах на всички, когато пуснах информация, че е обновена, затова че в нея има неща, които преди това не знаехме, като например, че експертната комисия не се води директно от консенсуса.
Тъй като постоянно изникват въпроси, мога да пусна отделна тема в раздела "Системата за лечение в България", в която всеки да задава въпросите си към НЗОК, но не мога да гарантирам, че ще може да бъде отговорено на всички, но аз поне ще се опитам да получа тази информация.

Поздрави,
Радо

Радослав Русинов:
Стартирах отделна тема за въпроси към Здравната каса: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=2461.0

Поздрави,
Радо

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия