Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Специалистите отговарят => [НЕАКТИВЕН РАЗДЕЛ] д-р Атанас Михайлов отговаря на пациенти => Темата е започната от: Радослав Русинов в Януари 23, 2010, 14:43:50

Титла: Инициативата - д-р Атанас Михайлов отговаря на пациентски въпроси
Публикувано от: Радослав Русинов в Януари 23, 2010, 14:43:50
Здравейте,
В този нов раздел поставяме началото на една наша инициатива с д-р Атанас Михайлов. Тук пациентите ще имат директен контакт с д-р Михайлов, като той ще може да отговаря на зададените пациентски въпроси. Д-р Атанас Михайлов е лекар-хомеопат и фитотерапевт с 26-годишна практика. Той предлага методи на лечение на хронични вирусни хепатити, различни от конвенционалната медицина. Методите му включват хомеопатия и природолечение.
Предложението ни към д-р Михайлов дойде след интервюто, което той даде за нашия форум и сдружение, което може да бъде прочетено на този адрес: Интервю с д-р Атанас Михайлов (http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=2523.0).
Целта на тази инициатива е пациентите, които се интересуват от методи на лечение, различни от тези на конвенционалната медицина, да имат контакт със специалист, който практикува прилагането на такива методи - в случая д-р Михайлов е специалист по хомеопатия и природолечение, и работи с пациенти с хроничен вирусен хепатит.
В този раздел всички пациенти ще могат да научат повече за метода на д-р Михайлов и да зададат въпросите си към него.

Д-р Михайлов ще отговаря на въпросите чрез своя потребител: д-р Атанас Михайлов (http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?action=profile;u=1531), като това ще става между един и два пъти седмично.

Преди да зададете своя въпрос, не забравяйте да прочетете правилата за задаване на въпроси към него: Важно: Правила при задаване на въпроси към д-р Атанас Михайлов (http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=2527.0).

Искаме отново да изкажем нашите благодарности на д-р Михайлов, за това, че се съгласи да отделя от свободното си време, за да може да помага на пациентите с този специфичен проблем!!!С най-добри пожелания,
Екипът на ХепАктив