Здравейте на всички!
Не знам как да започна, но все пак ще започна с малко за мен - казвам се Мария, преди 2 години ми намериха вируса на хепатит C, хроничен. Живея в Испания, на 23 години съм
Днес ми е втори ден на лечение, взимам Ребетол и пегинтерферон алфа-2а (пегасис 180 микрограма) 1 път в седмицата е инжекцията, а хапчетата 5 на ден.
Малко съм уплашена, вчера като за първи ден имах температура и се чувствах ужасно, не можех да се вдигна на крака, уплашена съм много. Много бих искала някой да ме посъветва и да ми каже все така ли ще бъде, или само когато си бия инжекцията?
Днес се чуствам по добре, но пък страшно ме болят мускулите, главата и кръста.
Докторите ми казаха, че това е нормално но аз искам мнение от човек, който знае какво е да си под лечение.
Надявам се някой да ми помогне с отговора си!
Благодаря предварително
Копие на оригиналния пост:здравеите на вси4ки незнам как да запо4на но все пак 6те запо4на с малко за мен казвам се мария преди 2 гоини намериха жиеоса на хепатит с хрони4ен йижея в испания на 23 години Днес ми е жтори ден на ле4ение взимам Ребетол и пегинетерферон алфа-2а (пегасус 180 микрограма) 1 пут ж седмицата е инйекцията а хап4етата 5 на ден малко сум опла6ена в4еракато за пурви ден имах температура и се 4ъстжах ужасно немжех да се дигна на крака упла6ена съм много много бих искала някои да ме посажетжа и да ми каже все така ли 6те бъде или само когато си бия инжекцията днес се 4уствам по добре но пук стра6но ме болят мусколоте глажата и кръста докторите ми казаха 4е това е нормално но аз искам мнение от 4овек които знае какво е да си под ле4ение надявам се накои на ми помогне с отговора си благодаря предварително
Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!