Всеки, който желае, би могъл да направи дарение на сдружението. За повече информация за банковите сметки и самата кампания, посетете тази страница: Подкрепи сдружението!
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Да Биби,Нормално е. Януари 2014 моят резултат беше 26.3 kPa. По-късно, когато състоянието ми се влоши и имах асцит, въобще не е правен вече Фиброскан.Февруари 2015 приключих терапията с резултат 15.3 kPa. Почти година по-късно беше 11.8 kPa.Октомври 2016 - 9.1 kPa, което вече е F 2.Така че, много неща са възможни, но също и много индивидуални... ПоздравиП.п. Между другото само да ти обърна внимание, че пишеш в чужда тема от доста време Ясно,мерси:))Знам,едва ли ще влизам толкова на често да пиша..така че,простено ми е.Ще се проследяваме периодично Браво,радвам се от асцит..виж докъде си се въстановила..супер..
Тратата! Здравейте!БоШкеее, откога не бях влизала тук, едва си нацелих паролата.Бибке, радвам се, че вируса го няма, дано така си остане!Искам и аз да ходя на Фиброскан, дай ми повече информация? Трябва ли ми направление?
Посетители след 12 Февруари 2007