Автор Тема:  Забранен е достъпа до форума на осем потребителя поради системни нарушения!  (Прочетена 59321 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kokos

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Статус: Има близък с хепатит B
Такива потребители нямат място във форума !!! Спокойно и с чиста съвест го изритай завинаги !!!

Неактивен Свилен

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 23
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Чернодробна стеатоза
Mnogo сериали се гледат в тази държава и понеже в крайна сметка латинките омръзват,защо някой да не си съчини нещо лично.Чувството,че манипулираш някого вероятно е омайващо.Но съм загрижен,да не би аз да съм виновен,че наскоро похвалих форума-да не съм го "урочасъл"?! :bravo2:В Библията има едно "пожелание" и подобно на него нека да благословим некоректните така:Който се подиграва с личните драми и нещастията,описани в този форум,нека изпита всичко това на гърба си.Амин!И засега да е само проектопожелание,щото колкото повече ми стават диагнозите,толкова по-добронамерен се опитвам да бъда. :angel:Близостта с Царството влияе!!!

Неактивен vandal

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 147
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
абе като цяло това е добър подход да разработиш нов форум...а на този това не му е нужно
ама бие на шизофрения
Радо говори с човека може да има разосмоение на личността

Неактивен nevron

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 700
  • хепатит "С"
    • Профил
    • metalni-vrati.net
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Поздравявам Радо за толерантността, умереността, разбирането и не на последно място човещината, които е проявил при решаването на този проблем!  :congrats:

Аз лично не обичам да съдя прибързано хората, особено ако те имат действително проблеми. За мен е ясно, че този основен потребител действително има проблеми и поведението му в този форум е своеобразен вик за внимание и помощ.  Съгласна съм също, че начина, по който е поискал тази помощ и разбиране са  леко странни и доста дразнещи на моменти. Нека не забравяме обаче и приноса на този потребител към този форум както и готовността му да помага непрестанно с информация.
Сега след като всички разбрахме кой е този основен потребител и научихме, че той е имал вече и  доблестта да поиска извинение от Радо, предлагам да му дадем шанс той сам да поправи част от стореното.
Моето скромно предложение е следното : Нека всички публикации на тези 8 измислени потребителя вече да носят името на основния потребител, който стои зад тях, тъй като те на практика отразяват част от неговите виждания.
По този начин този основен потребител ще може (при желание от негова страна) сам да редактира своите стари постинги и да помогне за изчистването на форума от излишна и никому ненужна информация.

Поздрави от мен  :flowers:

Напълно подкрепям мнението на Додо.
Нека не съдим толкова жестоко и категорично. В крайна сметка никой от нас ми се струва, че не познава лично този или тази потребител или потребителка и никой от нас не знае какъв то4но проблем има, и за6то е постъпил по този начин. Така, че нека бъдем по-снизходителни и се опитаме да му или й простим и да се надяваме, 4е по този начин ще успеем да повлияем положително на тази персона. Най-лесно е да се отнесем по груб и осъдителен начин. Нали се стремим да бъдем по-добри. Аз съм на мнение, че е по-добре да простим благородно и да се надяваме, че този човек ще вземе за пример този жест и може би ще се опита да преосмисли постъпките си и да промени тази си мания да се представя с различни имена и да заблуждава хората и може би себе си неясно за нас с каква цел.
Поздрави!
Петя!
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 07:18:31 от Мариана Стефанова »
"...Не се надявам на нищо.
Не се страхувам от нищо.
Свободен съм!..."

Nikos Kazandzakis
www.metalni-vrati.net

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007