Ще взема да отворя и аз една тема за това какво се случва след приключване на лечението
взеха ми кръв за ПСР, занесох си я до лабораторията (като междувременно прочетох надписа на бланката "12 месец, край на лечението" като "край на мъчението"
чичко Фройд със сигурност има какво да каже по въпроса), сега чакам резултатите.
успях да ида дори на море за един уикенд, че нещо съвсем не ме свърта
не съм се възстановила още, усещам част от предишната слабост, но лека-полека нещата сякаш си влизат в норми
няма да се размине и без екстремни ситуации, очевидно... през последния месец проблемите с дишането се бяха задълбочили доста, но ги отдавах на интерферона и жегите... но от една седмица кашлям като магаре и се оказа, че съм направила бронхит... който по думите на лекаря има всички шансове да стане хроничен, предвид това от колко време съм така и все още ниските ми левкоцити... Но понеже съм си инат, категорично му отказах да пия антибиотици - ще пробвам само със сироп за кашлица и витамини, пък да видим какво ще стане
Само мисълта да се наблъскам сега и с антибиотици направо ме ужасява - чувствам се като подвижна химическа лаборатория вече
Ще пиша тези дни с резултатите от ПСР - до края на седмицата би трябвало да са готови... до тогава...