Вирусен хепатит - Лечение > Завършено лечение

 Завършено лечение с Виреад!!!

(1/5) > >>

lorka:
Толкова съм щастлива, че и аз съм вече в този раздел!!! При последни изследвания- антитела срещу австралийски антиген 160 /мл. кръв. Преди два месеца бяха 60 /мл. кръв. От 10 месеца съм с антитела, та затова решиха и да спрат лечението ми! Имам още една опаковка и ще видим дали ще съхраня резултата. Ще ви държа в течение, защото знам, че това е важно за много хора. След 4 години на Виреад- вече се чувствам здрава! Желая от сърце на всички моите резултати! Бъдете здрави и щастливи!!! :flowers3:

roni_c:
Страхотна новина,малко оптимизъм за всички,които са на лечение.Ще споделиш ли дали си приемала някакви имуностимуланти по време на лечението или само Виреад?Дано всички постигнем такъв успех. :congrats:

lorka:
Не съм приемала никакви имуностимуланти, не съм спирала цигарите, не съм спазвала стриктна диета ( по принцип не ям мазни и пикантни храни), не съм намалявала физическата си активност ( спортувам по 4-5 пъти седмично) и съм си позволявала по някоя чашка вино (като цяло не съм по пиенето). С две думи- живяла съм си нормално и не съм се вторачвала в проблема си.  :smile:

Таня Митева-Димитрова:
Прекрасна новина! Дано резултатите да бъдат такива и занапред :) Честито! Това наистина е бяла лястовица и си заслужава радостта.
Да попитам, с какъв е антиген беше?

lorka:
Положителен е-антиген :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия