Ками! нямам думи, това лечение като руска рулетка.... Аз имам още 14 инжекции до края, и утре би трябвало да отида на поредния ПСР във Варна. За 3ти месяц не беше отрицателен. Обаче отказах се да ходя. За какво? Ако е отрицателен-няма никаква гаранция ,че няма да се върне...Ако е положителен-едва ли ще доведа лечение до край.... Не знам -какъв ще имам резултат накрая. Сега, правя някои изводи, че може би трабваше да почивам повече, да не се ядосвам толкова, знае ли човек от какво зависи успех... Естественно, че всеки ще каже-че трябва да се борите до край. Решение е Ваше. Дано да стигнете до нови лекарства....Знам само, че хора живеят с много тежки заболявания. Трябва да живеем и с хепатит. Имам много близък и скъп човек, който болен от хронична надбъбречна хиперплазия. Кора на надбъбречна жлеза не работи, не произвежда хормони.Трябва да се пият до края тези хормони, трябва да се яде сол, что.то се губи от организма и кости страдат. Няма лесни и удобни болести.Важно, да не се отчайваме, да подкрепяме близки и скъпи хора, да вярваме. Ками! Успех на Вас! Да сте силни и търпеливи! Само с надежда и вяра трябва да се живее!