Oф, благодаря ви много! Не съм някой лигав мамец, даже обратното, но все пак това е като отрова!
Егати, цял живот съм спортувал плуване, триатлон, и това нещо заедно с преумората и недоспиването ме събори за 8 месеца.
Отслабнах с 11 кг, а, и между другото, аз прекарах остър хепатит B. Преди две години бях с АСАТ и АЛАТ - 1400, приеха ме в инфекциозно отделение в Пловдив. Отделението беше под всякаква критика, вляха ми точно около 8 банки (не ме питаите какво - не знам), но само едно помня - нито една банка с Трансметил.
И друго - спряха ми вливаниата, а бях с АЛАТ и АСАТ - 460. Седях 2 седмици без никакви лекарства в болницата и чакаха да ми паднат от само себе си.
На 3-я и 6-я месец дадох положителен на контролните прегледи и сега почвам борба с хроничния ми вече хепатит.
И всичко това дойде 8 месеца след като ми направиха операция от херния. Не пия, пуша по точно 7 цигари на ден, и това даже ме вбесява, че не ги спирам.
Приятелите ми в кръга на шегата ми викат "теб ще те запомня като един от супер малкото хора, който имат бирата за единствения алкохол, а имаш проблеми с черния дроб".
И още нещо - доктор ми каза, че редовната практика на докторите в инфекциозните отделения е да дават лекарства от не толкова болни (не знам по каква схема го правят) на други по-болни. Явно и най-често на такива, които не са осигурени здравно, но не могат да ги върнат.
Съжалявам за тая писаница, буквално просто като започна да пиша по тая тема и издивявам
Копие на оригиналния пост:Oф благодаря ви много не съм някои лигав мамец даже обратното но все пак това е като отрова егати цял живот съм спортувал плуване триатлон и това нещо заедно с преомората и недоспиването ме сабори за 8 месеца с 11 кг доло а и междо другото аз прекарах остър преди две години бях с 1400 асат алат приет в инфекциозно отделение в Пловдив кадето беше под сяква критика това отделение вляха ми точно около 8 банки м не ме питаите какво не знам но само едно помня нито една банка с трансметил и друго спряха ми вливаниата а бях с 460 асат и алат седях буквално седях 2 седмици без никакви лекарства в болницата и чакаха да ми паднат от самосебе си на 3-я и 6-я месец дадох положителен на контролните прегледи и сега почвам борба с хроничния ми вече хепатит и всичко това доиде 8 месеца след като ми направиха операция от херния не пия пуша по точно 7 цигари на ден и това даже ме вбесява че не ги спирам приятелите ми в кръга не шегата ми викат теб ще те запомня като един от супер малкото хора който имат бирата за единствения алкохол а имаш проблеми с черния дроб не а и още нещо доктор ми каза че редовната практика на докторите в инфекциозните отделеня е да дават лекарства от не толкова болни(не знам по каква схема го правят)на други по болни яавно и наи често на такива които не са осигорени здравно но не могат да ги върнат ммм съйалявам за тая писаница буквално просто като започна да пича по тая тема и издивявам
Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!