Вирусен хепатит - Лечение > Завършено лечение

 Изтъркулиха се 11 месеца лечение

(1/13) > >>

Силвия Станиславова:
 :pardon:

Айдеееееее и аз в раздела на приключилите с Хеп Ц лечението.

ПСР от края на леченито ми е отрицателен-днес разбрах резултата иииииии много се радвам.

Иначе както съм от  3-4 дена без лечение,си ми беше два дена доста лошо пак,и също с храненето имам проблеми пак  - малките порции са просто задължиелни.

Бях доста напълняла,от 96 кг сега съм 79 - е за едно нещо няма да се оплаквам поне ххехе..И също продължавам да смъквам килограми,не съм спряла.

Имам също,но малко по-леки вече кожни проблеми. Една ужасно голяма язвичка в устата,дето не минава,ранички в носа,и от снощи с кървясало око.. Ходих днес на спешното очно да ме попрегледат, и имам неинфекционно възпаление на склерата, казва се еписклерит. И съм на ибупрофен и капки за очи,дано мине без проблеми. Също не съм спала пак няколко нощи. И това скоро май не ми се беше случвало...

НО,лечението свърши,това е доста важно И резултата ми е отрицателен за последните няколко месеца.

Август към средата ще знам ПСР-а ми два месеца без терапия. И само отрицателен резултат приемам,за друг не мисля изобщо  :carate:   хехе

Стискам палци на всички които се лекуват ДА СЕ излекуват и да им е леко!!!!!

 :dance: :flowers: :dance:

Ния:
Силве, радвам се за теб и дай боже по -бързо да отшумят гадорийките от лечението.Аз съм още на 28 инжекция, но се надявам да завърша,  без да съм загубила и грам от чувството си за хумор. Вие с Ралката сте пример за това!   Сигурна съм, че ще ни споделяш само прекрасни новини, усмивки и смело напред!  :flowers: :flowers: :flowers:

Силвия Станиславова:
Просто е супер да съм в този раздел вече на форума! Ния,благодаря.На теб пожелавам смело и позитивно,само напред,и нека е  леко! И успешно!

 :love5: :love5: :love5:

ralkataaaaaaa:
 :flowers: браво Силви,и аз от утре съм в този раздел,дано само отрицателни ПСР да имаме  :love5:

Brattyboy:
Поздравления за края на лечението, Силве! И аз свалих 17-18 кила за времето на лечението, но после ги наваксах бързо-бързо... :wink3: Важното е "вирусът да НЕ СЕ ОТКРИВА" винаги за напред! Пожелавам ти го от сърце!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия