Вирусен хепатит - Лечение > На лечение съм

 СПЕШНО - лекарите искат да спрат лечението ми!

(1/8) > >>

sara:
Възможно ли е да си одобрен за лечение от комисия в София и лекарствата ти да са дошли, и да ти кажат, че не е необходимо лечение?
Днес влязох в болница за първа инжекция и ми казват, че трябва да си направя пак изледване ДНК количественото изследване и ако е ниско, нямало да се наложи лечение.
Докторът каза, че организмът може сам да е изчистил вируса. Възможно ли е това при положение, че 10 год. го имам този вирус и сега за 6 мес. докато чаках лекарствата, да се е изчистил сам?
Възможно ли е това да е някаква измама, за да ми вземат лекарствата?
Ако някой знае нещо по въпроса да пише! СПЕШНО Е!

desi:
Здравей, Сара. Това което казваш ми се струва невероятно , но този който може да ти го обясни само  единствено професора при който се лекуваш. По принцип съм чула че вируса може да се изчисти само ако не е хроничен, но не съм сигурна. Щом са те одобрили за лечение значи имаш нужда от него. Струва ми се невероятно да са те приели в болницата за инжекция и тепърва да се чудят дали изобщо имаш нужда от нея. Говори с професора той трябва да ти разясни това, длъжен е.

nevron:
Странно. В коя болница ти го казаха това?

tania:

Да, възможно е! Важно е кога е правен последният ПСР /преди колко месеца/ и какво е било колечеството на вирусът. Пожелавам ти от все сърце да е намаляло /колечеството/ - и то чувствително, тогава естествено това евентуално води до отпадане на необходимостта от интерферон.
Това е най-добрият вариант! От проф. Чернев знам, че може да се получи спонтанна сероконверсия на вируса /при хеп. В/, т.е от само себеси да се изчисти.
От сърце пожелавам успех!
Направи си това изследване - едно вземане на кръв, какво толкова!

nevron:
В случая на Сара ми се струва невъзможно, за6тото ако не ме лъже паметта, тя е с хроничен хепатит Ц.
Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия