Вирусен хепатит - Лечение > Интервюта и мнения на практикуващи специалисти

 Предложения за специалисти, които да бъдат интервюирани

<< < (2/5) > >>

Радослав Русинов:

--- Цитат на: dodo в Октомври 31, 2008, 10:27:38 ---Няма ли да е по-добре ако обсъдим във форума какви точно въпроси да задаваме на тези специалисти?

--- Край на цитат ---
Разбира се, всяко интервю ше бъде предварително обявявано, за да може всеки да даде предложение за въпроси, които да бъдат зададени.
По същия начин, както за интервюто за събота с д-р Георгиева: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=1235.0

Поздрави,
Радо

Мери_:
Аз искам да предложа да направиш интервю и с проф. Зах. Кръстев - той въпреки, че е пенсиониран всяка седмица по 1 или 2 дена е в Иван Рилски.
Със сигурност има какво да се чуе и от него!

Радослав Русинов:
Да, благодаря за предложението  :smile:
Ще опитам да направя интервю и с него в близките седмици, но преди това искам да опитам интервю с друго често спрягано име във форума. Веднага щом се съгласи, ще го обявя  :wink3:

Поздрави,
Радо

vercheto78:
Здравеите и аз бих искала да чуя мнението на др.Балабанска знам ,че тя пише статии в някакъв вестник.Мисля ,че интервюто с нея ще е полезно.

danihaleva:
Сигурно е че и следващите лекари,които ще бъдат интервюирани ще бъдат много полезни и всеки ще получи удоволетворение от подобна информация.Искам да предложа обаче едно интервю със служител от НЗОК,който ясно и точно да обясни регламентите по отпускането на лекарства,апсолютно всички документи необходими за това,тъй като тръгнеш ли по този път все някой документ липсва и никой не си прави труда да те информира още от самото начало.Видяхме,че се търсят разни бланки,за които пациентите и хабер си нямат.Скорошен пример,минаваш на ТЕЛК,а като лежиш в болница не можеш да ползваш болничен по диагнозите в решението...Сякаш живеем в някакъв апсурд.Добре е да чуем компетентно мнение и на юрист,който ясно и точно подплатено с нормативни документи да ни покаже правата които имаме.Ще кажете че тези неща постоянно ги коментираме,но ние постоянно коментираме и хепатита,а интервюто с доц.Антонов внесе яснота за много от нас точно защото идва от отличен специалист.Възхищавам се на Радо и Ели за труда,който полагат за да сме добре информирани и се надявам,че в близко бъдеще ще видим интервюта с гореспоменатите специалисти,които са не по-малко важни в процеса на лечение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия