Тетибулка, не съм ти се обидила, няма как. Просто постовете ми се струват хапливи, може би си въобразявам, но определено ми звучат така. Няма значение. В интерес на истината на мен никой нищо конкретно не ми е казал като спазване на някаква диета, казаха само "ще спазваш някаква диетка". Всичко съм прочела тук а, извинявам се, казаха ми да не ям пържено. Толкова! Мислех, че всички болни от хепатит спазват едни и същи ограничения. А относно дефиницията на "диета", аз за себе си нямам, защото никога не съм спазвала и никога не ми е било интересно да чета за "диети". За това съм задала и въпроса си така необобщено.
Иии
За интерферона и неговото съхранение, както и колко е важно да не замръзва четох вчера. Как да си бия инжекциите в интерес на истината не знам, но все си мисля, че след слагането на първата може и да ми кажат нещо за слагането на останалите в болницата. Също така смятам да чета и тук за това преди започването на лечението. Само, че няма как за няколко дни да назубря цялата информация за всичко, имам две деца, от които едното е на година и половина и сядането пред компютъра е трудна работа.
Истината е, че пишейки в тази тема осъзнавам колко много неща все още не знам и е твърде вероятно да продължа едно известно време да задавам глупави за вас въпроси. Надявам се ще ме извините, а още по-силно се надявам да не оставам/е с лоши чувства един от друг.
Благодаря отново за отговорите и информацията!