Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - abracadabra

Страници: [1]
1
Прекарах хепатит Б преди 2 ималко повече години. Приятелката имаше някакъв по рождение и с много малко вирусен товар, и аз го хванах след година с нея... Сега като съм го прекарал и съм си ОК, мога ли да заразя друг човек чрез сексуален контакт?

2
Здравейте, на 12. февруари пожълтях. Мъж на 49 години съм. Два дни преди това, първия ден имах силни болки в стомаха, на следващия в корема. Мислех че е нещо грип.... Беше събота и неделя. В понеделник се стегнах отидох на работа, и като се прибрах ....-гледам се жълт. Отидох на болница и ме оставиха в хирургично отделение с съмнение за жлъчка. Имах сонда от ноздра до стомаха. Но, съдържанието трябвало да е зелено, а при мен в торбичката беше чиста вода... След изследвания ме прехвърлиха в инфекциозно отделение с хепатит Б. Имах много високи стойности на кръвните показатели...Прилагам по-долу снимки от епикризата. Почнах по лекарско предписание да пия Зефикс още в болницата по 1 т. на ден. Изписаха ме с Трансметил 3по1, Карсил и Хепа-Мерц, и Зефикса. Сега минах една контрола на 10-тия ден след изписването и резултатите са малко по добри от последните. Спазвам диета, и чакам надявайки се да се оправя.

Пиша това защото се надявам да ми кажете при това положение какво се прави от тук натам. След втората контрола ме пращат при Джи-пито. Явно болничен ще ми дава лекарска комисия колкото трябва. Но, кой ще ме праща на изследване, кой ще го разчита, кой ще ми спира Зефикса, Трансметила.... кой ще ми каже какво и кога да правя, пия.... Джи-пито не беше много наясно,....... Аз си мисля че може да ме прати при хепатолог или гастроентеролог (с НАПРАВЛЕНИЕ) и той да ме следи.... А от болницата където лежах май няма вече да искат да се занимават в мене...

Не можах да кача снимки от епикризата........

Много трудно се пуска тема с 3 (три) снимки в сайта,  и общ размер от 512 КВ  :smile:.  Така че ще пиша.

На седмия ден покачих стойностите(които си бяха и преди това високи , но), до стоности на 19 фев. АСАТ 3003,0  и АЛАТ  3057,0, GGT 222, LDH 1461, tbili 323.3, dbili 187,1

пише и това.
черен дроб - стеатозно променен
жлъчен мехур - конкременти, 4мм
панкреас-хиперехогенна структура

А, и да напиша че заради стар съдов проблем на крака от травме пия по 1таблетка аспирин от 325 мг. и един агапурин ретард 400 мг. на ден.

Ето и резултатите:
 последните са ми:
АSАТ  63   (0-37)
АLАТ   98    (0-45)
ALP      261    (98-297)
GGT    83     (10-50)
LDH     392   (225-450)  U/L
T Bili1      39,0     umol/L   (3.4-21)
D Bili1       23,9     umol/L   (0-6)

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007