Автор Тема:  Стойности на Hbs-ag  (Прочетена 837 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dimopetrov

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 11
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Стойности на Hbs-ag
« -: Май 18, 2026, 23:09:39 »
Здравейте отново. Интересно ми е при какви стойностти на Hbs-ag сте започнали лечението/терапията по здравна каса? При мен първоначално в Аджибадем Сити клиник в София бе Hbs-ag 5000 U/ml през 2024 октомври.Веримията бе над 1 000 000 по единия  стандарт и 5 000 000 по другия. Август 2025  Hbs-ag беше паднал на 1800 u/ml  в УМБАЛ Света Марина. Каквато и грешка да има в лабораториите спадът е осезаем. Сега правя проверка да видя с кои комбинации от  имуносримуланти е имало ефект. Това е повече от половината  австралийски анти ген за 9 месеца. при такива експерименти е много важно да се пуска  количествен Hbs-ag за да се види има ли ефект. От 2 месеца вече намерих лаборатория която прави количествен Hbs-ag във Варна.  За 2 месеца с добавки е паднал на 1720(първо на 1750 след 20 дена на 1720).Може и грешка да е но все пак е надежда. Ще ви държа в течение и ще ви кажа и за добавките само искам да съм категоричен в ефективността им. Ще бъда благодарен  да споделите вашият Hbs-ag как се е държал в първите 1-2 години т. е има ли спад поне малко да кажем с 100-200 единици. Ако щете ми вярвайте но станах луд да чета и да се интересувам от имуносримуланти и да правя комбинации. Трябва да се направи точната комбинация и ще я открия за да махна тая гад (HBV) от меене. Засега поне открих начин да не ме хващат Грипове, настинки и т. н. Значи ефект някакъв имат някой добавки. Чернодробни в норма при пиене по 2 месеца витамини + имуностимуланти. Пак ще пиша след 2 месеца  как върви трепането на вируса. Войната ще е  упорита  и няма да се откажа  лесно.
Винаги откровен

Неактивен richard

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 76
    • Профил
  • Резултати: Успешнo
Re: Стойности на Hbs-ag
« Отговор #1 -: Май 19, 2026, 18:33:00 »
След 6 годишно  лечение на хроничен Б, се оказа че организма е преборил вируса,което става много рядко,в началото пиех добавки,но се оказва че те нямат никакъв ефект върху лечението,и ги спрях, не му обявявайте война,по-скоро си живейте все едно го няма,не се фокусирайте върху него.

Неактивен dimopetrov

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #2 -: Май 20, 2026, 17:40:38 »
Като пи добавките имуностимулатори проследяване ли Hbs-ag дали спада примерно на месец с 100 единици. Защото това е един вид генетичния вирус и той доста трудно се чисти НЕ Е като репликацията Hbe-ag  която се свежда до нула  бързо  за 3-4 месеца дори при милионни стойности. Явно добавките са повлияли донякъде свалили са го до към 1000 единици и както тука писаха някой под 1500 Hbs-ag вероятността за пълно изчистване е голяма. Виж си Епикризата кога е паднал драстично Hbs-ag. и  съвпада ли горе долу с добавките които си вземал. Ще чакат отговор за да го изясним. Още ме е яд че не можах да намеря лаборатория  по рано която да прави количествен Hbs-ag.
Винаги откровен

Неактивен richard

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #3 -: Май 20, 2026, 20:19:51 »
Проследявах го,няма общо,за добавки говоря само за есенциале,нищо друго не съм взимал освен нуклеозида,не се занимавай с никакви добавки,а за диети професора каза че мога да си ям всичко,естествено не значи да се тъпчеш денонощно,но аз по принцип не ям никакъв джънкфууд,не ям мазни тежки храни, алкохол не употребявам ,и е добре да се спре алкохола който употребява,единственото което ядях и ям доста е качествена фермерска извара,тя съдържа метионин който е полезен за черния дроб.

Неактивен dimopetrov

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #4 -: Май 23, 2026, 07:56:04 »
Засега 1 месец почивка после пак се почва с друг вид добавки.Трябва да се пробва., да се търси някакъв изход. Количествения Hbs -ag  е 15 евро така че не е такъв финансов проблем.Аз съм упорит. Определено ще има война. Един пример От доста хора съм чувал че едно 7 годишно дърво ако не ражда и си до него и кажеш на глас догодина ако не даде плод ще го отрежа и дава плод следващата година. Та и тука.. Не иска да се маха вируса без банесаи ще се наложи да го атакувам   :fight:
Винаги откровен

Неактивен richard

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #5 -: Май 23, 2026, 14:24:20 »
Не се занимавай с никакви добавки!

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007