Вирусен хепатит - Лечение > На лечение съм

 и аз се присъединявам към вас

(1/69) > >>

ralkataaaaaaa:
 :smile: да ви се похваля,вчера си взех протоколите от ЗК и в понеделник съм при личната да ми напише първата рецепта,е ,докато започна лечение ще минат поне два месеца,за да събера лекарства,но все пак съм щастлива ,звъннах на лекуващата лекарка,в понеделник ще ми даде дата. Тя ми каза,че поне два месеца и половина трябва да събирам лекарства,за да не ми се получи дупка докато си чакам вторите протоколи.Не ми се чака толкова с моята фиброза 3,но няма как . Лекувам се във Варна и там правилата са такива. Лекарката ми каза,че това забавяне няма да повлияе за резултатите за вторите 6 месеца.Ако имам някакви проблеми с аптеките в Русе ще ви искам съвет.  :flowers: :flowers: :flowers:

Rumi_:
Честито Рали за протоколите! Написах в предната ти тема от кои аптеки в Русе е най-удачно да си вземаш лекарствата.
Успех! :bravo2: :flowers:

Силвана Лесидренска:
Два месеца и половина е БЕЗУМНА дупка. Що за идиотщина на лекуващата? Вторите протоколи ги одобряват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в рамките на 1 м. така че дори и да ти се появи дупка, то тя ще е в рамките на 2-3 седмици, макс месец. Аз се лекувам вече три години и досега не са ми забавяли протокол, ама даже и с един ден. Помисли пак, дали искаш да пропускаш толкова време, и то от гледна точка на резултата от ПСР, който ще дадеш.

Лорей:
Честито, но и според мен два месеца е прекалено много време.

ralkataaaaaaa:
 :flowers: благодаря ви много за пожеланията,но във Варна е така и за съжаление аз не мога да си сменя болницата и ще трябва да ги търпя,какво да направя, предпочитам да не се ядосвам ,четох публикациите и на други пациенти от Варна и всички започват след 3 месеца след като им излязат протоколите,оплаквали са се и в ЗК,но няма резултат,чакат си датата .Не ми се чака толкова много,пък с тая фиброза много се притеснявам да не стане цироза,но това е положението .Лекуващата ми каза,че нямало да има проблем с ПСР,дано да е така .Благодаря ви много за подкрепата. :flowers: :flowers: :flowers:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия