Вирусен хепатит - Обща дискусия > Общи теми

 Здравейте и от мен Пенка П.

(1/4) > >>

penka_p:
Здравейте и от мен! Попаднах тук случайно но не съм пряко свързана с проблемите на Хепатита, но един друг джак-пот на живота ми стига. Въпреки това  се надявам че има общи теми за дискусии. Ако искате моцже да ме изритате, това е ваше право!
 Пожелавам успех на всички тук в борбата срещу отцеляване най-вече с МЗ, НЗОК, и кви ли не държавни и частни лечебници и заведения в България

Радослав Русинов:
Здравей и добре дошла във форума!
Разбира се, че никой няма да те изрита :)
Дано хората от този форум открият интересни теми във форума за СПИН, и обратно.

Поздрави,
Радо

nevron:
Здравей и добре дошла.
Естествено,че можеш да дискутираш във форума заедно с всички нас. Надявам се и на теб да ти бъде все нещо от полза тук.
Е, до скоро!

Емануил Денков:

--- Цитат на: penka_p в Декември 16, 2007, 16:01:00 ---Здравейте и от мен! Попаднах тук случайно но не съм пряко свързана с проблемите на Хепатита, но един друг джак-пот на живота ми стига. Въпреки това  се надявам че има общи теми за дискусии. Ако искате моцже да ме изритате, това е ваше право!
 Пожелавам успех на всички тук в борбата срещу отцеляване най-вече с МЗ, НЗОК, и кви ли не държавни и частни лечебници и заведения в България

--- Край на цитат ---

 Здравей и никой няма да те изрита от форума. Добре е да се информираш за начините на заразяване и възможностите за превенция от хепатит В и С. Както и за нас е важно да предотвратим една евентуална коинфекция с другия хепатит или СПИН. Пожелавам ти успех в начинанието с тази коварна болест!
Поздрави, Емо

nevron:
Aко искаш можеш и да се присъединиш към организирането на срещите които правим. До сега имаше само една, на която за съжаление са присъствали само Ради (администратор и модератор на форума) и още едно момче, което не взима участие в дискусиите тук, а само чете и се информира.
Този път организираме среща на 29 декември в събота, от 13.00 часа пред централния вход на НДК. Ще се радваме ако решиш да дойдеш и ти.
Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия