Здравей и добре дошла!
От изследванията ти се вижда, че вирусният ти товар е нисък, което е добре.
От друга страна обаче чернодробните ензими са доста високи, което означава, че имаме активен процес на увреждане на черния дроб.
Моята догадка би била, че вирусът го имаш не от вчера, като в момента е налице спад на вирусния товар.
Това обаче не е единственият възможен вариант. Може и по-отскоро да е, но по-активен.
В моя случай стартовият вирусен товар беше висок - 2 680 000 и въпреки това ензимите ми бяха в норма, като не мръднаха повече от година докато стартирам лечението и в хода му. Вирусът се оказа без хистологична активност. При все това чернодробно увреждане имаше, макар и минимално - Ф1.
Останалите ти показатели са в ред или поне главните, чийто референтни граници знам наизуст.
Занапред е хубаво да пишеш отстрани и референтните граници за по-добра ориентация.
Моят съвет ще бъде с това изследване да се насочиш за консултация и стартиране на лечението при доц.Антонов в Св.Иван Рилски. Струва ми се няма спор, че това е болницата, в която засега пациентите получават най-много грижи и адекватна медицинска помощ.
Пиши какво става по-нататък.