Вирусен хепатит - Лечение > На лечение съм

 Ако се нуждаете от Виреад /Тенофовир/

<< < (2/11) > >>

Vancheto:
Аз постоянно си ги притеснявам по телефона здравната каса, когато чакам протокол, защото не се обаждат веднага. Случвало ми се е да ми се обадят след като вече съм го взела.То това си и зависи от служителите в районната каса.
Радвам се, че вече си имаш протокол.
Успех  :bravo2:

izabel:
Здр както винаги здравната каса ми даде протокола с закъснение. И на мен ми се наложи да пия от резервите си . На Виреад съм но проблема ми е ,че си изпих резервите и вече нямам(((. Искам да питам някой искали да си купим една опаковка и да си е разделим ))))

avian:
Зравейте трябват ми 3 опаковки Виреад,ако някой има и предлага на добра цена ще взема.Моля за предложения на лични.

feline:
Здравейте!
Този месец Виреад-а е неоткриваем, любезна фармацевтка в Аптеката срещу Медицинска Академия в София ми заяви, че нямало на склад и че вече всички минавали на Верапамил (което било българския вариант на Виреад) и че не се знаело кога пак ще има внос. Имахме една резервна опаковка, която купихме кеш в началото, именно заради такива ситуации и сега половинката ми я е започнал нея.
Датата му този месец беше 8-ми и след 2-3 дни рецептата вече няма да е валидна...(тогава незнам какво се случва).
Вярно ли е това за Верапамил-а и какво става с Виреад-а?
От миналата седмица не мога да се свържа с проф. Антонов, т.е. с Габриела - сестрата (понеже се опитвам да запиша час за консултация).  :shocked1:

Силвана Лесидренска:
Здрасти,

опитвахте ли в друга аптека? Обикновено аптеките работят само с един склад, и ако няма там, не им се разправя да търсят по другите и казват- Сори, никъде няма! Което е глупост. Аз си го взех моя преди 2 седмици от Ремедиум. Пробвайте задължително на друго място!
А това за заместващото лекарство ще го проверя днес и ще пиша.

п.с. професорът не е на работа за една седмица, няма смисъл да го търсите сега.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия