Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Нужда от информация

<< < (2/4) > >>

ehristova:
Здравей и от мен! Добре дошъл във форума!
Чувала съм изказвания от рода "черния дроб не боли".  Не мога да коментирам , въпреки че се лекувам от хепатит С вече осми месец. По-скоро мисля, че е тежест в областта на черния дроб, а не болка.
Тази тежест може да е в резултат на някаква друга причина, не е задължително да е хепатит. Така, че можеш според мен да си направиш изследвания, за да видиш какво е положението на АСАТ, АЛАТ, гама ГТ и след това да се посъветваш със специалист.

nurv:
Здравейте,
Много ме радва отзивчивостта ви! Относно моята болка, не съм се изразил добре тази нощ. Тя е предимно от ляво, но се получава и от дясно. Понякога е като стягане, болка при дишане. Друг път само тежест. Като се има предвид, че се тествам вече 4 години на екстремни условия физически + умствени натоварвания никакви проблеми не ме съмняват. Първата ми мисъл бе за лаборатория. Имам опит микробиологията и в такива филми съм се вкарвал там, че не е истина. Не може такива патологии да същетвуват! Личната ми лекарка упорито твърди, че няма заболяване (тя не ми спестява изследвания никога) а просто ме умолява да си вкарам по-приличен режим на живот. Болката ми се получава, отшумява. Няма е със седмици и после се появява. Не е нещо константно. Просто напоследък ми се активизират и стари контузии от Джудо и фитнес, а като цяло съм доста мнителен към всяка болка. Хубаво е че мога да си "поговоря" с Вас. Благодаря Ви, че сте тук!

tedibon:
Добре е,че имаш такава лекарка,браво!

При такива травми,мисля е нормално от време на време да напомнят за себе си!

Тук сме много отзивчиви и готови за съдействие,макар и виртуално!

Jina:
Не знам дали има някакъв проблем,надявам се всичко да е наред...но мислил ли си да си почиваш повече,ако си наистина изморен физически и психически организма си иска своето-почивка  :)

pumuckl:
Ако е предимно отляво, вероятността да е от дроба е малка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия