То тука не само се мрънка, а направо се реве с крокодилски сълзи
, ама помага да знаеш. Аз коравак го давах, ама накрая и аз му ударих един рев и се почувствах по-добре. Температурата и болките в ставите, отпадналостта са нормални реакции на организма. Един съвет от мен - НЕ ЗАЛЕЖАВАЙ! Движи се и пий вода. Само това е ключа към безаварийно лечение. Аз на първия месец кат му легнах на леглото и не исках да стана и със всеки изминал ден - все по зле бе. И само за страничните ефекти мислех. Ауу - боли ме зъб, край - страничен ефект, аууу, боли ме гъ.. - край страничен ефект. И само за това мислех. И след 2-3 седмици така не ми се живееше. Един ден станах и си казах "не може повече това да продължава". Налях си вода от балкана в туби, започнах всеки ден да се разхождам поне по 30минути и ето - то чудо стана. Ни помен от странични ефекти ни мисъл за тях. Като нов съм вече 2 месеца. Има си леко неразположение и отпадналост, ама нормално свиква се с тях.
Помни рецептата - ВОДА (2литра на ден), РАЗНООБРАЗНА ХРАНА, НИКАКЪВ СТРЕС и ДВИЖЕНИЕ!!!
Наливаш си сутрин едно двулитрово шише и си знаеш, че трябва да го изпиеш днеска, ама нема "не съм жадна", ама нема "лошичко ми" пиеш си и това е.
Поздрави,
Александър