Извън темата > Здравни теми

 За кафето и небцето.. малките ни гастрономически удоволствия :)

(1/5) > >>

Силвана Лесидренска:
ооооОоооооОО, пила съм Мехмет Ефенди в Хаджи Николиновия хан в Търново.. е няма такъв вкус :) Ма то там и гледка, аромат, хора.. всичко допринася :)

п.с. сори за спама мили мои :) :love5:

anita:
Ели, де го тоя Мехмед Ефенди? Нали знаеш, че съм почитател единствено на турското кафе.

След 10 кафета на ден няма ли да се превърнете в сомнамбули бре хора? :laugh:

preslav1980:
Да не си докараме някоя хипертонична криза и вместо от Хепатит да се видим с дядо Господ заради кръвно налягане  :pardon:

Аз това кафе Мехмет Ефенди не съм го виждал в Русе. Явно софиянци сте с предимства - шопи такива  :laugh: :laugh: :wink3: :wink3: :wink3:

anita:

--- Цитат на: preslav1980 в Март 21, 2013, 16:19:37 ---Да не си докараме някоя хипертонична криза и вместо от Хепатит да се видим с дядо Господ заради кръвно налягане  :pardon:

Аз това кафе Мехмет Ефенди не съм го виждал в Русе. Явно софиянци сте с предимства - шопи такива  :laugh: :laugh: :wink3: :wink3: :wink3:

--- Край на цитат ---
Аз и без Мехмет Ефенди  вследствие лечението се сдобих с високо кръвно, че после и нарушена функция на щитовидната жлеза и вече втора година сутрин преди кафето си зобя хаповете.

Asq DDD:
лелеееее....ама аз изобщо не исках да кажа,че е наложително или даже задължително да се пие кафе и то не едно ,а 10!!!Просто професора чисто информативно ме попита дали пия кафе,при което дадох категорично положителен отговор.Той го одобри,като поясни,че щом ме влече да не се ограничавам!!!И в допълнение спомена за пациент с изчистен вирус,който толкова много обичал тази напитка,че чак стигал до 10 такива!И идеята е,че това по никакъв начин не му е навредило,даже напротив,може да се допусне,че спомага за изчистване на хепатита.
Далече съм от мисълта,че искам да ви докарам "хипертонична криза" или "среща с дядо Господ"!!!
В края на краищата тук сме все големи,зрели и средно-интелигентни хора с глави на раменете си,които можем да пресяваме получената информация и да преценяваме кое е за нас и кое не!Не спирам да вярвам,че всеки цели да сподели през какво минава и когато има нужда просто да получи морална подкрепа,съвет или дори и критика,но не и да подкокоросва останалите с измислици-премислици!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия