Не, бе, нищо не ме е пипвало. Няма вирус, това си е симптоматика на производство на левкоцити, но не мога да се похваля със сериозни постижения. Ще зоба ядки и добавки - това е ясно.
Иначе да ви се изфукам, идеално се чувствам.
Тая нощ само 2-3 часа спах, а от ранко сутринта ми източиха 4 колби кръв и при все това летя!
Мога да кажа, че с всеки изминал ден положението рязко се подобрява.
Естествено, това е и в резултат на чудесните пакетчета, които получавам всеки ден в офиса от он-лайн пазаруването.
Пристигнаха ми неща от едни български сайт, но повечето ще се наложи да ми ги коригира шивачката.
Днеска пък бившото гадже ми прати една поръчка от Виктория сикрет. За нея мога да кажа, че само едно от нещата е тъпо, всичко друго е цветно и най-прекрасно и ми пасва идеално!
Хе, Памче, ти пък - тая туника я забравих вече. Днеска се явих в Рилски с оранжево-розово султанско панталонче - шалвари, които се привързват с едни много ефектни фльонги в средата на прасеца и пъстра копринена туника от Орсай, подарък от най-добрата ми приятелка Ирка. Това пък се завързва отзад на гърба със средно широко шалче. Габи много ме хареса, а шивачката ми пак падна, като ме видя.
Естествено, това е нищо - сега тепърва почвам. След като цяла година се влачех 5 за 4, възнамерявам да си възвърна отшумялата слава. И ако не ударя сп."Ева" в земята, те пък на!