Помня ноща в която разбрах,че съм с Хепатит С,и всички мисли покрай това как,ще умра или колко от близките си съм заразил и как,ще умрат и те заради мен.В тази нощ утеха веднага на мига ми даде статия на този форум,утеши душата ми потуши пожара в мислите ми,помолих се на Бог и благодарих за възможноста да съм още жив.Вярата ми в Бог и изчетените материяли тук ме окуражиха и почнах стъпки за моето лечение.Трябваше да се откажа от всичко от разгуленият и безразсъден живот който смятах за бохемски и прекрасен,а към днешна дата Незнам как съм оцелял буквално!Минах през доста от върха на това,че има лечение,но че е опасно ако си носител на хепатит В!Оказа се че съм го преболедувал и изградил антитела.Научих толкова ужасни неща за моя начин на живот и изпитвах безкрайна благодарност на възможноста за безброен шанс от Бог да живея в мир,хармония,щастие и здраве.За щастие не бях предал на никой близък нищо от моя катастрофален живот.Пиша този пост в случай,че и ти като мен си попаднал/а на този форум в твойта мъка и с мисълта,че си сам/а срещу смъртта!Не не си сам/а утеши душата си Бог даде съвършено изцеление за нас страниците чрез лечения и спецалисти,ще живееш и всички покрай теб също.Ще се миля и за всички хора винаги без значение дали са с проблеми по болест,бедност или каквато и моментна безизходица да е към тях.Моли се Бог чува молитвите,да има Бог и ни обича безкрайно,във всичките ни форми на живот.Относно лечението ми с “Мавирет” след 18-та седмица вируса не се открива!Без никакви странични ефекти,важно е да мислим за пътят към свободата а не дали не ни се гади!Правили сме повечето доста гадни неща за да стигнем до тук!Сега трябва да дадем прекрасните си дела за да не стигат други хора до тук.Обичам ви и се обичайте,усмивките ни ще спасят света.Насреща съм за съвет,кафе,телефонен разговор и всякакво насърчение за това да излезем на светлата страна.