Здравей и от мен!
Приятелката ти е постъпила незряло, мисля че и ти самия го съзнаваш. Няма как да промениш това, един ден като узрее може да промени мисленето си. Ти ще спечелиш много повече ако откриеш човек, който иска да остане с теб, независимо че имаш хроничен хепатит. Освен това, можеш да заразиш друго момиче с хепатит B само ако не използваш презерватив. Мисля, че в днешно време има куп други причини, заради които да използваш презерватив, когато правиш секс с човек, който не познаваш достатъчно добре.
За яденето на мазно - ако прочетеш постингите във форума, ще видиш че това са глупости. Можеш да ядеш почти всичко, но трябва да внимаваш с алкохола и да се опиташ да не пиеш изобщо. Ако някой лекар ти е казал да не ядеш мазно, това е грешно твърдение и всеки лекар, който се занимава с пациенти с хроничен хепатит, ще ти го повтори.
Много е важно в този момент да се пребориш психологически с проблема си и да свикнеш да живееш с болестта, не си прокажен и можеш да правиш почти всичко, което искаш. Опитай се да прочетеш и да се добереш до максимално много информация за хроничния хепатит B, така освен че ще свикнеш с мисълта и ще знаеш какво можеш да правиш и какво не.
Можеш да разчиташ и на всички нас тук във форума на морална подкрепа

Успех!
Радо