Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Вирусен хепатит - Лечение => Завършено лечение => Темата е започната от: tedi в Април 11, 2010, 20:14:24

Титла: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 11, 2010, 20:14:24
Здравейте,
отварям тук нова тема,за да си пиша,когато, и каквото ми е на душицата.
Ще пиша за изследванията,който предстоят,за душевното ми състояние,за моментното такова,и така .....
Да започна от външните поражения.Обривите,който бяха станали като тези на мъжа на Галя,но на първата седмица след приключването те затихнаха,и започнаха да изчезват лека по лека.
Косата,тя също започна да се възтановява/в началото бе ,като метличка/,пак започна да ми се къдри,защото моята е тип 'чуплива,на масури',косопада също е овладян,но него пък го хванах още в самото начало,т.е. подготвена бях.
Ставите и мускули,болките, и на доста честите моменти отпадалостта на мускулите също влиза в ритъм,чак тонус за крос нямам /но и никога не съм имала/,но разлика определено се усеща,към подобрение де.
Диарията,която мен специално в деня,и предния ден много ме тормозеше,та вече я няма.
Венците ми обаче продължават да си кървят,и то много,дори на моменти ме е страх да целувам дребното,щото нали и при него сега има озъбване,та ме е шубе да не попадне моя кръв в неговата уста.
И стигнах до моя най-голям проблем-психиката,агресията и изнервеността.Та тези си ме държат с пълна сила,и няма изгледи да ме напускат.Преди няколко дни имах работа в една от банките,и имах неблагополучието да се натъкна на най-залупената служителка,която с мърлявото си отношение ме накара да изляза от контрол.На всичкото отгоре,па и някаква коза,която ни знаеше за кво е скандала,ни нищо и се обажда там където не и е работа,и буквално полудях.Искаха и полиция да викат,дойде охраната,бе голям български скандал си стана.И това,щото не мога да се здържам,но пък от друга страна,ако бях премълчала това значи да съм мишка не търсеща правата си.
за днес стига толова,утре пак :wink3:

Поздрави от Теди!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Април 12, 2010, 07:53:32
Теди, много се радвам за новата тема.
Вземай се в ръце и овладявай нервите.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Април 12, 2010, 09:29:04
Здрасти Тедката,

Мисля, че е прекалено рано за да искаш всичко да влезе в ритъм- това е просто невъзможно, камо ли нервната система да се успокои от раз. Нали знаеш, че интерферона се чисти за минимум 6 м. от тялото, така че по най- кривите сметки ще си тип-топ късното лято, имам предвид да си станеш отново старата Теди  :girl_wink:
Тъй че, по-спокойно, и не очаквай чудеса още първият месец  :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Април 12, 2010, 10:23:36
Теди, поздравления за новото местоположение на темата, в която пишеш!  :good:
Както виждаш, някои от гадните странични ефекти вече ги няма, просто ще трябва още малко търпение и за останалите. Даже бих казал, че не е лошо да се възползваш от тяхното действие, докато не са отшумели и да посетиш всички държавни институции и банки, в които имаш да вършиш някаква работа  :laugh:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Април 12, 2010, 13:27:38
Поздрави и от мен ,Теди!
Ей,герой си ти и това е . :flowers: Да изкараш лечение и то с малко дете си е направо заслуга за медал. :love5: Прав е Ради ,поразходи се из разните му там институции.Аз например в петък се озъбих ,и без интерферон, на една ,която не иска да сложи на Станимир инжекцията в бърза помощ.Та дойде докторът да му я сложи ,тя взе да гледа умно.А аз се изцепих "Кво гледаш,ма"направо се засрамих от себе си :ashamed2: Сега обаче не съжалявам ,че и го казах. :pardon:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 12, 2010, 13:33:12
Ради,да знаеш не е лоша идеята ти,да ги подкарам по ред всички.Най-много в някоя психиятрия да ме затворят,но по мои наблюдения не ги държат много-много там,що кукундрили обикалят наволя по улиците.....
Ама вярно,че където и да отида все скандал става,ми май от друго не разбират,то пък като съм добра и учтива и ми се катерат по главата..ааа, не мерси.
Скоро бяхме при личната, там и с час едно чакане от 1-2часа не ти мърда,мен това ме влудява,ми за кво са тогава тия часове.Та ние се замъкнахме всички барабар с дребното,и чакаме,и чакаме,и така 50мин.,е как па един папуняк от чакащите там не каза-'заповядайте минете преди мен,все пак сте с лапе,което започна да врещи,щото бе станало време и за манджа',няма такова нещо,ми как да не полудея,ми полудях,развиках се,разпсувах ги,и влезнах,ма що питам аз трябваше да ме предизвиквате така,а??!
Та започвам да стигам до заключението ,че аз съм си много добре,ама народа нещо е изкукал!
И между другото мога да съм наемник,някой ако има нужда да се възползва от услугите ми, докато интерферона още кипи и ври в телцето ми,че после може да стана кротка ,като овчица. :mocking:

Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Мери_ в Април 12, 2010, 13:34:36
Теди, не си сама в битката с институциите!
Аз какъв скандал вдигнах на госпожите, които трябваше да ми вземат документите за европейска здравна карта  :fight: :fight: :fight: :fight: Със сигурност са ме запомнили  :bye2: :bye2: :bye2:
Трябваше да си взема 2 дена отпуск, за да ме върнат три пъти и да чакам няколко пъти на опашка ....., абе типично българска бюрокрация!

Така, че подкрепям напълно идеята на Ради да посетиш още няколко държавни институции... :bye2: :bye2: :bye2:

Поздрави,
Мери
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Април 12, 2010, 14:16:35
Поздравления Теди за новата тема и новия раздел! :flowers:

Ха,ха, много се смях с теб, ама само така! Давай смело по българските бюрократични институции - и ти ще се чувстваш успокоена, и те ще си получат заслуженото поведение. :laugh:

Пожелавам ти скоро да отшуми и проблема с нервите, но все пак да остане в теб силата да се справяш подобаващо с подобни дразнители.

Поздрави!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 12, 2010, 14:31:29
Ооо,силата за такива неуредици винаги ще е с мен,както казах много ми е трудно,та даже и невъзможно да преглътна мърлявото отношение на държавни,или каквито и да е служители!

И айде,всички от горния раздел ви чакам тук,с хвалебствени излияния да знаете!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: ehristova в Април 12, 2010, 18:25:17
Теди, поздравления!
Щом си успяла да доведеш до края лечението , и то с малко бебе си е направо геройство. Така, че имай още малко търпение. Страничните ефекти ще отшумят. Пък що се касае за психическото к състояние и изнервеността , при мен си остана хронично :laugh: Близките ми се шегуват, че е крайно време да се отъся и от този страничен ефект!

Поздрави,
Ели Христова
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Април 12, 2010, 22:15:55
Теди, смело на бой с бюрократичните неправди, докато имаш хъс.  :mocking:
Пък, ако ти дойде в повече хъса, удари някой друг билков коктейл, Дани беше споменала някои добри комбинации.  :girl_wink:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Buba в Април 13, 2010, 09:07:24
Здравей Теди, аз също още не съм те поздравила с приключването на лечението – по точно с успешното му приключване, ти наистина мина по най-тежкия път, след раждане, с бебе, с целия спектър странични ефекти като по каталог, изстрада си го минуса и  браво на теб!
Аз вече казах, че и на мен не ми е минала избухливостта на моменти, започвам да се съмнявам че ще ми мине, въпреки че все пак поне света спря да ми се струва черен и живота най-гадното нещо  :smile: И все пак без да се обиждаш аз си мисля че при теб не е само ефект от интерферона но си е и до характер, дори за твое добро те съветвам да си по сдържана и да се опитваш да не се палиш толкова  от най-малкото  (ти да не си зодия овен или някоя друга огнена? ) Светът никога няма да стане перфектното място, а в повечето случаи на чуковете отсреща не им пука, а негативните емоции си остават за теб. Твърдо съм „за” човек да си защитава правата до дупка, но не и ако само ще си скъса нервите без ползите да са по-големи от загубите.
Другото, което не ми е отшумяло от лечението е, че се чувствам по тъпа от преди :) Продължавам да мисля по –бавно, не мога да си спомням елементарни нещо, да се концентрирам и да работя с размах както преди :(
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 14, 2010, 15:34:09
Бубе,нц, зодия кантар съм,уж трябва да съм смирена,кротка,ама йок!
Всъщност едно време бях такава,допреди да ми се наложи да се сблъсквам толкова често с разните му там институции.
Дори и наркотиците,с който съм се тъпкала цели 6-7години,не увредиха така нервната ми система,както дебилните същества,с който се срещах през последните 2-3г.
Принципно винаги гледам нещата да минат глатко,кротко и възможно по-бързичко,но когато на среща ми са някакви същества,дето не знаят и за какво съществуват, пък камо ли да ми свършат работа,изкукуригвам.
Аз също имам на моменти проблем с концентрацията,и аз се чувствам изпростяла,но ми се струва,че там голям пръст има и разбъркването на хормоните,което се получи при мен.Абе ще се оправиме...един ден...
А малкото животинче е станало невъзможно просто :mad:винаги съм се възмущавала на лигави дечурля,на такива дет правят 'мостовете',и се налагат по този безобразен начин за да постигнат желаното от тях,а ето ,че моя става точно такъв.За всяко нещо,което не получи ми се тръшка,аааа не,збъркал е майката/както казва Тедибон/ :smile:
Иначе да се похваля,че вече го отказах от биберона,вече 1 седмица е без нея и започна да свиква,бе голям зор в началото,но така е по-добре,доволна съм.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Janet в Април 14, 2010, 17:40:33
   Теди,честито и от мен за новия "адрес' на темата :love5:Като почнах да влизам в този форум от теб се надъхах,че и аз ще успея да се справя с лечението и детето едновременно!
   Колкото и да ми е неприятно да ти го кажа-инатлъците на дребния едва сега започват.в следващата една година ще стане професор в дисциплината "Как да извадим от нерви мама за 15 секунди"От месец насам Карина почна да отнася по някой шамар по дупето,аз я пляскам а тя ми се смее и продължава да си прави нейното си :scream:Въоражи се с много търпение и здрави нерви!Аз смуча едни хомеопатични хапченца и съммного доволна.Още на първата седмица имах задоволително психично равновесие.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 15, 2010, 19:01:36
Жанет,радвам се ,че съм спомогнала за нахъсването ти. :girl_wink:
А сега ми шепни,какво смучеш?Щото днес специално ми идеше да изкормя всички и да ги избеся на червата им,малкото ме побърка,не спря цял ден да цвили!
Давай за да смукам и аз,и дано има ефект,щото пих комбинацията от Глог,Мента и Валериана,но нямаше особен ефект при мен.

Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Април 15, 2010, 23:27:16
Седатив ПС, най-вероятно.
Кво да кажем ние с тийнейджърите. Ще мълчим, щото е дълго и болезнено.
Все пак, не забравяйте, че децата на възрастта на вашите често прихващат от настроението на мама. Моето на тази възраст се разболяваше всеки път, когато аз се спичах от някакви проблеми, дето сега ми изглеждат смешни. И така се вкарвах в порочен кръг, излизането от който ставаше само чрез тотална раздяла за поне три дни. Страшно съм благодарна на майка ми, че ги усещаше тези неща, и безотказно беше насреща за осигуряването на разделите.
Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Janet в Април 15, 2010, 23:37:58
  Теди,ходих на хомеопатична консултация,която продължи около 2 часа и отговорих на сума ти въпроси,за да прецени лекарката най-подходящите хапченца,тегли ми килограмите и обиколките в см. :shocked1:До колкото разбрах леяението е индивидуално според човека,но утре ще ти пиша за всеки случай имената,че сега си легнах и ме мързи.Някакви латински са,само едното помня,че ми е тематично-Опиум  :smile:(не се майтапя)
  Дани, все се надявам че като расте ще става по-добре,но ти ме връщаш на земята :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Април 16, 2010, 18:43:06
Охоо теди,
а честита тема в този раздел - пожелавам ти тук в нея, само с хубави новини за себеси да ни информираш и да завършиш и тази тема, така успешно както предишната  :congrats:

П.С.
Тук да споделя , имам лапе на 2,5 години и вика на всички телета , крави и т.н.  МУ  , ония ден на една бензиностанция до София слезнах да заредя бензин и малкия идва с мен и гледа две крави едната по дребна а другата по едра и крещи от далече  МУ ... МамаМУ ..МамаМУ и хората почнаха да се обръщат ...сигурно си викат тия в това семейство така псуват по цял ден ,че и 2 годишно дете е прихванало и ги реди едни по бензиностанцийте , .....,.. нямаше как да обясня на хората , че става дума за МУ(телето) и Мама Му(кравата)  :wink3:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 17, 2010, 18:36:54
Дани,не разбивай надеждите ми на пух и прах,все се надявам,че като порасне,и стане по осъзнат гражданин,ще вдява какво му се говори.

Жанет,Опиум викаш,а....май това ще е моят лек...
Ще питам педиатърката ни,щото тя е много голям фен на хомеопатията,като цяло.

Памче,благодарение на твоя сладур,много се развеселих :laugh:
Успешно чакам и теб да се кордисаш до мен :party:

Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Април 17, 2010, 19:55:52
Дани,не разбивай надеждите ми на пух и прах,все се надявам,че като порасне,и стане по осъзнат гражданин,ще вдява какво му се говори.

Аааа, не се притеснявай.
Ще вдява, но не само какво му говориш, ами и какво той да ти наговори, за да ти обясни, че си "мноо зле" (в случаите, когато има желание да е учтив).

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 22, 2010, 17:46:38
Здравейте,
пуу,тамън си мислех,че ходенето по докторя и кисненето пред кабинети е вече в миналото ми,ама йок!
Бях при нефролога,която каза заради високата пикочна киселина да се спра с месото,малко диетка,многоо течности и след празниците пак при нея.Заради това TSH нефроложката ми даде талон и за ендокринолог,та и него ще посетя след седмица.
Не ми изписа хапчета заради киселината за да не товари черния ми дроб,но ако няма подобрение май ще се наложи да пия нещо.А само как ми е писналооооо!
Определено мисля да потърся нещо за нервите,щото просто не става така!Тоя прост народ ме побърква!
Ей на и днес,комшията се сетил,че в 14:10ч. трябва да си слага паркета,и то не бе чукане,не бе виковете на майстори,не бе чудо.Въпреки това,и че събудиха малкия,отидох и най-културно ги помолих да спрат да тропат в диапазона 14:00-16:00ч.Уж се съгласиха,и уж щяха да спрат,да ама не,ми айде кажете ми как да не отиде човек и да ги измета през прозореца,та да си редят зъбките после!
От вчера сутринта та до днес умрях от притеснение,щото чакам резултатите на дребното,уж му взеха кръв за анти тела,е да ама материала не бил достатъчен,мамуууу!
Лаборанката вчера с един властен тон ме пита вчера ''кой назначи това изследване'',а аз пък не останах по-назад и отсичам ''АЗ''.
А тя продължава ''Ми наясно ли сте с хепатита,че изкате това изследване за детето''
Казах и няколко реплики през зъби,който ще ви спестя,и тя го боцна.Бе кофти работа щото той се разпищя многоо.
Много ме е яд,че материала не бил достатъчен,баси що не му е дръпнала повече кръв,така и така го боде и уцели вена/има мойте кофти скрити вени/.Сега искат да пробват пак но от пръста,само че няма да дам да е от там,най вероятно ще изчакаме още няколко месеца преди да повторим.

И от утре започваме довършването на ремонта си,така че няма да ви удостоявам с особата си около 2 седмици.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Април 22, 2010, 19:03:48
Теди, баща ми има проблем с пикочната киселина, при него вече е сериозна подагра. Успява да я овладее с много строга диета. От месото единствено му разрешават пилешки гърди и риба. Забранени са му бобовите култури. Преди няколко седмици го изкуших с няколко кюфтета и след 2 дни такова възпаление на крака направи. Не съм вярвала, че така рязко от едни кюфтета ще вдигне пикочната киселина.

Имай си едно наум с това.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 22, 2010, 19:22:41
Ани,много се надявам да не е подагра,и да си влезе в нормата тая киселина.
Нефроложката ми каза,че нее задължително да е ,можело да бъде един от страничните ефекти от лечението и хепатита.И ако е така к'во излиза,че едното за сметка на другото,щото през цялото лечение всеки Божи ден ядях месо за да е добре кръвната ми картина,която и факт,бе перфекна.

Жанет,не се ослушвай,ами казвай името на тия хапченца. :girl_wink:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Април 22, 2010, 21:18:07
Теди, след такова дълго и тежко лечение със сигурност, ще трябва повечко време да върнеш тялото си към нормалния ритъм , не занемарявай проблемите и се консултираи с лекари и прави каквото ти казват - ще видиш че лека по лека ще върнеш добрата си форма.

Успех  :congrats:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Април 23, 2010, 07:15:31
Ох,Теди,съжалявам,че не са станали изследванията на Бузан.И снощи влизах да ги търся,ама не бях прочела ,че кръвта не е достатъчна.
Дано и твойте изследвания да са добри следващия път.
Галя
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 23, 2010, 07:56:33
Гале,тая грешка,която даваше е било така като ми каза,не били заредени резултатите в системата.
За това се обадих в лабораторията  да проверя какво става,та те ми казаха,че кръвта не била достатъчна.
Много,много, много ме е яд!!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Vancheto в Април 23, 2010, 10:46:37
Теди, изчакай следващите профилактични изследвания на Крумчо и тогава му пусни и антителата, не го стресирай излишно, не е нещо спешно.
Не очаквай веднага след лечението всичко да е цветя и рози, тялото ти бавно ще влиза в ритъм и ти може да се наложи да му помагаш.
Отдай се на ремонта  :mocking:
Ваня  :bye2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 23, 2010, 17:37:32
Сутринта успешно този път се взе кръв от вената на малкия!
Ей сега отворих резултата,СМАЗАНА съм!
Теста е позитивен!Знам,че още може,и най-вероятно има от мойте анти-тела,който с времето ще изчисти,но самия факт на този етап ме срази,буквално.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Април 23, 2010, 17:50:48
Теди, рано му е още. Нали знаеш, че само един ПСР може да те успокои.
Рано е още да се шашкаш.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Мери_ в Април 23, 2010, 18:52:12
Здравей, Теди!

Мисля, че още е твърде рано да се притесняваш. Това са само антитела.

Не се шашкай преди да се направи ПСР!

Поздрави,
Мери

Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Април 23, 2010, 18:53:41
Теди, и аз споделям мнението на Анитка и Мери.

Осъзнавам какъв камък ти висва на врата, много по-голям и тежък, от този, от който се опитваш да се оттърсиш.
Ако мислиш, че тази мисъл няма да ти дава мира идните месеци, пуснете ПСР.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Април 23, 2010, 19:21:15
Теди,
първо, мисля, че Бузан е малък още за това изследване.
Второ, само ПСР може да каже нещо категорично по въпроса и ти отлично го знаеш.
Трето, да приемем, че се стигне до най-лошия вариант - наистина да има положителен ПСР в един момент. Фактът, че го знаете, ще го пази през следващите 20тина години. А ако изобщо се наложи да се лекува, предполагам, че изобщо лечението вече няма да представлява тази гадост, която е сега. Вярвам в това всъщност.
Четвърто, пусни му АСАТ и АЛАТ, за да се успокоиш, че дробът му си  е ОК.
И последно, със или без хроничен хепатит детето има нужда от психически стабилна майка, така че аз бих опитала среща с хомеопат в този ред на мисли. Имаме си любим хомеопат в този форум  :wink3:

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 23, 2010, 19:40:18
Оф,май се съвзех от първоначалния ужас,и размишлявам по-трезво сега.
Знам,че му е рано,и направо не знам въоще защо се инатих сега да му правя теста :fool2:.
Сигурна съм,че не съм го заразила,и след няколко месеца ще е отрицателен.Мисля да изчакам с всякакви тестове поне още 6 месеца,а за АСАТ и АЛАТ не е лоша идея,ще ги пусна.
Дани,много сериозно имам нужда от нещо,и ще направя нещо и по този въпрос.
Много ви благодаря!
Не може и да си представите,какво здраво рамо ми давате!

Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Reni в Април 23, 2010, 19:51:27
Теди и според мен е по-добре да си дадеш тази шестмесечна почивка. От изследвания, резултати и т. н. Ти самата имаш нужда да се съвземеш и възстановиш - физически и психически, пък и малчо да порасне. Не се шашкай предварително. :flowers:Рени
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Janet в Април 26, 2010, 23:36:02
Теди,кураж,мила!Дано след няколко месеца да е отрицателен резултата!Вие от пръста правили ли сте тест или направо от вената?
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Април 29, 2010, 04:06:36
Теди, рано му е на малчо!

Изчакайте поне 6 месеца и му направете теста тогава. Сигурна съм, че всичко ще е наред!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Buba в Април 29, 2010, 22:08:28
Теди едва сега прочетох за последните събития около теб. Тъкмо днес бях леко щастлива защото след месеци отлагане поради новообразувалата ми се фобия от изследвания и медицински лица  най-накрая отидох на лекар, който ми  и каза, че поне единия  ми проблем от миналата година за сега го няма  (е, не е хепатита, но някак си ме обнадежди, че  леченията не са най-безсмисленото нещо на света) и новината за положителния тест на Бузанчо ме натъжи отново. Набързо се опитах да прочета нещо по въпроса, но ти сигурно си чела повече – пише че детето може до 15-тия месец да има антитела от майката Както и, че дори да не са антитела,  а да е бил и вирус има голяма вероятност в първите 12 месеца  бебето само да се изчисти от него, като разбира се антителата ще си останат за цял живот. Така че правилно си размислила, твърде рано е било както да припираш за теста, така и да се разстройваш. Най-добре се успокой, защото човек като се пренавие и накрая може да се скъса. Всичко ще си е наред с Бузана!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Април 29, 2010, 22:17:28
Както и че дори да не са антитела  а да е бил и вирус има голяма вероятност в първите 12 месеца  бебето само да се изчисти от него, като разбира се антителата ще си останат за цял живот.

Ей, Бубе.
Това пък направо си е навивка да иде да му пусне едно ПСР-че. :girl_wink:

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Buba в Април 29, 2010, 23:00:15
Да така е Дани – ПСР- а само дава сигурен отговор, но аз нямах предвид точно това. Първо -  за какво да го боде пак бебока, за това май трябва също доста кръв,  второ - само ще харчи пари и освен за собствено успокоение за какво и е да го прави сега, но това си е лично решение, де. Иначе, сигурна съм, че ти също като  една от „най- търпеливите” нямаше да чакаш и 2 дена :)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Април 29, 2010, 23:23:34
Бубе,
аз вече втора година събирам кураж да пусна антитела на своето дете.
Естествено, вече имам и теория - така или иначе тя се храни добре, не пие, не пуши, няма някакви симптоми, а и няма да я лекуваме преди да свърши лечението на баща й. Знанието нищо няма да промени, освен да я натовари самата нея. А и каква е вероятността да съм я заразила, точно в отрязъка от време, в който съм му видяла сметката на вируса (ей, пак си развях байрака), особено ако съм боледувала преди въобще да я замисля, камо ли да я направя.
Така че търпелива да съм - едва ли. Просто си налягам парцалите, когато знам, че на този етап нищо не мога да променя.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Buba в Април 30, 2010, 10:55:28
Именно това имах предвид – че ако в даден етап няма разумни мерки за предприемане, няма нужда от излишна натоварваща информация, а че не си от търпеливите е видно.  Но поне АСАТ и АЛАТ не си ли и пускала? При тези обстоятелства, поне черния дроб мисля трябва да се следи колкото и да е малка вероятността да си я заразила. Направо не знам наистина и мен как би ми издържала психиката ако става въпрос за моето дете, сигурна съм че ви е много тежко дори и заради неизвестността, но пък бъдещето на медицината в тази посока звучи обнадеждаващо, а най-вече се надявам, че им няма нищо.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 12, 2010, 09:26:31
Да,и аз се надявам на развитие в медицината в тази сфера.
Не мисля да пускам ПСР,защото какъвто и да е резултата не мога да направя нищо.А  нямам и капчица кураж за него.На този етап не мога да събера силата за едни АСАТ И АЛАТ,пък камо ли за ПСР.
Замразявам всякакви изследвания на дребосъка за близките 6 месеца.
А аз още не съм посетила нито ендокриноложката,нито нефроложката/за вторичен преглед/,толкова се радвах като приключвах лечението,че няма вече да се мъкна по докторя,а не би,само сновеме пак по кабинетите,много ми е писнало.Сега е заради малкото от седмица е с яко разтройство,което не може да овладееме и се разбра,че не е само заради зъбите,а има и гъбично-чревна инфекция,заради ниско Ph.Когато приключа с проблемите около малкия се захващам да посещавам докторите един по един.Много мразя да ми се струпват много неща на главата.
Мисията ''ремонтиране' е завършена,и съм пак в играта.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Май 12, 2010, 11:26:15
Теди, ама твоите неволи край нямат. Няма изгледи нервността скоро да те напусне. Все ще се намери какво да замести интерферона. :laugh:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Asy в Май 12, 2010, 16:57:40
Теди, до 1 година идва ново лекарство за С !!! Много по-скъпо от Феро  :crying2:. Знам го от Д-р Апостол Георгиев - беше завеждащ отделение в Окр. болница, в Пловдив. Той е сигурен! Има ново, ефикасно лекарство. Ще го видя на 19 или 20 и ще пиша веднага. Той се върна от Виена скоро, мисля че информацията е точна.
 
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 12, 2010, 19:15:52
Теди, ама твоите неволи край нямат. Няма изгледи нервността скоро да те напусне. Все ще се намери какво да замести интерферона. :laugh:
Никакви такива изгледи няма,даже положението е много зле.
Не знам кво става да му се не види,в кофти дълготраен период ли съм,някой ма урочаса ли......
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Май 13, 2010, 17:18:45
 :wink3: Теди,
стягай се и си гони лекарите и прегледите , аз си намерих за няколко дни справяне с изнервеността - купих си билет за АЦ ДЦ и .... смятам знаеш  :laugh:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 22, 2010, 18:55:59
Здравейте другари и другарки,
Вчера бях при ендокринолог от близката до нас болница,не бях при д-р Лазарова,защото не ми се чака 3-4часа за един талон за TSH.Освен този хормон пуснах МАТ,чернодробните,к.захар/бе висока напоследък/.
Та много се радвам,че ГГТ е спаднало,малко преди края започна да се покачва,като достигна стойности от 103,та ето ги

АСАТ-33
АЛАТ-33
ГГТ-55  /последно 103/
к.захар-6,45

хормоните ще са готови във вторник

Консултирах се за някакви хапченца за нервите,но ми препоръчват някви на билкова основа,в чието действие и ефект аз не съм сигурна.Трябва сама да се оправям и възтановявам щетите.
Много сериозно се взимам да нормализирам щитовидната,защото знам,че много от проблемите са породони именно от нея.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Май 22, 2010, 20:06:47
Знам,че ще се оправиш-сигурна съм.Давай малко по-спокойно. :hug1:Брой до 10,де!!! :mocking:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Май 22, 2010, 20:16:49
Теди,
както вече съм споделяла преди няколко години имах тежък период на тревожност, граничещ с депресия. Естествено минах през аспирина на всеки втори американец Ксанакс (антидепресант), но дори и когато се чувствах добре не ми даваше мира фактът, че това е нещо, към което мога да стана трайно пристрастена. Затова лека полека го спрях и минах на билкови неща. При мен комбинацията Есберикум и Седакур проработи и още първата седмица се почувствах нов човек. След около два месеца ги намалих до една таблетка на ден и после просто забравих да ги пия. Този период с буквално физическата болка, която ми донесоха тревожността и безсънието, ми е огромна обеца на ухото. Вече се следя много отблизо и внимавам - три последователни нощи безсъние за мен си означават, че отново трябва да си пия Седакура - купувам блистер, пия три дни подред по едно сутрин и вечер и четири дни по едно вечер и обикновено туширам нещата. Случва ми се веднъж на няколко месеца и задължително през пролетта.
Разказвам ти това с идеята, че не бива да подценяваш билките в това отношение. Освен това всички химически неща, като започнем с Деанксита (дето джипките го раздават само като им намигнеш) и свършим с тежката артилерия са изключително вредни за черния дроб.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 22, 2010, 21:33:00
Дани,тези който са ти помогнали Седакура и Есберикум са на билкова основа,така ли?
Трябва ли ми консултация за тях,или мога да изтичам и да ги взема от аптеката?
Именно за това не съм започнала да пия нещо по-мощно,защото знам,че вредят на дроба,пристрастяваш се,и в повечето случай си 'извън реалността'.
Но ти благодаря за споделената информация,имах нужда някой да ми препоръча нещо изпитано и проверено.


Галке,не ме бива в броенето,знаеш го :girl_wink:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Май 22, 2010, 22:13:12
Теди,
в Седакур има валериана, хмел и маточина. В Есберикум има жълт кантарион.
В тежките си периоди пиех Есберикум 3 пъти по една и Седакур 2 пъти по една таблетка.
На мен ми ги препоръча един лекар-фитотерапевт.
Но не ти е нужна консултация, продават се свободно в аптеката.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 25, 2010, 19:09:36
Здравейте,
вместо щитовидната да се успокоява след края на лечението и нещата да започнат да се нормализират,те се влошават!
Готови са резултатите от хормона и телата.

TSH-46,80   /последно бе 39/

МАТ-637,50   /реф. до 60/

Няма начин ще ходя при Лазарова.
Нервите,апатията,депресията,и въопще скапаното ми емоционално състояние идва от там,та трябва да нормализирам стойностите.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: qiqi в Май 25, 2010, 19:26:31
Eииииииииииии,така ти се насъбра на теб,дано с лекарства да ти влезнат в норма по бързо и да се отървеш от тези нерви и депресии,пжелавам ти го от сърце :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Май 25, 2010, 19:31:29
Здрасти Теди , виждам, че продължават проблемите ти със щитовидната жлеза , др. Лазарова е добро решение , но мога да ти препоръчам и др.Горчева от болница Токуда , много добра специалистка и мен ми следи проблема със щитовидната жлеза през цялото лечение и до сега ми крепи стойностите в норма .
Монго ти е високо ТСХ и трябва да ти предпишат, каква доза от хормона трябва да пиеш за да компенсираш недостига на хормом от жлезата и веднага ще почувстваш спад на нервноста и общо подобро състояние . При толкова висок МАТ предполагам, че ще търсят при теб Хашимото , но най-добре лекар да ти ги обясни тези неща.

Успех
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 25, 2010, 19:49:37
Пламене,когато започна влошаването на хормона още в началото на лечението отидох при д-р Лазарова,тя ме прати на ехография,та още тогава заключиха-Хашимото,но мислеха,че е след родилно/щото много жени,когато родят,го получават/,казаха,че ако е така то нещата ще се нормализират.
Ся чуденката ми е основно-има ли смисъл да диря специалист,защото личната ми е ендокринолог,не знам кво да направя.
Мисля,че някой от специалистите ще предпише това което и личната,не знам.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Май 25, 2010, 19:57:12
Всичките ще ти изпишат хормона да го пиеш и ще те следят каква доза ти трябва за да подържаш в норма ТСХ и така ще го караш , не е проблем , даже като стойностите ти влязат в норма , може да ти намалят или спрат хормона  да видат накаде вървят нещата , мен за ТАТ и МАТ ми дават да пия СЕЛЕН , откакто съм на лечене всеки ден по 1 таблетка пия (100мг)

успех
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Май 25, 2010, 20:06:51
Теди, поне се разбра какъв е проблема и ще вземеш мерки. Дано се нормализират нещата.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 25, 2010, 22:25:12
Да,разбра се ,но чувствам че започвам да издишам,писна ми!!
Писна ми само да се мъкна по болници и доктори,писна ми това скапано здравно и емоционално нестабилно положение,баси всичко ми писна!!
Някак си това с Хашимотото не мога да го приема,нямам го и точка.
Изпитвам невероятен гняв!
Памче,дай някви кординати на твоята докторка,може и при нея да отида.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Май 25, 2010, 22:36:04
Tedi, имах позната, със заболяване на щитовидната жлеза. Повярвай ми не ми се искаше да я познавам. Болестта я беше направила отвратително човешко същество - злобна, проклета, крива, отмъстителна и всичко, което ти доиде на ум. В момента, в който и се нормализираха стойностите ставаше нормален човек.
Така, че разбирам гнева ти и вземай мерки докато и ние не сме стали негов обект. :laugh:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Май 25, 2010, 22:42:49
Теди,,кажи ми за косопада какво използва ти,,че мн ме притеснява,,цял роман съм написала тука с кво ли не,,
но кажи твоя метод :good:ама Радо дето вика,,ако имаш нещо за вършене още из институциите,,докато те държи 
треската...действай :laugh: :laugh: :laugh:,,тя и полицията няма да те овладее :laugh:ще им теглиш една......... :laugh:
 
поздрави биби :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 25, 2010, 23:06:24
Е същата работа,само дет съм толкова отвратителна,че не мога да се позная,то никой не може да ме познае де.
Майка ми вика 'брей от къде тая агресия в тебе',ми от къде,от къде ли не.

Биби,за косата аз ползвах Ducray Anaphase,много съм доволна от него,пък и не е скъп.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Май 26, 2010, 10:17:59
Ok Теди,,сега излизам и ще купя ако видя,,,ефект имаше,,казваш :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Май 26, 2010, 12:45:48
Теди,
някакво си Хашимото (дето е овладяемо и добре познато заболяване) ли сега ще ти се опре?

Знам как е когато нещата ти се струпват и сякаш край няма - почти не познавам човек който да не е минал през такъв период от живота си. Аз имах едни три години, през които точно овладявах нещо и се явяваше друго - то не беше извънматочна бременост, не бяха серия пневмонии, цистити, камъни в бъбреците ,съмнения за пролапс на митралната клапа, за Хашимото, една Рубеола изкарах с инфекциозен артирит между другото, накрая и леееекинко взе да ми похлопва дъската.

Ама се преминава през всичко. И ти ще преминеш, ще видиш.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Janet в Юни 03, 2010, 15:21:07
 Теди,дръж се момиче,пример взимаме от тебе!
 Тетибулка,това ми звучи като сценарии на филм,писан от доста извратен сценарист!Кошмар!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Юни 27, 2010, 14:00:30
Скъпи ми другари,здравейте!
Искам да ви споделя,че вече 3 месеца от края на моето лечение изминаха,и чак сега усещам лееко успокоение на нервната ми мила системка.Особено що се отнася до дреболии,не избухвам така както преди,е пак издивявам,но вече не съм способна да му извадя карантиите на дразнителя,а бях!
Това за мен е голям напредък,мислех,че ще си остана това в което се превърнах.
Направо не мога да повярвам още до каква степен може да те промени лечението,и как те превръща в тотално психясало и неуравновесено същество.
Гледам да съм над нещата,да не задълбавам много много,и по често да ги отпратя на маймната им със здраве.
На синковеца му никнат кучешките зъби,казват,че те са най-голямия зор-е вярно е!
за сега толкова по темата.

Със здраве,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Юни 27, 2010, 14:09:42
Теди,
не можеш да си представиш колко ообнадеждаваща е публикацията ти за мен.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Юни 27, 2010, 15:55:28
Теди, време беше да влезеш в релси. Вероятно и това, че пиеш за щитовидната жлеза лекарства оказва влияние. За мен ти си героя на всички лекуващи се.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Юни 27, 2010, 16:40:47
За мен ти си героя на всички лекуващи се.
И за мен  :flowers: Радвам се ,че вече си по-добре. :love5: :party:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Юни 27, 2010, 19:50:03
Дани,не се притеснявай успокоението и възвръщането на душевния мир не са просто мираж,както си мислех,има ги!
Ще видиш,Краси ще се нормализира,щом аз успях,значи може бре.
Наистина,значи ако тръгна да ви разказвам какви нерви имах много от вас няма  да ми повярват сигурно,веднъж в такъв изблик си оскубах цял кичур от косата,щото ми се мандахерцаше и ме изнерви.
Моят мъж не е за обикновен медал,а не знам за кво,как ме изтърпя просто не знам!
Искам също да ви кажа,че с бебе/което гледаш сам/ и лечение е много трудно,НО може би точно малкото ме спаси от мен самата,само заради него се спирах да не извърша голяма простотия,иначе да е имало разчленени.
Стига пък вие,чак героиня ме изкарахте,ще вземат да ми поникнат ушите :turkeydance:/или крилете,и да зафъркам към рая/.
Всеки преминал през лечението за мен е герой!
И всеки  ,който е и в пряк постоянен контакт с лекуващ се,също е герой!

Поздрави и здраве,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Dragica в Юни 27, 2010, 20:32:05
Теди,
напълно си права. Лечението не само си е вид героизъм наистина,но и е повод за златна купа (или Оскар) за всеки успял да го доведе до края;-)
Радвам се,че нервичките вече те пускат и не ти играят мръсни номерца. Всичко явно се възстановява,но къде по-бързо,къде по-бавно...
Поздрави   :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Erma в Юни 27, 2010, 21:27:36
Теди, поздрави и от мен за постигнатия душевен мир  :girl_angel: Истината е, че месец след края на лечението и аз с известно притеснение си спомням себе си в моменти, с които не се гордея особено но.....всичко е добре, когато свършва добре! Най-важното е, че всичко това е зад гърба ти, погрижи се за себе  и се радвай на малкото съкровище, и дано зъбките по-скоро пробият    :baby3:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Юни 28, 2010, 09:09:38
Вероятно и това, че пиеш за щитовидната жлеза лекарства оказва влияние.

Тц,нищо не пия за щитовидната.
Не намерих нито време,нито желание, за сега да ходя при ендокринолог,но ще отида де....някога...
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Юли 04, 2010, 00:39:21
Теди, като не ти се мяркат доктори пред очите още 3-4 месеца и всичко ще ти мине според мен.  :girl_wink:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Юли 04, 2010, 21:15:47
Слънце,май и аз достигам до този извод!През последните 2-3г. много докторя,много лаборатории,много болници ми се мандахерцаха в полезрението, не се издържа.Ми то в телефона ми половината номера са все на докторя,мен съзнанието ми все в тая област ми бе заето.
Сега ще изчакам още малко,ще пусна едни хормони,и ако има подобрение,ок.Но ако нещата не се самооправят тогава вече ще отида при ендокринолог.Туй измисли сега главицата ми.

Поздрави и здраве,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Юли 05, 2010, 15:33:57
 :congrats:

И моят телефон май така стана, ама вече бия шута на всичко!
Само съм си сложила един римайндър в гугъл кога да си пусна АСАТ/АЛАТ и кога ПСР.  :girl_haha:

Стискам палци всичко да се оправи скоро и без бой!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Август 13, 2010, 16:59:25
Хай народе,
Да ви драсна няколко реда та да видите,че съм жива.
При мен е голяма лудница в момента,щото се изселваме на село/ша муам еко доматки/ хихихи,не е в така мечтаната Шотландия,ама се надявам всичко да е за добро,то за това и се местиме де.Както казах се доближавам до Анитка,ще сме в Шуменско,брей кат го написах и ми стана терсене.
Замисляме да е в края на месеца,та сега съм се юрнала да свърша всевъзможно всички неща,който имам да свърша ,и какафонията е пълна и многоооо.
Бях вече при д-р горчева и пия хапове за щитовидната,много приятна докторка,с много добри впечатления съм,но пък не се и съмнявах в препоръката на Памчето де.
В понеделник съм на малко изследвания,но едва ли ще мога веднага да ги напиша тук,щото нямам нет и няма и да го пускам/сега съм при майка ми,та от тях пиша сеага/,чак в новата кАща първата ми работа е да прокарам нету.
Въпреки всичко струпало се фърху нежното ми тикве се чувствам добре,като цяло съм доста по-ведра от преди известно време,лелеее чак сега си правя съпоставка с преди няколко месеца и наистина бях чудовище винаги жадно за прясна кръв!

Няма време сега,но скоро ще се 'чуем' пак и за постоянно.
Адиос за сега!

Тедито
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Август 13, 2010, 17:31:59
Теди, бравас!
Спокоен, хармоничен и изпълнен само с приятни емоции живот в новата къща да ви спохожда!
 :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Август 13, 2010, 20:54:03


(http://img84.imageshack.us/img84/4967/sn852330.jpg) (http://img84.imageshack.us/i/sn852330.jpg/)


Теди, това е специален поздрав за тебТова е моето кътче за релакс


(http://img708.imageshack.us/img708/3787/sn852326.jpg) (http://img708.imageshack.us/i/sn852326.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Август 13, 2010, 21:24:14
Ехе Дружке много се радвам да те засека в форума и да си така позитивно настроена и с отлично настроение  :good:


Що ще чини "Черна Нинджа" в "Бели Щумен" ??? :wink3:


Пожелавам ти никога ти и семейството ти да нямате, земане даване с лекари и здравни каси и да отглеждате най големите Домати...като на БатБойко черешите поне да са (а те са му в диаметъд ... 2м ) и да си ги мУате с Бузана от сутрин до вечер  :wink3:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Август 14, 2010, 12:16:53
Памче,ша гледа и отглежда охлюви,та твоя Балкан мое да го метнеш на сам ,така или иначе вече няма да ти потрябва.
Анитка,не мога да отворя снимките ти,не знам само аз ли не ги виждам?
Иначе благодарско за тях.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Август 18, 2010, 16:08:39
Дружке,
Балкан много спортен охлюв , целия е едно мусколче, нема да може да го удържите У фермата - гази ограждения и се стрелка да бяга като луд, даже в ЦСКА за ляво крило го искаха, но не го дадох :)

Иначе мърдо решение за живот извън софия  :good:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: kitaeca1970 в Август 18, 2010, 16:50:50
Шумен,Шотландия се е с Ш,кво ти пука важното е да ви е добре.Радвам се много за теб  :congrats:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: avgustina09 в Август 20, 2010, 07:59:43
Тедка, това е страхотно, много смело решение. Цивилизацията е като вирус, като те лепне трудно се откъсваш - но ти се пребори с хепатита, ще се разделиш и с цивилизацията.

На село ще се възстановиш още по-бързо, а за Бузанчо там ще е истински рай. Градът задушава децата ни, особено най-малките. Пожелавам на цялото ти семейство всичко най-добро !
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 19, 2010, 13:25:00
Здравейте другари най-накрая и от мен,
баси не мога да повярвам,че вече цамбурнахме на село и това ще е постоянното ми местонахождение/аз съм си градско девойче/.
От 1 септември вече сме жители на Нови пазар,то тва се води град,но за мен си е живо село!
Да организираш местене на цялото семейство и покъщнина също не бе лесна работа,щото аз се занимавах с това,мъжо тогава тичаше по други задачки,направо се убедих сама,че май наистина съм нинджа.
Тук ще навлизаме в земеделието,имаме идейки с кво да се занимаваме,ще имаме и помощ разбира се,без нея не става.
Времето ще покаже как ще се развият нещата,но вече имам прокаран нет и съм си сред вас,да не си мислите,че ви отсвирих.

Да кажа и няколко думи за състоянието си.Преди да зиминеме ходих 2 пъти при д-р Горчева,изписа ми хапчета,и след като ги пих една седмица реших да си изследвам TSH и FT4 за да ги имам ,като отправна.Сега резултатите не са пред мен но по спомен бяха така TSH-5,7    FT4-11,5
предвид предишните ми високи резултати тези са направо чудесни за мен,и постепенно се нормализираха сами,което най-ме радва!
Имам дата за прием в Рилски,началото на ноември за ПСР 6м. след лечението,то при мен се пада повечко от 6м. но не е голяма работа,тогава пак ще изследвам хормоните и мисля вече да са в норма.

За сега толкова от мен,че имам много да наваксвам с четенето,надявам се само хубави работи да са се случвали докато ме нямаше.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Септември 19, 2010, 13:48:27
Добре дошла,Теди! :hug1:  :flowers4:
Радвам се ,че отново си тук.Чети,чети ,  :tease:ама и пиши :mocking:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 19, 2010, 14:44:27
Охоо,Галке,благодарско за посрещането :love5:

Анитка,много ти благодаря за поздрава,харесва ми.
Тук за пръв път видях тикви във въздуха :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedibon в Септември 19, 2010, 18:41:57
Теди,привет! :flowers:
Лека полека ще влязат всички изследвания в норма,дано и щитовидната го направи!

Така и така си наблизо,да вземем една регионална среща да си чукнем,а? :laugh:

Как се отразява на Бузанчо селската идилия(извинявам се,знам че е град)?


 :love5:Поздрави,Тедибон

Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 19, 2010, 19:18:14
Да спомена пак,че на мен лично си ми бяха нужни 6-те месеца за да се възтановя от това лечение.
Много се притеснявам за този ПСР,който ми предстой,защото е един от най-важните/начело с ранния такъв/,ако нещо се обърка и дам кофти резултат едва ли бих понесла всичката дандания отначало.

А дребния май понася най-добре селската идилия,то кво ли му и разбира малката кратуна.Абе в интерес на истината май само на мен ми се отразява не особено добре поне за сега,надявам се да свикна с времето.
Успокоението ми е,че Варна ми е само на 30-40мин. път.
Ще му дойде времето и на срещичка,ще си спретнем я.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Септември 19, 2010, 20:44:16
:)

Поздравления Теди ,
дано все по добре да ти се развиват нещата и най вече ПСР-ра на 6-тия месец, след лечението да е отрицателен ( стискам палци ) , избяга ни ти :)  далече, далече


Успех  :good:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Септември 19, 2010, 22:53:02
Теди, поздрави за смелата инициатива!
Много се радвам, че най-сетне нещата влизат в рамки и стискам палци за ПСР-а!
 :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Dragica в Септември 20, 2010, 07:49:59
 :bye2: Опааа,Теди-появи се най-накрая. Смела вътрешна миграция сте спретнали;-) Надявам се по-спокойното място да ви се отразява по-добре на всички ви. Пожелавам отрицателен ПСР .Много целувки от мен нинджо:-)
 :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Септември 20, 2010, 21:19:02
О, Теди, вече може по комшийски да си ходим. Колко са 30 мин. по магистралата.
За ПСР не се притеснявай - отрицателен ще е. :bravo2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 20, 2010, 22:06:27
Ми може ,30мин.нищо не са!
Аз в Софето да стигна от точка А до точка Б ми трябва 1час,а до Варна....магистралката....мммммм.....пей сърце направо.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: vercheto78 в Септември 23, 2010, 23:26:50
 :flowers:Сладки мои,мили много сам щаслива да ве намеря тук в тази тема :love5:обичам ви много и целувки на Бузан  :congrats:БРАВО на на вас
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 26, 2010, 10:00:59
Здравейте,
Имам питанка,наближава момента в който трябва да изследвам дребния и се чудя дали да не е ноември,когато ще си идваме до София.
Много ме е шубе,и ми е на тръни.
Този път много съм раздвоена какво да е изследването-Аnti-HCV или направо един ПСР.
Всъщност въпроса ми е,дали се продават от бързите тестове за хепатит?
Такива с каквито се изследваха хората в Южния парк,когато бе Световния ден за борба с хепатита.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Септември 27, 2010, 00:15:24
Здравей Теди,
Не, доколкото знам, такива тестове не се продават в България. Тези, които се ползваха на Международния ден за борба с хепатита, са купувани от чужбина.
Според мен няма смисъл да правиш ПСР в момента, пусни едни антитела в някоя от добрите лаборатории, а пък по-натам можеш да повториш теста в някоя друга, за да се подсигуриш.


Поздрави,
Ради
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Септември 27, 2010, 02:28:03
аз също щях да пускам ПСР,но се отказах първо пуснах за антитела,и то в 4 лаболатории :smile:тоест в една да сбъркат ок,ама в 4 не е възможно :girl_wink:и 4 бяха отрицателни,няма смисъл 200лв е за Ц хепатит,,ако има положителен тогава,,успех от мен,стискам палци.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 27, 2010, 08:14:50
Жалко,така се надявах да има тук от тези тестова,много по удобни са за деца.

Биби,как му взеха кръв/щото нали е нужно някакво определено количество/ и то от пръста,и то в кратък период  четири боцкания.
Дай ми повече информация за вашия случай,моля.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Септември 27, 2010, 15:37:51
Ами какъв да е случая,аз съм с хепатит Ц,и съответно малкия се роди с пол.резултат за хепатитЦ(антитела)
но е всеизвестно че децата ги чистят спонтанно до годинка :smile:,ние пуснахме на 6 месец(беше полож.),после пуснахме на год.беше отрицателен,после пуснах на год.и 2 месеца(отриц.)тези разбира се лекарката ме кара да ги пускам :smile:
А сега преди две седмици някъде реших за най сигурно да си подсигуря спокойствието да си му пусна ПСР,знаех че е отрицателен(но като всяка майка,та така тогава го боцнаха венозно в терапията вече е на 2год.и 6 месеца,разбира повече и голям зор беше да го боцнат венозно,то по скоро страх го беше че те го държат там две дебели лелки :smile:здраво и не го пускат то това ги плаши малките,но най важното е че е отрицателен(и въобще не стигнахме до ПСР.
Та за това и моят съвет е пусни му първо Anti HcV ако е положителен,имаш причина вече за ПСР,но иначе не виждам смисъл
Биби :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 27, 2010, 15:50:40
Биби,не си ме разбрала,историята ти я знам.
Интересува ме как са го боли 4-тири пъти в кратък интервал от време и то в пръста!
Щото за да ти пуснат антитела е нужно повече от половин епруветка с кръв.
Та как от пръста са му източили нужната ИМ кръв,това не ми е ясно

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Септември 27, 2010, 18:21:01
Та Теди,ами аз ясно съм написала,че 1 път е на годинка детето,после на годинка и два мес.и сега 3 път вена,на две год.и 6 месеца(тоест не четеш ли през какъв интервал :shocked1:????ти няма да го водиш детето в един ден да го ръчкат мн ясно :shocked1:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Септември 27, 2010, 20:14:48
А сега преди две седмици някъде реших за най сигурно да си подсигуря спокойствието да си му пусна ПСР,знаех че е отрицателен(но като всяка майка,та така тогава го боцнаха венозно в терапията вече е на 2год.и 6 месеца,разбира повече и голям зор беше да го боцнат венозно,то по скоро страх го беше че те го държат там две дебели лелки :smile:здраво и не го пускат то това ги плаши малките,но най важното е че е отрицателен(и въобще не стигнахме до ПСР.

Биби, аз се мисля за средноинтелигентна, обаче тебе все по-трудно те разбирам. Например, от горния параграф изобщо не ми стана ясно - последно ти на това дете пускала ли си му ПСР или не. Първо казваш, че си решила да му пуснеш, после, че са му взели кръв венозно (тъй както си го написала, човек си мисли, че за ПСР са му взимали), а накрая - че не сте стигнали до ПСР.

Отделно, никъде освен в последния си пост не казваш, че четирите изследвания за антитела в различни лаборатори са били през определени периоди. Напротив, казваш "пуснах антитела в 4 различни лаборатории" - кой може да се сети, че не си ги направила четирите за една седмица. Аз например антитела си пуснах за три дни в три лаборатории.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Септември 27, 2010, 21:10:45
е да де Теди,,то в последствие се заобяснявахме,пак казвам не сме правили Пср,иначе щях да напиша ""ПРАВЕН Е ПСР""!!
Anti HcV се пуска на всяко новородено(от майка с хеп.Ц),пускат се последоварелно,Пср се прави ако са положителни,ако и сега не сте ме разбрали,сори :smile:Ако си реши нека си пуска Пср,тя си знае.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 27, 2010, 22:11:06
Дани,добре че се включи,че бях започнала да се съмнявам в себе си.
Няма да те повтарям,само ще кажа,че най-накрая схванах историята и нишката.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Септември 27, 2010, 22:44:09
Жалко,така се надявах да има тук от тези тестова,много по удобни са за деца.
Теди, мога да ти дам малко повече информация за теста. Тестът е под търговската марка Toyo, казва се: "Hepatitis C Virus Antibody Cassette Test", продуктов код: THC02.
Производител е турската компания TÜRKLAB Medical Devices (http://www.turklab.com.tr/en_kurumsal.aspx?id=1). Ето и малко информация и за самия тест от техния сайт: Products / Rapid Tests - Professional Use - Infectious Tests (http://www.turklab.com.tr/en_urunDetay.aspx?relid=3#upl/2008111897294373.JPG).
Доколкото виждам, нямат офиси извън Турция (http://www.turklab.com.tr/en_iletisimbilgileri.aspx), иначе беше вариант да се свържеш с техни представители в България.
Но все пак, дори и да си ги намериш, би трябвало да ти ги прави лекар или лаборантка, защото се водят за "професионална употреба". Иначе имат и разни други тестове, които могат да се правят и вкъщи.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 27, 2010, 23:00:59
Ради,страшно много ти благодаря за информацията!
Ако намеря някаква връзка бих взела,и със сигурност ще ги прави лаборант.

Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 03, 2010, 13:44:43
Здравей, народе!

Настъпи момента за два много важни теста,стиснете всички налични палци здраво!

апропо много ми е напрегнато и натопорчено

Поздрави и здраве,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Ноември 03, 2010, 13:47:39
Стискаме, Теди, то е ясно!!  :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Vancheto в Ноември 03, 2010, 14:03:36
И аз в отбора на палцистискащите  :fingerscrossed:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: ivka81 в Ноември 03, 2010, 14:08:21
Всичко ще е наред! Но стискам здраво и аз!  :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:

Ивето
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Ноември 03, 2010, 15:41:11
И аз стискам палци, Теди.
Всичко ще е наред.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: kitaeca1970 в Ноември 03, 2010, 17:52:16
 :doubleup:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Reni в Ноември 03, 2010, 18:45:34
И от мен :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup: :doubleup:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: qiqi в Ноември 03, 2010, 18:58:03
Не се притеснявай,резултатите ще са идеални :congrats:
След това ще почерпиш в сладкарницата,аз обичам ореховки  :wink3:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Ноември 03, 2010, 21:20:18
Стискам плаци и аз и се присъединявам към Кики!!!
 :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Ноември 03, 2010, 22:28:20
Стискам плаци и аз и се присъединявам към Кики!!!
 :love5:

И аз, и аз   :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Panzer в Ноември 03, 2010, 22:53:24
няма да се плашиш само :good:..гледай напред и стискаме палци :doubleup:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Rumi_ в Ноември 03, 2010, 22:58:59
Не се тревожи напразно. Всичко ще е ОК. Стискам палци. :doubleup: :bravo2: :congrats: Руми
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Ноември 03, 2010, 23:32:31

То Биби явно и сама не може да се разбере, не само ние срещаме затруднения.

Това е нейн цитат от една друга тема:

Цитат
Здравейте!
Абе момичета,каква е разликата според вас в кръвта в човешкото тяло,,една и съща е!!!!
Не може два вида да бъде,,разликата е ,че от вената се иска количество(за това е по добрият вариант),но от пръстчето на бебешок :baby3:,пак показва и е напълно достоверен!!!
Моето бебче,имаше антитела до 8 месец(от пръстчето),на годинка бяха отрицателни резултатите(пак от пръстчето)!!!
После пак пуснах,да бъда сигурна,,и пак беше отрицателен :congrats:,пак от пръстче,,то няма от къде другаде на бебче...
 И все не бях сигурна,и казвах като вас ,,ама не трябва ли вена,,,та в крайна сметка,пуснахме ПСР,с мъжът ми,да сме сигурни,
и е отрицателен,,да 150лв.платихме,,но няма значение,,спокойни сме,това е най важното
..та моята мисъл беше че кръвта от пръст,,пак е от тялото ни,,и ако има някакав вирус,,няма как да не покаже..... :congrats:

Та иди разбери сега, къде е истината!?


Теди всичко ще е наред!

Силно стиснати палци и от мен! :bravo2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Erma в Ноември 04, 2010, 09:51:21
Теди, и аз стискам палци  :bravo2:и те мисля положително!
Аз ли съм пропуснала, или скоро не си показвала снимки на Бузанчо?
Ерма
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Мери_ в Ноември 04, 2010, 11:56:58
Всички палци стискам и аз! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:

Няма начин да не си го преборила!

Успех!
Мери
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Dragica в Ноември 04, 2010, 12:02:56
Тедкоо,и аз разбира се стискам всичките си палци;-)))
Заедно ще чакаме хубавите вести;-)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: cvetna в Ноември 04, 2010, 12:58:51
Стискам палци, Тедка, сигурна съм, че ще имаш добри новини  :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Ноември 04, 2010, 13:54:58
 :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: и от мен ,Теди,стискане на палци и пожелание за един голям--------------------------------------
Галя
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Ноември 04, 2010, 15:31:48
Теди  :good: успех и задължителен отрицателен ПСР  :fingerscrossed:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 04, 2010, 18:45:58
Ей,приятели,с тази мощна агитка няма начин изследванията да са ни кофти. :kiss:

Много здраве,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: avgustina09 в Ноември 04, 2010, 21:38:21
Тедка,

Дали си с агитка или не, не бих искала да бъда на мястото на вируса ако той реши отново да се появи в твоя живот!

Успех!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 05, 2010, 15:18:29
Здравейте!

Ей сега се връщам от Рилски,и не мога да не ви съобще чудесната новина!!

На дребния теста е ОТРИЦАТЕЛЕН!!!!

Плаках...много плаках...,но този път от радост!

Не мога да опиша колко съм благодарна на Ради и Тошко!

Много,много съм щастлива и спокойна!


БЛАГОДАРЯ и на всички ви,много здраве!
Теди!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Ноември 05, 2010, 15:27:01
Теди, току що ставам и още си пия кафето. Със страхотно хубава новина ми започва деня! Много, много, мнооооого се радвам за вас. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

  Накара ме да се усмихвам цял ден, за което ти Благодаря! :flowers:

Бъдете здрави и поводите за сълзи винаги да са от радост! :congrats:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Dragica в Ноември 05, 2010, 15:38:59
ееее Тедкаааааааа,е те тва е новина;-)
Супер много се радвам за дребуса;-)  :flowers: :love5:  :laugh:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Ноември 05, 2010, 16:03:22
Теди, много се радвам за вас!!!  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Довечера ще трябва да го отпразнуваш, няма начин!!!  :party:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: cvetna в Ноември 05, 2010, 16:22:14
Браво, Тедката, много се радвам за вас  :clap:  :clap:  :clap:

да нащипеш малкия рус звяр  :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Erma в Ноември 05, 2010, 16:24:14
Теди, честито, честито, честито :flowers:  :flowers:  :flowers:
Толкова се радвам за вас  :dance:
Нищо не може да се сравни с това,  прекрасно е !!!
Днес се радвай на живота.... благодари на....когото трябва   :girl_angel: и спретни хубав празник на Бузанчо!  :dance:
Стискам палци и за твоите изследвания, Ерма
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Мери_ в Ноември 05, 2010, 16:38:24
Теди, прекрасна новина!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

И аз стискам палци за отрицателен тест и при теб! :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2:

Поздрави, :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Мери
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Rumi_ в Ноември 05, 2010, 16:39:58
Бравооо Теди, прекрасна новина! Нека всички да сте живи и здрави и винаги без проблеми! :clap: :clap: :bye2: :bye2: Руми
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Ноември 05, 2010, 19:10:23
Браво,
Теди.
Желая ти от тук нататък все така да си щастлива и спокойна.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedibon в Ноември 05, 2010, 20:14:44
Теди,поздравления! :flowers: :love5: :congrats:

Надявам се и твоите резултати да са ок,и да забравиш за болести и доктори!


Поздрави,Тедибон
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Ноември 05, 2010, 20:24:25
Браво на Бузанчо!
 :clap: :baby3: :clap:

Сега стискаме палци и за теб!  :fingerscrossed:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Ноември 06, 2010, 14:57:28
Ейййййййй,Тедииии,та това е най-прекрасната новина ,която мчожеш да чуеш.Поздравления и дано и твоят ПСР да е със същия голям ---------------- :love5: :love5: :love5: :flowers: :flowers: :flowers:
Галя
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Ноември 06, 2010, 19:11:26
ЕЕЕ браво, аз като казвам, че си Нинджа може да вярваш. Супер , сега вече можеш да гледаш по ведро и спокойно и да се посветиш на семейството си .


Успех  :good:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Vancheto в Ноември 07, 2010, 14:16:21
Теди, много се радвам за вас  :flowers:
Само такива резултати вече  :bravo2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: qiqi в Ноември 07, 2010, 16:56:53
Радвам се,че малкия палавник е ОК,
при теб също ще има отрицателен
резултат,стискам палци :bravo2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Ноември 07, 2010, 21:21:32
Теди, страхотна новина!!!
Браво на Бузанчо и от здраве да не се отървате!!!
 :love5:  :flowers: :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Ноември 08, 2010, 19:39:02
Теди, дишай вече спокойно и не мисли за хепатит. :clap: :clap: :clap: :clap:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 09, 2010, 09:12:09
Благодаря ви,приятели!

Тук нямам много време да съм сред вас,но после ще наваксам.Много ни е натоварен графика,направо сме като звезди,всеки иска внимание,ама мани, и ако не се получи се сърдят,пууу.
Да си кажа чесно явно доста съм свикнала на село,щото тука пак започнах да нервнича и да се изнервям,баси и лудницата!
Също искам да споделя колко съм очарвана от Рилски този път,организацията им бе перфекна,стиковали са си всичко доста добре,направо да не повярваш,аз си мислех,че с хаоса който цареше там никога няма да има оправия.
Ето и част от изследванията,който са готови,чернодробните са просто перфекни,особено ГГТ-то,което в последните изследвания бе 103


СУЕ-30
Хемоглобин-134
еритроцити-4,8
левкоцит-7,3
тромбоцити-317
MCV86
Sg-63
AP-63
глюкоза-5,5/тва е височко/
креатин-65

АСАТ-16
АЛАТ-16
ГГТ-38/по последни данни бе 103/

само хормона не съм пускала,но и това мисля да стане докато съм тук.
В четвъртък репликацията ще е готова,чакам с притаен дъх.


Поздрави и здраве,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Ноември 09, 2010, 18:38:41
Тези резултати са за черпене :congrats:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Reni в Ноември 09, 2010, 19:03:33
Браво Теди, чудни резултатите. Само така и занапред. :dance: Рени
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Ноември 10, 2010, 00:12:00
Резултатите са супер Теди! Стискаме палци за четвъртък!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 11, 2010, 12:51:54
Здравейте,приятели!

Днес отново имаше радостни сълзи и рев!-ВИРУСА НЕ СЕ ЗАСИЧА!!

Водя се успешно излекувана,ей няма такава радост просто,на всички ви я желая от сърце!!

Всичките ми нерви и отрицателни емоции са си заслужавали до последно.

Не мога да ви опиша колко съм щастлива и радостна от отрицателния тест на дребното,от отрицателния и на Крум,и моя отрицателен тест,аз съм една щастлива късметлийка,е и нинджа де.
Искам всички да почувствате това,което аз изпитвам в момента,то не може да се опише,сигурно това е щастието в пълния му смисъл.


Поздрави и много здраве!
Теди!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Ноември 11, 2010, 13:05:54
Теди, страшно много се радвам за всички вас!!!!!  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Пожелавам ви повече никога да не се сблъсквате с хепатита и много, много здраве!!!  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Vancheto в Ноември 11, 2010, 13:08:54
Теди, желая ти никакви болести от тук нататък да не те притесняват!  :congrats:
Много се радвам за вас!  :happy:
Прегръщам те!  :hug1:
Ваня  :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Ноември 11, 2010, 13:24:19
Тедииииииииииииииииииииииииииииииии, :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Dragica в Ноември 11, 2010, 14:02:47
Ехх Тедкооо,радвам се и за вас и за мен днес;-) Е,ще празнуваме няма накъде;-)))))))
ЧЕСТИТОООООООООООООООООООООООООО :flowers: :love5:

П.С. Не ми даде в продължение на 10 мин да публикувам тоя мой велик пост;-) а дано сега стане
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Ноември 11, 2010, 14:31:05
Теди, честито, мила!
И нека всички филми са зад гърба ви и занапред ви чака само една слънчева приказка!!

 :love5: :flowers: :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Ноември 11, 2010, 14:53:28
ЕЕЕЕ БРАВО,
днес чета в този форум само хубави новини ,много се радвам за теб и ти пожелавам никога повече да нямаш земане даване с болници , също и пожелания за много здраве и щастие за теб и цялото ти семейство :good:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Erma в Ноември 11, 2010, 16:30:24
ЕЕЕЕЕ браво, Теди!  :flowers: Много се радвам за всички вас! Забрави го сега този гаден вирус  и си живей живота  :dance:
Само най-хубави неща ти пожелавам, Ерма   :clap:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Ноември 11, 2010, 16:54:46
Браво, Теди.
Пожелавам ти всичко лошо да е зад гръба ви.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: avgustina09 в Ноември 11, 2010, 20:20:10
Теди, честито!

Борбата не беше лесна, имайки предвид че близо 1.5 години трябваше да се грижиш и за Бузанчо, но ти успя! Наслади се на радостта и щастието!  Ти го заслужи!

 :congrats: :congrats: :congrats:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Ноември 11, 2010, 20:21:59
Бравооооооооо!!!! :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Казах ти аз да забравиш за хепатита. Радвай се вече на всички и всичко около теб без хепатитни и интреферонови мисли. :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Ноември 11, 2010, 20:22:16
И макар че днес се чухме искам пак да ти кажа едно огромно БРАВО за всичко което постигна с цената на много нерви, хъс и борбеност.

(http://img696.imageshack.us/img696/9577/109209.gif)

Честито Теди  :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Мери_ в Ноември 11, 2010, 21:29:08
Честито, Теди!!!!!! :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

 :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats:  :congrats: :congrats:  :congrats:  :congrats:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Ноември 11, 2010, 22:50:24
Теди, ЧЕСТИТО!  :dance: :dance: :dance:
Желая на теб, Бузанчо и Крум много здраве и никога да не мислите повече за хепатита!
 :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Panzer в Ноември 11, 2010, 23:28:13
Браво Теди!!!искрено се радвам,борбата никак не е лека,затова и от сърце ви честитя! :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :good: :doubleup:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 12, 2010, 23:41:59
Благодаря за поздравленият!

През този ми период никои не допуснах до себе си,затова вие наравно с Крум ми бяхте огромна помощ и подкрепа.


Поздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Ноември 13, 2010, 00:27:42
Браво Теди! Поздравления за прекрасния резултат. :flowers:

Всичко свързано с Хепатита да остане зад гърба ти и никога повече да нямаш притеснения свързани с него.

Пожелавам здраве на всички ви! Много усмивки и щастливи моменти!

 :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedibon в Ноември 20, 2010, 09:31:50
Тедка,поздравления за резултата,много късно пиша ,но искрено се радвам за теб!

 :flowers: :love5: :congrats:


Някъде прочетох за баница в Нови Пазар?Само уточнете дата  :bye2:Поздрави,Тедибон
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 20, 2010, 23:28:21
Баница,баница,ама само ако Памчето я майстори! :whistle:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Ноември 20, 2010, 23:34:39
Уффф,
то бяха еклери, сега минахме на баници.
Баници и аз мога.

Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 20, 2010, 23:45:34
Щом можеш ще помагаш на Памката,ама Убава я искам,истинска.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Ноември 21, 2010, 09:56:41
Баница,баница,ама само ако Памчето я майстори! :whistle:

Подавам кандидатурата си за чирак на Майстор Памче. CV няма да прилагам, той го познава моето  :girl_wink:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: kitaeca1970 в Ноември 21, 2010, 21:28:43
ПоздравленияТеди,за добрия край,малко със закъснение ,за което извинявай!Дано никога повече не се сблъсквате с каквито и да било болести. :flowers: :flowers: :love5: :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 21, 2010, 21:37:25
Теди,Йоки,благодаря ви! :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Ноември 21, 2010, 21:47:11
Баница,баница,ама само ако Памчето я майстори! :whistle:

Подавам кандидатурата си за чирак на Майстор Памче. CV няма да прилагам, той го познава моето  :girl_wink:

Само дето Пламен се спотайва и не казва дали той изобщо може да прави баница (в което аз лично се съмнявам, ще ме извиняваш, Памче, ама не ми изглеждаш такъв човек).

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Ноември 22, 2010, 18:32:27
Не мога да правя ,ама как ямм ...пъъъ хала съм , за ядене и пиене :)  може да ме търсите винаги , Теди да не се прави на ощипана мома  ми да прави баницата и айрана и да прави все съюзната среща в НewМarket  :yahoo:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Ноември 22, 2010, 18:46:04
Айранчето от мене,ама баница тогава Дани ще ни майстори,а Ани ще и помага,а ние ще я консумираме!
Така става ли?
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Ноември 22, 2010, 19:49:43
Става, само Дани да се не ослушва. Аз много ще помагам  :whistle:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Ноември 22, 2010, 21:25:13
Таз тема да я прекръстиш на Баничарницата, Теди.
Пък я тея дни че отворим Хоремагу.
Те тогава сите че видим дека ги праят банановите сладкиши.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: ralka в Декември 01, 2010, 14:07:43
Ей Тедка,

Пропуснала съм страхотната новина- честито и мен!  :clap: :clap: :clap:

Бъдете много здрави цялото семейство.  :hug1:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 02, 2011, 09:51:08
Мараба!
Бях в Софето няколко дни,и реших да използвам да си пусна малко изследвания,този път в Кандиларов,та:

Левкоцити-7,1
еритроцити -4,65
хемоглобин-127
хематокрит-39,5
тромбоцити-309

Глюкоза-5,74
Пикочна киселина-445,8    реф.149 - 363   това още си седи високо
холестерол-5,83           реф.< 5.17


И сега,чудните ми ензими
ASAT-20
ALAT-21
GGT-45

И чудните ми хормони,който сами се нормализираха
FT4-11,25
TSH-5,83   е, малко е над границата,ама се радвам и на такъв резултатПоздрави,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Март 02, 2011, 11:12:32
Ти си бомба  :flowers: :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Dragica в Март 02, 2011, 11:30:54
Браво Теди;-) Само хубави изследвания ти желая :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радостена Куцарова в Март 02, 2011, 12:26:28
Поздравления и от мен! :clap: :clap: :clap:
Само отрицателни ПСР-и и резултати в  норма ти желая!  :flowers: :flowers: :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Март 02, 2011, 13:53:25
 :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5: :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Rumi_ в Март 02, 2011, 15:28:59
Браво Теди, превъзходни резултати! :clap: :happy: :kiss:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Март 02, 2011, 16:36:55
Евала Нинджата си е нинджа :)
Все така да са ти добри резултатите  :good:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tita70 в Март 02, 2011, 17:06:31                Хубави резултати Теди :clap:
                Радвам се за теб и,ти желая  да са все такива :doubleup:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: avgustina09 в Март 02, 2011, 21:23:27
 :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2:

С тези чудни резултати е време за забравиш за хепатита и да помислиш за Бузан-2!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Март 02, 2011, 21:32:09
Евалата Нинджа! Все така добре да си!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: qiqi в Март 03, 2011, 08:33:53
 :clap: :clap: :clap:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 03, 2011, 10:56:55
:bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2:

С тези чудни резултати е време за забравиш за хепатита и да помислиш за Бузан-2!

Аааа,не,сакън!
Изпълнила съм женско-гражданския си дълг!

На всички ви пожелавам такива чудни резултати!

Поздрави и здраве,
Теди
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Rumi_ в Март 03, 2011, 11:40:45
Как не Теди, сега едно хууубаво момиченце - сестричка на баткото! :girl_in_love: :girl_wink: :girl_haha:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedibon в Март 03, 2011, 19:18:30
Още един глас от мен-"за"!Теди ,не се дърпай,кой ти каза ,че само това е дълга ти?

Аз например,нямах търпение за второ дете,при положение,че първото беше ужасно криво и ревливо!Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Март 03, 2011, 19:24:45
колкото повече-толкова повече  :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Март 03, 2011, 19:53:04
колкото повече-толкова повече  :smile:

Ха ха ха!

Бузанка ще трябва да е, иначе имаш право и на трети опит!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Март 03, 2011, 20:53:22
Втория опит да е Бузани  :smile:, третия може и Бузанка  :wink3:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Март 03, 2011, 21:03:14
Втория опит да е Бузани  :smile:, третия може и Бузанка  :wink3:

Хаххахахахха,

Теди, подредихме те с Дружето!

То на чужд гръб и сто тояги са малко  :laugh:

П.п. Пламене, яко оспамихме темата  :laugh:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 03, 2011, 22:00:09
Абе,добре се гъбаркате на мой гръб,а? :girl_haha:
Ако искате да ми носите еклери в Курило продължавайте,продължавайте.
Едно време с една приятелка имахме следната уговорка,ако на една от нас и се пръкнат близнета си ги делкаме,и след 20г. ги събираме в ''Имаш поща''/имаше някво такова ревливо предаване/.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Март 04, 2011, 07:57:42
Браво Теди, супер резултати! Сигурна съм, че следващия път и ТСХ ще си е съвсем в нормата!

Поздрави!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 17, 2011, 18:21:07
Искам да се оплача-сбъдна се един от голямите ми ужаси с местенето ни тук.Трябва ми лекар,а не знам към кого да се обърна за препоръка.Имам съмнение за цистит.Бах мааму :doc:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Март 17, 2011, 18:42:38
Теди как си  :smile: .
И как точно си постави тази диагноза ??
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Rumi_ в Март 17, 2011, 18:57:48
Теди, личен лекар нали имаш там? Питай първо него.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 17, 2011, 19:24:41
Предполагам че е цистит,щото пропочетох тук-там и са си баш класически симтоми.
Имам нещо средно между тъпа болка и парене при ходене по малка нужда,често ходене до такава,дори и да не ми се ходи,а от снощи има и кървене.
Личен лекар тук нямам,щото не исках да си сменя моята, на която и имам доверие,а тук нямам на никой лекар.
Като се обадих на моята лекарка и и казах за тия симтоми и тя предполага цистит,но си трябва специалист за да потвърди и назначи лечение.

Първоначално си мислех,че е гинекологичен проблем и даже имам записан час за утре сутрин,но няма смисъл да ходя.
Даже сега се сещам,че преди няколко дни ме понаболваха бъбреците,ся ме боли и гърлото,сигурно съм настинала,ба ли му мамата.
А тая пикочна киселина дали има общо?!Щото тя е висока от бая време.
Тъпня,пълна тъпня!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Март 17, 2011, 19:46:54
Теди пусни си урина утре  и за гърлото, ако можеш си пусни изследване за бактерии , та като ходиш при лекар да си имаш готови изследвания , а до тогава повече течности :)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 17, 2011, 19:52:12
Като спомена  гърло,та и то ме заболя преди няколко часа.
Бахти не мога да си намеря лекар,ше откача направо.

Офф,ся скивах,че по-горе съм писала за гърлото,ама съм и като надрусана кокошка :wacko: :turkeydance:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 17, 2011, 19:55:55
За в гърлото така ли да каза,посявка за бактерии?Има ли си точно наименование изследването?
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Март 17, 2011, 20:07:42
Гърлен секрет се казва
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Reni в Март 17, 2011, 21:05:27
Теди и аз имах същите симптоми преди около месец. Започнах да пия уринал, но не минах и без антибиотик. Спокойно, ще намериш подходящия лекар, но не губи време. Поздрави. Рени :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Март 17, 2011, 22:04:43
Теди, като отидеш да изследваш гърлен секрет кажи, че искаш и антибиограма.

То според мен се подразбира, че ако се изолират някакви бактерии трябва да се видят на какво са чувствителни, но понеже наскоро и това чух: "При детето са изолирани стрептококи, ама нямате направена антибиограма, та с какво да ги лекуваме тези стрептококи сега?!?!"
Та ти си кажи!

Не знам дали пикочната киселина има пръст в тази работа с цистита! Мисля си, че ще има нужда и от стерилна урина, ама питай личната лекарка по телефона какво да пуснеш! Да не хвърляш пари на вятъра!

Дано няма нищо сериозно  :love5:

П.п. Сега се сетих - боровинки, сок, сладко, сушени. Много помага при цистит и при бъбречни гадории, стига разбира се да не е нещо сериозно, което да изисква антибиотик.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: sunshine в Март 17, 2011, 22:55:19
Теди, всичко, което съдържа червена боровинка помага при цистит.
Сокове, има напоследък и сушени боровинки на Роис, Детелина и други. Зобай здраво и дано всичко отшуми бързо!  :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 18, 2011, 08:03:47
Благодаря за съветите,страхотни сте!

Разбрах за некъв лекар и сега ще ходя при него,да видим кво ще каже.А гърлото вече ме боли адски,все едно бръсначи съм гълтала.

пп:май тази дискусия бе за мойта тема,ама карай.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Dragica в Март 18, 2011, 09:29:50
Теди, а дано бързо се оправяш. И мен скоро ме болеше зверски гърлото и в пристъп на самолечение спях цяла нощ с компрес от камфоров спирт обвит около гръкляна;-)) Не те съветвам това да правиш. Събудих се цялата изгорена с червена кожа;-)))) Сега малко помалко минава;-) Ама съм шматка,а. Най-ми помогнаха меда и лимоните и чайовете в огромни количества.
Тва е по темата за гърлото.
По темата за цистина не мога да се включа адекватно.  :flowers:
Успех
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Erma в Март 18, 2011, 09:39:42
Теди, обърни внимание на повишената пикочна киселина. Може да е симптом на подагра. В нета има много информация, четох скоро заради баща ми, на него му я откриха :  :scream:

http://подагра.net/
http://9ini.babailiica.com/podagrata/ (http://9ini.babailiica.com/podagrata/)
http://www.zdravnitza.com/a/nav/list_center/list_center_id/154/color/4/cat/6 (http://www.zdravnitza.com/a/nav/list_center/list_center_id/154/color/4/cat/6)

Получава се при употреба на някои лекарства и прекалена консумация на много месо - а ние, заради левкоцитите по време на лечението бая месо трябваше да ядем. Има връзка и с бъбреците. Дано не е това при теб, надявам се да имаш обикновена уринарна инфекция, от каквито жените често страдаме, ама попрочети все пак  :book_read: И дано не те притесня излишно, нещо съм развила катастрофично мислене напоследък  :wink3:
Поздрави, Ерма

Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 18, 2011, 13:22:28
Такаа,бях на уролог.Поставила съм си правилна диагноза-цистит.
На ехографа се видяха и песачинки,инак няма запушени канали,или нещо такова,бе ше ме бъде.
Изписа антибиотик-Ципрофлоксацин,и някакво прахче Монурал.

Бобка,аз не си падам по самолеченията,и някак инстинктивно предусещам кога съм за лекар,и кога ше мине от само себе си.Но като цяло търся мнение на специалист,и си се мъкна,за по сигурно.Приятели и познати ми се пулят,ама викам не ми се пулете на мен,а на вашата нехайност,щото ако повечето бяхте,като мен нямаше да сме толкова болнава нация.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: qiqi в Март 18, 2011, 14:43:01
Теди,аз за цистит пиех чай от смокинови листа,помага.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Март 18, 2011, 14:51:12
Теди,
тези песъчинки все някой ден ще тръгнат да излизат и тогава пак ще боли, да си знаеш.
Много вода трябва да пиеш и то не само сега, ами и по принцип - за да имаш песъчинки,недостатъчните течности могат да са причината. Има един чай на професор Ламбрев (мисля) много помага, преди го продаваха във всяка аптека. И си топли пикочния мехур (по-скоро там където предполагаш, че ти е уретрата, щото от топлината се отпуска и не боли много) ако нямаш електрическа възглавница, слагай бутилка от минерална вода, пълна с гореща вода.
А,
и забрави за прашките.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 18, 2011, 19:20:49
Да,не пия достатъчно вода,особено сега-зимата.Това ми е голям пропуск.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Reni в Март 18, 2011, 22:40:45
О сушените червените боровинки на Детелина са много хубави. Може да си ги хапваш направо, или да пускаш от тях в чая. Трябва да пиеш чайчета повечко сега. Поздрави. Рени
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Март 18, 2011, 23:46:09
О сушените червените боровинки на Детелина са много хубави. Може да си ги хапваш направо, или да пускаш от тях в чая. Трябва да пиеш чайчета повечко сега. Поздрави. Рени

И аз ги обожавам, но при висока пикочна киселина не се препоръчва да се консумират много червени боровинки, въпреки че са полезни за бъбреците и при цистит.
А сега се сетих, че Теди казва, че още й е висока пикочната киселина.
Всъщност Теди, колко ти е въпросната пик. кис.?

При висока пикочна киселина трябва да се пие само минерални води с високо pH - гледай да е над 9 (Княжевска, Хисар, Горна Баня, Девин). Добре е и преварена вода с лимон. Изворните не се препоръчват.
Май се отплеснах с писането :oops:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 19, 2011, 07:13:56
Добро утро!

Ани,пикочната е-445,8    реф.149 - 363
това са от изследванията,когато си пуснах докат си бях в Софето,демек от края на февруари.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Март 19, 2011, 08:17:27
Добро утро!

Ани,пикочната е-445,8    реф.149 - 363
това са от изследванията,когато си пуснах докат си бях в Софето,демек от края на февруари.

Височка е, моята през февруари удари 547 при същите стойности. Преди няколко дни - 439. Мислят, че е от лечението. Четох за Ribavirin Mylan, доколкото разбрах това е Rebetol, че е често срещана странична реакция хиперурикемията. Но понеже имам от 2 седмици доста неприятни болки в тазобедрената става, коленете и т.н. ходих до болницата. Въпреки, че нищо не споменах за болките, ми изписаха Probenecid. Вчера не го намерих и още не съм почнала да го пия.
Теди, защо не звъннеш на лекуващия си лекар? Какво мисли той по въпроса, все пак от края на твоето лечение мина бая време. Освен лекарствата, които хич не ми се взимат, другото е диета. При мен падна за 1 месец с 100, но не съм близнала никакво месо. Ориз, картофи, плодове и зеленчуци  :girl_wink:
Наистина е грешка, че не пиеш вода - насили се, защото е важно за бъбреците.
Имаш ли кристали на пик. кис. в урината?
Абе, я звъни на лекарят ти за по-сигурно. То този дебат наистина не е за тази тема :ashamed2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 19, 2011, 08:26:20
Всъщност тая пик.киселина е висока още от преди лечението,но не и обръщах внимание.Даже си спомням,че тогава имах кристали и пиех някакви хапове,ама прочетох,че са противопоказни за хора с проблемен черен дроб и ги спрях.
По време на лечението бе и по-висока,нещо като при теб.Към края на лечението по тази причина личната ме прати на нефролог,който не ми пусна изследвания,а ми назначи само диета/да спра месото/,каза да отида на вторичен преглед,ама толкова ми бе писнало от лекари и лекарства,че зарязах всичко.Всъщност сега се сещам,че на края на лечението в епикризата пишеше ,че е препоръчително да се отиде на нефролог,това личната ми го каза,аз не съм я бях и чела даже.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Март 19, 2011, 20:23:51
Баща ми за пикочната киселина пие Милурит
http://apteka.framar.bg/13000326/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%82-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-100-%D0%BC%D0%B3-50 (http://apteka.framar.bg/13000326/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%82-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-100-%D0%BC%D0%B3-50)
 Не се препоръчва при тежко  чернодробно и бъбречно  заболяване.
Моята преди лечение също беше на горна граница. Явно при мен ще е наследствено. 
Теди,  за смъкването ще трябва много строга ДИЕТА.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 21, 2011, 10:22:26
Здравейте!
Туко-що ми звънна доц.Антонов, първо много се изненадах, когато видях номера му.Явно е забравил, че не съм вече в Софето и искаше да мина и дам кръв за някакво генетично изслседване.За съжаление не го разбрах, щото дзвера ми пищеше на главата, не разбрах за какво точно е това изследване.Обаждат се на хора, който се водят успешно излекувани.
Та на някой друг звънял ли е, за да ми разясни повече?
Каза когато си идваме до София да му звънна.

Слънце, ти се лекуваше в Рилски, да са ти звъняли?
Ради, ти нещо да занеш?
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Март 22, 2011, 09:32:58
Не, не съм чувал нищо за такова изследване. Сигурно пак е свързано с някакво клинично изпитване.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Март 23, 2011, 09:35:09
Теди,
още ли те мъчи цистита?
Забравих да ти кажа, че бани със смрадлика също много помагат. Вариш си я билката както пише на опаковката, доливаш топла вода, изливаш в леген и сядаш. Седиш докато вече не ти топли. Добре е да го правиш в топло помещение. Знам, че да си топиш задницата в леген не ти е представата за добро изкарване, но пък ако си отчаяна...нямаш много опции.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 23, 2011, 09:45:05
Не, не ме мъчи, вече мина.И гърлото ми мина, остана само хремата.
Обаче ме понаболват бъбреците, пих аналгин, щото нямах нищо друго под ръка, сега пак ме понаболват.Чудя се дали е от тия песачинки, и дали ще е така докато не излезнат.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Март 23, 2011, 10:51:12
Пий Ношпа.
И някаква билка продължи да пиеш.
Те или ще се кротнат, или ще излязат песъчинките. Принципно по-добре е да излязат,  но пък това е болезнено.
На мен баба ми (лека и пръст) персонално ми завеща една шевна машина и една електрическа възглавница. Една покривка не съм ушила на таз шевна машина, но пък възглавницата е най-ценната ми вещ след лаптопа и телефона. С една дума - топли ги тез бъбреци, не да ги прегряваш, ама да държиш пътищата отпуснати и съответно проходими. А, да, може и един шал да вързваш на кръста.

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Март 23, 2011, 16:46:02
Знам ги тези възглавнички, те са едни гумени, преди имахме.Спомням си, като ученичка бях пипнала някакакъв грип, който ме 'удари' в ухото, нЕма такава болка просто, та тогава тази възглавничка страшно ме успокояваше.Трябва да питам майка ми къде е.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Юни 26, 2011, 11:05:48
Видях се с Антонов, взеха ми кръв за някакви генетични изследвания, които забравих какво точно са. Нещо ЦеЦе и ТиТи се спомена, и че се стремим да сме от ЦеЦе, бе хич не запомних какво ми обясни.
Готиното е, че ще ми пусне и ПСР, та към 15ти ще са готови резултатите и ще се чуем тогава.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Юни 26, 2011, 11:19:42
Теди, това е изследването, за което говореше Деси - интерлевкин 28 В.
СС е най-благоприятната комбинация за траен отговор.
Много гот, че получаваш бонус ПСР. Знаеш, че всички стискаме палци завинаги да си остане отрицателен.  :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Юни 26, 2011, 11:39:27
Ани, ако помниш къде си го чела дай линк да хвърля едно око, че нямам спомен да съм чела нещо такова. :girl_wink:
А за палците, да, стискайте ги. :wink3:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Юни 26, 2011, 11:53:50
Заповядай, от нашия сайт. http://www.hepactive.org/content/articles/treatment/HCV_The_Gene_that_Predicts (http://www.hepactive.org/content/articles/treatment/HCV_The_Gene_that_Predicts)

Стискам и на краката ;-)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Юни 26, 2011, 12:24:08
 :fingerscrossed:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Юли 11, 2011, 10:40:46
Юхуууу, репликацията ми е отрицателна. :party:
А на генетичните утре ще разбера резултата.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Vancheto в Юли 11, 2011, 11:07:29
Поздравления, Теди   :flowers:
Само така  :congrats:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Dragica в Юли 11, 2011, 11:23:20
 :flowers: еее Тедка,супер яко;-) така да останат нещата завинаги
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Юли 11, 2011, 11:43:20
Бравоооооооооооос  :dance: :dance: :dance:

Само така  :party: :party: :party:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Rumi_ в Юли 11, 2011, 12:06:41
 :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: pamche в Юли 11, 2011, 12:13:37
супер :) сега наистина може да забравиш за хепатита :)

 :good:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Юли 11, 2011, 15:19:26
Ооо, Теди, трябва да почерпиш. Мятаме се и среща на село :laugh:
След цялото изпитание от това по-хубаво няма накъде.  :clap: :clap: :clap:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Юли 11, 2011, 15:49:06
Супер Теди! Поздравления за прекрасния резултат! :clap: :clap: :clap:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Юли 11, 2011, 16:35:57
Честито!
Само така!
Много ме зарадва!

 :turkeydance: :dance: :turkeydance: :flowers: :turkeydance: :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Юли 11, 2011, 17:26:13
 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: amarela в Юли 11, 2011, 17:45:58
Поздравления и от мен, Теди!
Заслужена победа!
:clap:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tita70 в Юли 11, 2011, 18:47:28
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     :clap: :clap: :clap: :congrats:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: qiqi в Юли 11, 2011, 21:45:33
Теди,
Честито :clap: :clap: :clap:


Ами какви са тия генетични,че аз пак не съм разбрала. :ashamed2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Юли 11, 2011, 23:38:59
Кики,
търсят у хората един ген и връзката между наличието му и отговора на лечението. Тез, които го имат, май по-добре отговарят.
Ама ти го обясних сякаш обяснявам сегашно продължително на шестгодишен. Разбра, де, нали?

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: silvipas в Юли 12, 2011, 01:47:40
Браво , Теди!   :clap: :clap: :clap:
Супер резултат!
 :flowers: :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Юли 12, 2011, 09:32:50
Кики,
търсят у хората един ген и връзката между наличието му и отговора на лечението. Тез, които го имат, май по-добре отговарят.
Ама ти го обясних сякаш обяснявам сегашно продължително на шестгодишен. Разбра, де, нали?

Дани

http://www.hepactive.org/content/articles/treatment/HCV_The_Gene_that_Predicts (http://www.hepactive.org/content/articles/treatment/HCV_The_Gene_that_Predicts)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Юли 26, 2011, 18:20:04
Теди, поздравления за отрицателния ПСР!  :clap: :clap: :clap:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: galq в Юли 27, 2011, 08:51:38
Ехееее,чудесна новина! :love5: :love5: :love5: :love5: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:Бравооооооооо! :party:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Erma в Юли 27, 2011, 11:42:29
Еееех, че хубава новина!  :flowers: :flowers: :flowers:
Поздравления и от мен, Теди!
Изключително много се радвам  :turkeydance:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 08, 2012, 09:44:26
Халооуууу, другари!
Най-накрая се успокоявам окончателно за състоянието на дребния. Вчера ходихме във Варна и направихме тест и на дребния, и на големия, и двата са отрицателни. Повече няма да тормозя келеша, сигурна съм вече, че всичко е наред.
Аз също си правих малко изследвания и нещата са чудесни просто, и с ензимите, и с щитовидната /бе знаех си аз, че не'ам Хашимото/

Асат - 19.90   
FT 4   - 14.18       реф. 12.00 - 22.00
TSH   - 4.730       реф. 0.27 - 4.20


Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Vancheto в Май 08, 2012, 10:10:27
 :bravo2:  Браво
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Май 08, 2012, 11:33:07
Теди, време е да закриеш тази тема. При теб всичко приключи с хепи енд.
Чудесни са ти резултатите. Браво и  за Крумчовците. :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Rumi_ в Май 08, 2012, 14:46:00
Браво!  :clap:Здрави сте като камък!  :dance:Пу-пу да не ви е уруки! :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Орфей в Май 08, 2012, 16:44:21
 :flowers4: :clap2: Браво!!! Само още малко и TSHто да падне, ама малко му остава гледам  :girl_wink:. Пък ти хапчоци пи ли? Аз пия сега 1/2 Л-Тероксин, да видим след седмица дали ми стига.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Май 08, 2012, 18:26:39
Пих, ма ги пих седмица - две и ги хвърлих, щото ми писна само да следя дали съм пила еди си кои хапове, дали съм била инжекцията и не знам си кво още, та реших в един момент, че няма да пия нищо и тя сама ще се нормализира. Въпреки, че бяха стойностите много високи, чак и Хашимото установиха.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Орфей в Май 09, 2012, 10:01:52
 :clap: Страхотно! Аз сега също чакам с нетърпение да мога да ги махна хапчоците, че все някакви хапчоци пия.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: irka в Май 14, 2012, 18:58:06
Теди страхотно! Браво за резултатите на двамата ти мъже! :clap:

Поздравления и за твоите резултати.  Хубаво е, че ТСХто е паднало и вече е в норма, но понеже е в горната граница, не е лошо от време на време да го проверяваш.

Поздрави! :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Август 05, 2012, 09:28:24
Идвам да помрънкям малко, дееба. Наблизо има стадион, и някъде от около 2-3 месеца ставам и 'одя на него да тренирам, не тичам, а ходя бързо. И проблема е, че от седмица някъде след първата обиколка чувствам остра болка в областта на дроба, напрау се едно ме боде и реже. Направих два дена почивка, мислех, че евентуално съм се претоварила, ма то па кво ше се претовариш от едно бързо ходене па, ма нъцки пак се появи.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: лили в Август 05, 2012, 12:59:30
И аз имах такива проблеми, може би втората или третата година след лечението и се обадих на проф.Антонов и той каза да си направя изследвания на АЛАТ , АСАТ и ехограф и ако са повишени да си запиша час за преглед, а ако са в норма да не се претоварвам физически и психически.Но и сега от време на време чувствам някакъв дискомфорт  в дроба и повече го отдавам на стреса и преумората.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Радослав Русинов в Август 05, 2012, 15:21:36
Теди, ако има начин да си провериш ензимите преди и след една такава тренировка. Така веднага ще разбереш дали черния дроб реагира негативно на едно такова натоварване, или причината е някъде другаде.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Август 05, 2012, 15:50:44
Теди, на теб ли да обясняваме, че каквото и да мислиш и предполагаш първо пусни едни ензими.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Август 05, 2012, 19:54:17
Уф, да, мислех да проверя ензимите след тренировка, ма е мноу сложно така кат не'ам лаборатория под ръка, дееба. Има неква умрела болница тука, с още по-умрела лаборатория и лаборантка. Ся ше ви кажа къв смех е. Начи, на всеки 6 месеца се прави профилактика на келеша, и педиатърката ни изпраща в лабораторията на болницата, за да му вземат кръв. Отиваме, влизаме, и ни посреща една лаборантка достойна за майката на Дракула. Вътрешния ми глас се гъбарка с мен и ми нашепва секви врели некипели, ма не му обръщах внимание, докато женицата не почна да вади некви маркучета, некви иглища, и да засмуква кръвта от пръста, те тогава не издържах и викам: уоу, спри! и кажи кво по дяволите е тва, за вас времето ли е спрело, дееба?! И съответно не и дадох да смуче и си тръгнахме.
Ше мисля някакъв вариант да ги изследвам...
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Август 05, 2012, 19:56:53
Теди, Шумен е на една крачка. Там все пак трябва да е по цивилизовано.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Август 05, 2012, 19:59:33
Крачка, крачка, ма си е на 20 км. некъде, и кът не съм мобилна е мноу смотана история.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Август 06, 2012, 11:50:06
Ти ощв  ли си без книжка? Нали курс щеше да караш? Губи ми се нещо развръзката.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Орфей в Август 06, 2012, 11:53:17
Мен си ме наболява и без да тренирам понякога. Ей така, както си лежа. Доста неприятно, сякаш дори да съм се излекувала нещо там вече не е както преди и никога няма да бъде. А ензимите са ми в норма. Иначе и аз смятам да захвана след септември тренировки, но да мине датата за ПСР на 6-тия месец при Чернев.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 25, 2013, 19:34:35
Здравейте, другари!
Имам питанка, 3 год. след лечението полага ли ти се ПСР по Каса? Навила съм се скоро да пускам репликация, та да знам как да подхождам.

Поздрави
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: ivka81 в Април 26, 2013, 10:30:35
  Аз поне не съм чула за такъв вариант. И на 6 м и на 1г си ги плащах.
Ако знае някой да сподели.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tita70 в Април 26, 2013, 17:21:42

     Теди,здрасти!
     Хубаво си решила но със сигурност ЗК не поема безплатни ПСР ни на 2-та ни на 3-та година след лечението.
     Можеш евентуално да се обадиш на лекарят който те е лекувал и да го попиташ дали има шанс това
     да стане безплатно.Има такъв вариант,знам го от личен опит.
     Става с направление номер 7 мисля за хоспитализация - уж :girl_wink:
     Пробвай първо така,дано стане.....ако не, ще трябва да се плаща но дано не ти се наложи.
     Късмет!
     
     
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: пепи в Април 27, 2013, 21:01:31
С направление 7 по клинична пътека 35 е безплатно! Болницата ти го прави ПСР-а,ти "уж" лежиш и плащаш само потребителска такса за 2 дни по 5,80лв.
Щом личният ти даде направление - болницата / но само 3-4 боници в София го правят/  няма да ти откаже и се поема от ЗК!
Можеш на всеки 6м. да си правиш! :cheers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Април 28, 2013, 10:55:44
Здравейте.
Аз не съм влизала много отдавна,за тези които не знаят завърших леèние септември 2010.
Това което искам да попитам,има ли и други след лечение пак да имат сърбеж по кожата.
Странното е че при мен пак си се появява.С генотип 3 бях,съответно ПСР отр.
Ако има такива,моля нека да споделят опит и мнение.
 
Поздрави Биби :love5:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tetibulka в Април 28, 2013, 22:04:48
ААаа, помним те, Биби. Успя да си замразиш интерферона, докато си размразяваше хладилника - може ли да се забрави такова нещо.
Инак, ако те притеснява нещо, проучи как да си направиш изследване за репликация на третата година по ЗК. Ако на може по ЗК, си го финансирай - вероятно ще е отрицателно и сърбежът ще да е от прекалено често къпане, ама за твое успокоение..

Дани
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Април 28, 2013, 22:37:39
 :smile:Здр.теди
не мисля човек от къпане да го сърби кожата,може би трябва да отида на дерматолог,и едни изследвания..
Пък знае ли човек,мисля че хепатит Ц не се завръща отново,,но вече какви ли не мисли ми минават през главата.. :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Юли 25, 2013, 18:52:13
Хоп. Привет, народе! Ние си кацнахме в Софето, стигат ми тия селски саги. Започнах да правя изследвания, за да видя кво е положението. Ензимите са перфектни, сичко е в норма. Ама проблемите с тая скапана щитовидна продължават, хормоните са в норма, но ТАТ е 823 при горна реф. 115, ся ми предстои посещение при ендокринолог.
Имам питанка, някой може ли да препоръча читав невролог от ВМА? Ако имате под ръка и уролог, ще съм още по-благодарна.

Поздрави, Теди!
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: anita в Август 12, 2013, 13:19:43
Уф, Теди, и мойта сага с щитовидната е безкрайна и май няма управия.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 07, 2013, 11:09:38
Анитке, ква е сагата при теб? Как са ти хормоните? Аз бях при проф. Кирилов от Ендокринологията, доволна съм от него. Каза, че ше е най-добре да влезна там за няколко дни, за да ми прави изследвания, съгласих се, щото има нещо нередно някъде. Та октомври влизам.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Орфей в Септември 07, 2013, 12:50:04
Хммм, според мен най-важното при щитовидните жлези е да попаднеш на добър специалист, с правилното и навременно лечение аз се оправих точно за половин година от ТСХ над 100 и "сигурен хашимото" според хората в Александровка някога и засега, да чукам на дърво, съм в норма. Пия само понякога профилактично Л-тироксин по 1/4 от леките таблетки, заради бебето, че да не му залипсва, така каза баба ми. Та, не че ви я пробутвам моята баба, тя вече е безкрайно възрастна, но някога беше един от най-добрите специалисти в България. Сега вече ходи от дъжд на вятър в кабинета, само по специална молба. Не е вече за там, нека си кара старините. Но, ако някоя от вас не знае какво да прави и не знае добър специалист нека ми пише и ще ви дам контакти. Много пъти баба се е оплаквала, че идват хора лекувани години неправилно!! Аз съм била потресена. Тогава тя казваще, че по-добре въобще да не са ги лекували! Ако искате проверете какво пише за нея в нета (аз не съм я преглеждала там, та не им знам мненията на хората), проф Алевтина Малеева, ендокринолог.
Пък, дано всичко се стабилизира и при вас! Че е гадно много това с щитовидната жлеза!
Ох, сега гледах, май в нета няма и дума за баба ми. Еми, това е сега положението, има сигурно нови звезди на хоризонта.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Септември 08, 2013, 10:15:03
Орфейче, и мойте хормони на щитовидната бяха много високи, тогава и на ехограф ме гледаха и заключиха Хашимото. но аз знаех, че е от лечението, и че като мине всичко ще влезе в релси, затова и пих лекарствата само седмица и ги хвърлих.  е, нормализираха се хормоните, но тоя  ТАТ си е висок от тогава и не ще да влиза в норма. Отделно има също някъде някакъв проблем, щото косата ми пада като за световно, останах с неколко косъма, други, и други проблеми. Та дай координати и на баба ти, ако искаш и на лични. След изследванията мога и през нея да мина, ако ще и просто за второ мнение да е само. Или аз като реша да отида при нея ще ти пиша.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Януари 22, 2015, 15:21:06
Тадаааа! Записах си прием за март, в Рилски, за ПСР. Некой ше лежи ли там към края на месеца? Въпреки че момък на има Христо Гешов, от фондация със същото име, ме увещава, че дотогава тва с тридневния престой за едно изследване щело да отпадне. Много се надявам да е така, но ич не вервам. Ще видим.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Януари 22, 2015, 15:30:17
Ради,да знаеш не е лоша идеята ти,да ги подкарам по ред всички.Най-много в някоя психиятрия да ме затворят,но по мои наблюдения не ги държат много-много там,що кукундрили обикалят наволя по улиците.....
Ама вярно,че където и да отида все скандал става,ми май от друго не разбират,то пък като съм добра и учтива и ми се катерат по главата..ааа, не мерси.
Скоро бяхме при личната, там и с час едно чакане от 1-2часа не ти мърда,мен това ме влудява,ми за кво са тогава тия часове.Та ние се замъкнахме всички барабар с дребното,и чакаме,и чакаме,и така 50мин.,е как па един папуняк от чакащите там не каза-'заповядайте минете преди мен,все пак сте с лапе,което започна да врещи,щото бе станало време и за манджа',няма такова нещо,ми как да не полудея,ми полудях,развиках се,разпсувах ги,и влезнах,ма що питам аз трябваше да ме предизвиквате така,а??!
Та започвам да стигам до заключението ,че аз съм си много добре,ама народа нещо е изкукал!
И между другото мога да съм наемник,някой ако има нужда да се възползва от услугите ми, докато интерферона още кипи и ври в телцето ми,че после може да стана кротка ,като овчица. :mocking:

Теди
Върнах малко назад и от вчера си чета стари постове, ей тъй, за доброто старо време. И сега ми е много смешно.... :mocking: Ама да кажа, че нито се кротнах, нито в овца се превърнах.  :laugh:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Април 07, 2015, 10:08:23
Привет! Юхуууу! 5 години след лечението - вируса не се открива! Край, забравям за него! След 5 години пак ще го изследвам  :mocking:
А още по-хубавото е, че и щитовидната сама ше се нормализира ТСH е 3.42 , а ТАТ от 1400 е паднало на 660
Чакам юни.  :whistle:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Април 07, 2015, 15:29:53
Привет Тедоу,
Чистито!!!
След отрицателно ПСР-ЧЕ на 5-тата година ти се разрешава официално да забравиш за хепатита :-D
Целувки на теб и Бузанчо :)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Декември 26, 2016, 01:42:00
Здравейте, не съм влизала много отдавна. Завърших лечение 2010.. Все още си ме мъчи сърбеж, лекари ми изписват кремчета е не помага. Пуснах Пср, до края на месеца очаквам да излязат резултати.. Ще драсна, въпросът ми е други след завършено отдавна лечение, имат ли този проблем? Ще съм благодарна ако споделят! :) Поздрави
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Декември 26, 2016, 11:30:04
Как са ти билирубинът, Асат, Алат, ГГТ и Алкалната фосфатаза?
Кога последно си правила някаква проследяване? Пусни ги, ако скоро не си!
При мен тези сърбежи отшумяха още след изчистването на вируса.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Декември 26, 2016, 11:51:46
Как са ти билирубинът, Асат, Алат, ГГТ и Алкалната фосфатаза?
Кога последно си правила някаква проследяване? Пусни ги, ако скоро не си!
При мен тези сърбежи отшумяха още след изчистването на вируса.

 
Пусках тези миналия месец ,и са в норма..сега званях в лаболаторията,не вдигат.Доста време е минало при мен за да ги имам.Дано не съм направила рецидив,но на практика след лечението ми ,при отрицателен ПСР пак го имах.Дерматолог ми изписа кремове,и ми пусна хормонални,но за мен си е замърсена кръв,на практика нищо не разбирам.Получа ли резултатът ще пиша.:(
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Декември 27, 2016, 10:50:38
Здравейте отново..днес се обадих ,готови са ми резултатите,резултат -не се открива вирус!Супер щастлива съм,последен ПСР бях пуснала 2011г.5 год.след пускам този и се успокоих .И ето пак ми остава мистерията откъде имам сърбежа..яжно няма други с моя проблем,ще търся откъде идва проблемът,поне със сигурност знам че не е от вируса.Пак ще пиша.
Пожелавам Весели Празници и Весело посрещане на Новата Година и повечко оптимизъм на всички.
Поздрави Биби
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: preslav1980 в Декември 28, 2016, 22:07:13
Ето само малко идеи, къде може да е проблема:

http://www.blitz.bg/article/19121 (http://www.blitz.bg/article/19121)

 Важното е, че не е от ХЕП С.

 :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Декември 29, 2016, 10:21:59
Ето само малко идеи, къде може да е проблема:

http://www.blitz.bg/article/19121 (http://www.blitz.bg/article/19121)

 Важното е, че не е от ХЕП С.

 :smile:

 
Здравей..да всичко това съм го изчела,в момента съм във вихъра на изследвания,в чудо се виждам,явно не са ни много добри дерматолозите,досега само пари и никой не е разбрал,алергозани и какво ли не,хормони..и все пак съм по упорита и ще походя докато не намеря добър дерматолог,обяснявам и цхе съм карала хепатитко..абе доста са ни калпави дерматолозите,бях и при този дето много го хвалят Др.Томов..те са баща и син..с две думи има нещо ама докато го открият може и да фалирам хаха. Ще пиша пак! Весела Нова от мен :)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Декември 30, 2016, 11:01:08
Здравейте отново,публикувам тук тъй като нямам идея и представа къде да го постна,не ми се рови из форума..с бебок съм пак..Исках да кажа на всички за Варна се отнася,че има апарата за Фибро скан,и е безплатен.Вижда се общото състояние на дробът.Аз вече имам уговорка с лекар,който ме е лекувал,и след празниците ще го мина и това..пък сърбежа отделна тема ..От Ради разбрах че дава добри резултати за състоянието,тоест вместо биопсия.До скоро! :))) :smile: :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: hepa-stop в Януари 02, 2017, 16:51:51
 Дай един телефон да запазя час и аз. За коя Болница става дума?
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Януари 04, 2017, 13:15:18
Дай един телефон да запазя час и аз. За коя Болница става дума?

 
 Света Марина(терапията)звъниш и запазваш час,но се чака,знаеш как е там..има на доста от лекарите телефоните в нета..търсиш Гастрото
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Януари 04, 2017, 13:20:01
Аз сега минах Фибро скан..Отчете че няма фиброза,нито стеатоза,а бях с фиброза 2.Дали наистина да се вярва на апарата незнам, Доцентката ми каза че има над 89% достоверност!,което малко ме успокоява! :wink3:Дали наистина по време на лечението се регенерира дробчето ни..други правили ли са от сорта изследвания да си проверяват фибрози,стеатози и всякакви там разрухи от вируса..тоест след лечението? :carate: :bravo2:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: preslav1980 в Януари 04, 2017, 15:21:09
Колко килопаскала  кPa е резултата?


Може да видиш как е увреждането и да го разбереш са себе си съгласно графиката на:

http://fixhepc.com/forum/fibrosis-and-cirrhosis/122-fibrosis-cirrhosis-kpa-and-f-score-and-hepa-score.html (http://fixhepc.com/forum/fibrosis-and-cirrhosis/122-fibrosis-cirrhosis-kpa-and-f-score-and-hepa-score.html)

 :smile: :smile: :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: hepa-stop в Януари 04, 2017, 15:52:36
Преди колко време си била с ф2?
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Януари 04, 2017, 18:50:04
Колко килопаскала  кPa е резултата?


Може да видиш как е увреждането и да го разбереш са себе си съгласно графиката на:

http://fixhepc.com/forum/fibrosis-and-cirrhosis/122-fibrosis-cirrhosis-kpa-and-f-score-and-hepa-score.html (http://fixhepc.com/forum/fibrosis-and-cirrhosis/122-fibrosis-cirrhosis-kpa-and-f-score-and-hepa-score.html)

 :smile: :smile: :smile:

 
Фиброскан-4,7+/-0,4КАП 173+/-29%
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: preslav1980 в Януари 04, 2017, 18:55:04
Май е 4.7 кPa, което е нищо.

 :smile: :smile: :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Януари 04, 2017, 18:55:46
Преди колко време си била с ф2?

 
Преди лечението,завърших го 2010 6 месеца интерфер.+рибавирин=успешно.Първи ПСР-6 месеца след лечение-отр.2 ПСР сега декември-отр.Просто не знаех че се регенерира дробът,днес така отчете,не знам питах я да се вярва ли -отг.да.Но пропуснах да я питам ако има пациент с фиброза,цироза и бла бла..дали отчита.. :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Януари 04, 2017, 19:01:33
Май е 4.7 кPa, което е нищо.

 :smile: :smile: :smile:

 
Да,но нормално ли е това,преди лечение Фиброза 2,и след лечение да няма? :smile:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Аника в Януари 04, 2017, 20:04:02
Да Биби,
Нормално е. Януари 2014 моят резултат беше 26.3 kPa. По-късно, когато състоянието ми се влоши и имах асцит, въобще не е правен вече Фиброскан.
Февруари 2015 приключих терапията с резултат 15.3 kPa. Почти година по-късно беше 11.8 kPa.
Октомври 2016 - 9.1 kPa, което вече е F 2.
Така че, много неща са възможни, но също и много индивидуални... :)

Поздрави

П.п. Между другото само да ти обърна внимание, че пишеш в чужда тема от доста време ;)
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Януари 04, 2017, 20:14:13
Да Биби,
Нормално е. Януари 2014 моят резултат беше 26.3 kPa. По-късно, когато състоянието ми се влоши и имах асцит, въобще не е правен вече Фиброскан.
Февруари 2015 приключих терапията с резултат 15.3 kPa. Почти година по-късно беше 11.8 kPa.
Октомври 2016 - 9.1 kPa, което вече е F 2.
Така че, много неща са възможни, но също и много индивидуални... :)

Поздрави

П.п. Между другото само да ти обърна внимание, че пишеш в чужда тема от доста време ;)

Ясно,мерси:))Знам,едва ли ще влизам толкова на често да пиша..така че,простено ми е.Ще се проследяваме периодично ;)Браво,радвам се от асцит..виж докъде си се въстановила..супер.. :flowers:
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: tedi в Януари 10, 2017, 14:02:00
Тратата! Здравейте!
БоШкеее, откога не бях влизала тук, едва си нацелих паролата.

Бибке, радвам се, че вируса го няма, дано така си остане!
Искам и аз да ходя на Фиброскан, дай ми повече информация? Трябва ли ми направление?
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Януари 10, 2017, 19:07:48
Фиброскана се плаща 150 лв, не минава по ЗК.
Можеш да отидеш на аналогичен апарат на Сименс (че сигурно е и по-добър) в Александровска при проф. Петрова, с направление.
Титла: Re: Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!
Публикувано от: bibi123 в Януари 12, 2017, 13:10:46
Тратата! Здравейте!
БоШкеее, откога не бях влизала тук, едва си нацелих паролата.

Бибке, радвам се, че вируса го няма, дано така си остане!
Искам и аз да ходя на Фиброскан, дай ми повече информация? Трябва ли ми направление?

 
Тединка,аз минах   безплатно..от Варна съм,в терапията.Тъй като е закупен от Доцентите там,и е безвъзмездно подарен,поне така ми онясни Докторката,при Атанасова минах,прегледа ме жената и на ехограф и на Фиброто.Незнам откъде си,а и съм забравила вече,дано всичко е наред и при теб.Биби :flowers:
П.С.Но да не обърквам никой,на доста места го таксуват,както ти е обяснила и Силвето!