Вирусен хепатит - Лечение > Завършено лечение

 Завършено лечение с Maviret

(1/1)

nadq_g80:
Здравейте , ето че и ние със съпругът ми завършихме лечението си с Мавирет без странични ефекти.Пуснахме си изследвания и ето ги :
Надежда: АСАТ 11.39
               АЛАТ 9.84
               АФ(АЛФ) 29.10 малко е ниско
               ГГТ  9.73
               МЦВ 80.8 малко ниско

Христо:   АСАТ 18.66
               АЛАТ 15.95
               АФ 78.80
               ГГТ 17.89
               МЦХ 33.3 малко нагоре
Всики други показатели са в норма не спазвахме диета само се ограничавахме от мазно ,сладко , газирано и алкохол
Гастроенронологът ни предписа Хепа актион .
Започнахме с фиброза Ф2 и Ф3 генотип 1
Дробът на мъжът ми беше увеличен и омазнен , а сега на ехографа показва ,че е добре .
Само да добавя след края на лечението мъжът ми си позволи да пие бира и после 3 дни му беше лошо дали от лекартвата ,че още действат незнам сега е добре.
Чакаме да минат 3 месеца и да пуснем ПСР .
ТОВА Е ОТ НАС ДО СКОРО  :wink3:
             

Gmteem:
Поздравления за успешното лечение и страхотноте резултати.Но това с бирата дето е пил мъжът ти просто ме шокира,съвместимоста на лекарствата с алкохол дори не ми се коментира,дано не почне пиене след третия или шестия месец от отрицателните резултати ще е жалко за цялата борба,иначе поздравления Бог е бил милостив и ви е дал изходен път дано оценявате втория шанс за живот и направите и вашия и живота на хората покрай вас прекрасен с осъзнати ценности и благодат,попътен вятър и всичко най-хубаво ви пожелавам.

nadq_g80:
Благодаря бързо оздравяване и на вас .Относно мъжът ми преди доста си пийваше но откакто разбра вече 8 месеца се въздържа. Не одобрявам като вас че сега си позволи да пие и дано се въздържа за напред .Просто чете по малко като мен и си мисли че айде хоп изчисти се и може да пие да ама не така му стана лошо че 3 дни му трябваше да се оправи.

hristo_gb:
С Ф3 определено трябва да внимава повече. Особено, че лекарствата също е възможно да натоварват дроба. Следващата стъпка след Ф3 е цирозата, а там вече става доста трудно да се възстанови дроба. Това че е изчистил вируса е хубаво, но не означава автоматично, че дробът му е оздравял. Трябва да живее доста здравословно и да се пази, за да има шанс да се излекува самия дроб. Изчистването на вируса е само част от целия процес.
Успех и поздравления - резултатите ви са наистина добри. Пишете пак, като мине ПЦР-а след 3 месеца, но съм убеден, че вируса е изчистен и при двама ви.

nadq_g80:
Благодаря ви ще пиша определено

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия