Много ви благодаря, приятели.
Имам вест - моят ПСР е положителен. Не ми изказвайте съболезнования - с нищо не съм заслужила по-добра съдба от вас, както си мислех и от самото начало. Прочела съм голяма част от информацията в сайта относно лечението, документите, сроковете, както и един куп прагматични съвети от добри хора като вас относно избора на подходящ ден за слагане на инжекцията, както и необходимостта интереферонът да бъда започнат не незабавно след сдобиването ми с него, а три-четири седмици по-късно заради опцията от забавяне на второто становище на комисията след първото тримесечие на лечението.
В момента ми изследват вирусното натоварване и генотипа, относно които ще имам точни данни утре.
В четвъртък имам час при доцент Антонов, като ще се погрижа за насрочване на час за биопсия. Предполагам, че той ще ми разясни как стои въпросът с личния лекар в тази връзка, но искам да ви попитам обобщено каква е работата на последния в цялата история с Хеп. С освен да ми завери рецептурна книжка и евентуално да ме снабди с направление за биопсия. Има ли други задачи, които трябва да бъдат изпълнени от личния ми лекар, понеже съм сигурна, че самият той не ги знае...
Сега ще си сменя статуса - нали вече имам диагноза.
Е, това е първата съпка в борбата с хепатита. Много държа, когато започна с интерферона, да ми кажете как се слагат тези метърчета отдолу, с които броим седмиците на лечение. Много ми допадат!
Борбата ми с хепатита ще бъде неравна, понеже имам всички вас край себе си! Спукана му е работата!