Вирусен хепатит - Лечение > На лечение съм

  НА ФИНАЛА

<< < (3/3)

Радослав Русинов:
Браво Зизи!
Дано резултатите да са добри и всичко да приключи по най-хубавия начин :)
Резултатите се бавят не защото се борави с остаряла техника, а пак отново защото сме в България. Изследването мисля, че се прави за няколко дни, чакането е заради събирането на достатъчно количество кръвни проби, заради които да си струва пускането на машината и "броенето". Ако мащабите бяха други, съответно този проблем нямаше да го има, но какво да се прави, като цяло трябва да сме щастливи че получаваме лечение със същите лекарства и ни се правят същите изследвания, както и при пациентите на запад - нещо, с което за съжаление не могат да се похвалят всички групи болни в България :(

Успех, Зизи! :)

p.s. Между другото, сега се сетих, нали си свършила лечението, не трябва ли да ти правят качествено изследване, то по принцип става много бързо, бавенето и чакането е при количественото изследване.

Stefan:
pojelavam ti otlichni rezultati!!! kofti naistina che triabva da chakash tolkova vreme. v usa stavat za 3 dni max rezultatite (daje za po malko), ama kvo da se pravi.. vajnoto e da si izlekuvana i skoro da zabravish za vsi4ko tova.

zizi:
     
            Здравейте,
  благодаря на всички за сърдечните пожелания :) :) :)
Радо, точно така за качествен тест става дума, видях с очите си като попълваха направлението за София. Много интересно нали, може би спестяват от транспортни разходи, по друг начин не си го обеснявам, само дето не мога да си обясня защо никой не ми каза направо да си отида в София и да си го направя сама за да не чакам толкова( от човешка гледна точка )а ми обясняват глупости-че в София ги бавят  дрън - дрън , явно няма такова нещо. >:(.

  Поздрави :)

Радослав Русинов:
Ами и аз не знам вече, не знам защо ги бавят толкова, може и да зависи от лабораторията.
Аз мога да потвърдя, че съм си правил качествено изследване и на 2-ия ден си взех резултатите, а дори можеха да ми го направят и за следващия ден, но трябваше да дойда по-късно.
Явно ще трябва да изчакаш и да го направиш по техния начин. Можеш да си направиш изследването, но ще трябва да дадеш пари от джоба си, 100 лева е изследването, и трябва да сметнеш и пътните и една нощ престой в София. Ако решиш да правиш това, първо се обади на д-р Цветанска, за да я попиташ дали може да ти изкара резултатите на следващия ден и ти да си пътуваш още на следващия ден.
Но пак мога да ти кажа, че резултатът ти ще е отрицателен, общо взето е почти сигурно, че ще е така, защото тялото ти още е под въздействието на интерферона. Важно е какво ще стане, когато мине период без него.
Успех!

Радо

Jina:
Зизи ще стискам палци,дано всички изследвания са добри.
Споко и имай вяра  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия