Автор Тема:  А добър ден и от мен в тоз раздел! Проди пресече финала.  (Прочетена 43049 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен proddy

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 188
  • ЖИВИЯ човек може да се справи със всичко!
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Как сме народе?! Изгубих се напоследък, ама това е защото се сблъсках с много житейски проблеми и радости. Лечението мина и замина, а даже не съм се сещал и за него. Здрав съм, семейтвото ми е здраво, е качихме по некое килце с жената, ама то щото съм си майстор готвач - тертеплия.  :laugh:
Та такия мити раоти.
Старт на лечението: 25 Ноември 2011 Хепатит Ц, генотип 3

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 657
    • Профил
А! Проди!!!  :bye2:! Радвам се, че пращите от здраве цялото семейство!! Кажи за радостите и несгодите повече! А кога да очакваме ПСР 6 месеца след лечението?

Неактивен proddy

• Немедицинско лице
    • Профил
Абе, Орфи, не ми се говори повече за несгоди, макар да ги има. Скука и безпаричие, а първото произлиза от второто. За ПСР доктора дет ме лекува каза, че нема да правим повече. Само ако има промяна в АСАТ и АЛАТ тогава. Скоро ще ги пусна, а то още не са минали 6 месеца от края на лечението. Да ти кажа хич не се и сещам за Хепатита и нещата около него.
Иначе децата ми растат, хубавеят, абе изобщо пълна лудница. Ся кръщене ще правим, рожден ден ще празнуваме. Кофти че не можахме да идем никъде на почивка, а и скоро не се очертава да има такава. Пусти пари...
Ама сме богати - имаме здраве и любов.

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
 :doubleup: Кофти е това с парите, да. Тях по принцип ту ги има, ту ги няма, другите неща са по-ценни. Т.е. по-добре без много пари, отколкото с пари, но без обич и уважение. И аз не съм цъфнала и вързала, ама ще избутам някак и тази зима, само верно да сме здрави. Най-големият ми страх е пак да не цъфне този вирус, че каквато съм си не се виждам с второ лечение - ще ме съсипе. АСАТ и АЛАТ се пускат на третия месец след лечението и не са скъпи, някъде целия лукс излиза към 10 лв, не помня точно, че аз все с ТСХ и ФТ4 ги пускам, нали ми се разбрицаха от лечението. За *хлапетата ти се радвам много.

Неактивен proddy

• Немедицинско лице
    • Профил
Здравейте! Да ви кажа всичко при мене върви повече от добре. Само едно нещо не е в реда на нещата. Хемоглобина ми поддържа ниски стойности (120) реф. 130-180 от как почнах лечението и до ден днешен (година след лечението). Чувствам умора. Останалите стойности са ми супер. Нещо интерия, съвет?

Неактивен Лорей

• Немедицинско лице
  • Публикации: 646
    • Профил
Вземаш ли добавки? Според мен е добре да се обърнеш към хематолог.
Какво е депресия? Да си купиш обръч и да ти стане.

Неактивен Rumi_

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
Проди, изследвай желязото и ЖСК/фракции/ за да се види дали леката анемия не е желязодефицитна. Разбира се ако не си го правил до сега това изследване. Ако желязото не е ниско се изследва фолиева к-на и витамин В12/кръвни изследвания са и не се поемат от ЗК/ Погледни си МСВ и МСХ от ПКК. Хематокрита и еритроцитите как са?
По принцип хемоглобина се възстановява много бавно, възможно е анемията да е и резултат от проведеното лечение.
Ти обаче се лекува само 6м. заради генотипа, което не е дълго.

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
Хм, много странно, според мен до сега трябва да се е възстановило всичко поне 2 пъти. Ама, ти сигурен ли си че не се е възстановявало въобще?

Неактивен proddy

• Немедицинско лице
    • Профил
Значи: преди лечението ми е 150-160 от 6 месечното проследяване. По време на лечението се движи 135-140. А от 8 месеца ми е на долната граница. А си хапвам месце и доста здравословно и разнообразно. Нещо явно куца. 3то изследване вече е на долната граница, а и се усещам че съм леко кекав. А си бех "машина" то се вижда от снимката на аватара ми  :carate:

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
Сега е пролет, може да е затова. Руми ти е писала разумни изследвания да си направиш. Може да ти липсва някакъв друг витамин или минерал, който се съдържа например в зърнените култури, а желязото също май е и в копривата например и разни други такива. Щом си в долната граница, а не все пак извън нея мисля, че всичко е под контрол.

Неактивен proddy

• Немедицинско лице
    • Профил
Личната лекарка ме отсвири "супер си, бегай да си играеш", ама аз си знам какво ми е. Утре си комплексни витамини с минерали и това е. Явно нещо липсва, а в личен план сме скарани жестоко с моята любима и тя вече 10 дена си е при техните....

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
Ми, да, подсили се с витаминки и минерали!!! Пък дано мине. Но щом сте скарани - то това най-скапва човека.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007