Вирусен хепатит - Лечение > Завършено лечение

 Завърши и моето лечение на хепатит С

<< < (2/4) > >>

bereta:
Здравей, не нищо не ми е обяснил, само каза, че това се наблюдава при всички лекувани със Зепатиер. Аз го разбрах, че това по-скоро е "бонус" от лечението, мисля, че и създателите на лекарството не са го очаквали. Мойто лечение продължи 84 дни (три опаковки по 28). Дано след три или шест месеца ме приемат за контролен преглед и той да включва и фиброскан, тогава вече резултата ще зависи и от мойте усилия.

snd242:
Вижте какво, аз с хепатит С, преди да знам че го имам, си порках като за световно, 50-100 мл на ден, по някога следваше вино или бира на корем. Резултат от фиброзата беше А0  F0 миналата година март. Сега ми е останало 1 месец да съм на диета и да пия хапчета и после мисля да си джаркам пак същия режим. :doubleup:

bereta:
То и аз така си пийвах, само като видех салатка или вкусно хапване и веднага ги асоциирах с ракийка или винце. Но при тези скъпи хапчета си наложих строга забрана, не ми се мисли как щях да се чувствам, ако си пийвах и хапчетата не бяха подействали. Сега вече не се изкушавам от алкохола, но и не мисля да бъда пълен въздържател. За съжаление обаче с хапването си имам проблем. Не съм човек на крайностите и мисля, че сега когато го няма вируса и въпреки високата Ф3, черният ми дроб и сам ще се справи с "греховните" ми слабости.

BigBang:

--- Цитат на: bereta в Февруари 15, 2018, 15:22:56 ---....сега когато го няма вируса и въпреки високата Ф3, черният ми дроб и сам ще се справи с "греховните" ми слабости.

--- Край на цитат ---

....да се надяваме и че дроба така мисли, иначе то всичко може - демокрация е  :pardon: забрани няма, въпроса е в цената   :smile:

Velimira:
Хванал си го рано хепатита! Аз сигурно го имам от 10 години, а колко алкохол се изпи през това време, не мога да го сметна. Поне съм пила само вино. Но и фиброзата ми е като по учебник за това време - F2, но с А1. Та сигурно алкохола има значение, но по-скоро при вече увреден дроб. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия